skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
V pátek jsem střídal půl dne tady na tom kýbli. Když se daří, tak se daří...

Tak další LIAZ po reinkarnaci
v provozu
.
Na autě dle slov majitele -asi rok a 1/2 práce doma(ve volném čase).Nová hydr.ruka,rám korby v zinku,nová podlaha...myslím že ta práce na autě je vidět.Fotka jen jedna a z mobilu-až přijede příště nafotím lépe

Na autě dle slov majitele -asi rok a 1/2 práce doma(ve volném čase).Nová hydr.ruka,rám korby v zinku,nová podlaha...myslím že ta práce na autě je vidět.Fotka jen jedna a z mobilu-až přijede příště nafotím lépe

Tak tenhle stroj jsem asi před týdnem nakládal pěkně rozmoklou jílovitou sračkou
a aby toho nebylo málo tak ještě začalo chcát, ale co už stím když kontejner složenej na dvoře
nakládání žlutice v dešti s tím že už předtím byla mokrá a převážení v kolečkách asi 200 metrů je jedna s těch věcí kterou uděláte jen jednou za život
Jinak řidič řikal že nedávno koupil 4 protektory a každej tyden mu bouchl jeden a ten čtvrtej prej radši sundá sám 

-> Rapid135 - doktor: tak to věřim....tohle víc jak 14t na čubě nemělo

-> myschaak AZNP K.Hora: to máš eště lehké náklad,já za takovou tatrou E2 táhl 9ti tunové podval a na něm spočíval 16ti tunové kubičák. ve velkých kopcích sem myslel že ani malá 2 to neutáhne
-> Jarda/felda:

-> myschaak AZNP K.Hora: a co máme říkat mi co sme jezdili jenom se řadovým šestiválcem

-> myschaak AZNP K.Hora:
Nebo rovnou V12 biturbo.
Nebo rovnou V12 biturbo.

-> myschaak AZNP K.Hora: Copak 8 cylindru netáhne
?

dneska jsem protáhl saze turbem.....v kopcích hotovo....měli tam nechat těch deset hrnků namísto osmi
-> Bobesh: Luigi se na to koukne... ale až zejtra, protože teď mangiare!
Jsem myslel (už nevím proč) že ty pěkný barevný byly ze Švajcu. 

-> Bobesh:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jaký švýcary,voe?
Ty modrý jsou S jako Salzburg
Dojel až do Montana. Italové trochu vyplesklý ale když jsem vykreslil story a ukázal fotky,tak to skousli. "Dovez to naproti do dílny Luigimu,ten to dá dokupy :o)"

-> Bobesh: no pěkný tos měl celkem kliku... na jak dlouho si doma?
-> Bobesh: Ty rakouský jsou taky tak pěkně barevný jako ty švícary? A co s tím rozjebaným návěsem, otočili tě a vrátil jsi ho zpátky do výchozího místa a nebo takhle dojel do místa určení a opraví ho tam?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : "HEParinky" jsem musel odevzdat někdy na jaře,pak jsem měl chvíli německý UL-060016 a zhruba od čeervna jsem měl "Varský" K-2587. Teď mi přidělili rakouské "S 7 EWU",ty mi,doufám,zase nějakej delší čas vydrží.
-> Bobesh: Tak to je teda "pěkný".
No ještě že se tobě nic nestalo...
A koukám nějaký "nový" značky, kde máš svoje S3 HEP ?

A koukám nějaký "nový" značky, kde máš svoje S3 HEP ?
Ale pořád lepší,že jsem se stačil povyhejbat a dobrzdit,než to schytat naplno. To by už do itálie nedojelo.
Když před váma začnou luftem lítat železný vidle,je to docela prekérka

Ve čtvrtek jsem měl namále. V rajchu na BAB 7 přede mnou souprava na převoz klád (prázdná) štrejchla odstavenej rumunskej návěs. Vorval v plným fofru všechny vidle z couráku a já za ním to schytal,naštěstí ne do boudy,to už bych tady neklofal...
-> Michal N 283: hej ale v ruzinove na konci sveta a nie v petrzalke v industrialnej
zone kde vidis vsetko len nie liazku

-> haso: ba-jogi teraz robí vodičák C na krátkom valníku s plachtou

-> afro100: v bratislave liazku som nevidel uz sto rokov 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : si zli 

-> castrol: Od kdy je Slovensko zapadní země? 

-> haso: tu na zapade bezna to vec 

-> haso: si toho este nevidel 

-> haso: Lijána, to ještě jezdí ???

bibendum30 19.09.12 22:10:59 napsal:
tenhle kontajner jsem už dlouho
neviděl
To máš pravdu ale já ho vidím každý den, když do něj házim bordel.
tenhle kontajner jsem už dlouho
neviděl

To máš pravdu ale já ho vidím každý den, když do něj házim bordel.
Jeden Mates z víkendu...tenhle kontajner jsem už dlouho neviděl

A nedávno stál u Berlína na jednom parkovišti u dálnice návěs, do kterýho nějakej osobák narazil zezadu, takže nárazník, lampy a všechno okolo KO. Opět nějaký balkánský SPZ. Než by to táhli zpátky, tak ho tam nechali stát. Po pár měsících už neměl kola, dvě nápravy, kastlík na palety, pak zmizela i plachta s konstrukcí, a nakonec ho už někdo odvezl celej.
-
-
-> Pipo26 27.08.12 23:00:09: Na to jestli tam chátra několit let, tak vypadá ještě celkem kompletně.
-Takhle dopad MANas co nějaký rumuni odstavili přímo na česko-německým hraničním parkovišti, co by kamenem dohodil na policejní stanici, cca po půl roce.

-Takhle dopad MANas co nějaký rumuni odstavili přímo na česko-německým hraničním parkovišti, co by kamenem dohodil na policejní stanici, cca po půl roce.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : krásná
-> Stepan FUN: Však hej. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já Ti nekazím radost. Jenom jsem napsal co o těch Detroitech vím...
-> Stepan FUN: Hele nekaž mi radost. :-P
-> Michal N 283: Craiss je kurva velká a krva bohatá firma... Třeba tomu něco umřelo a nevyplatí se to opravovat ani odtáhnout. Nebo to koupil nějakej soukromník a na opravu prostě nemá a nikdo to za ty peníze co za to dal nechce... Jsou lidi co než by to prodali pod cenou, tak to radši nechaj shnít...
-> Pipo26:
no tak to som ešte nevidel aby takto chátrala komplet súprava, navyše ešte nie stará. Kde to je? A ako dlho tam je? To mi oči neberú. S takýmito súpravami je trend taký väčšinou že od nova jazdia u dopravcu do povedzme cca 2 000 000 km, viac už nie je rentabilné, a potom ide komplet súprava za zostatkovú cenu samozrejme dosť opotrebená ale plne funkčná do Turecka, Irán a pod. a tam doslúži do úplného roztrhnutia, tam sú týpci pre ktorých je hlavné že to proste ešte ide
no tak to som ešte nevidel aby takto chátrala komplet súprava, navyše ešte nie stará. Kde to je? A ako dlho tam je? To mi oči neberú. S takýmito súpravami je trend taký väčšinou že od nova jazdia u dopravcu do povedzme cca 2 000 000 km, viac už nie je rentabilné, a potom ide komplet súprava za zostatkovú cenu samozrejme dosť opotrebená ale plne funkčná do Turecka, Irán a pod. a tam doslúži do úplného roztrhnutia, tam sú týpci pre ktorých je hlavné že to proste ešte ide

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Dokud u těhlech motorů někdo nevyhodil relativně drahý a megaporuchový čidlo hladiny vody v expanzce, tak to byly neskutečný držáky (teda pokud s tím nejezdilo hovado, protože to dokáže zrakvit sebelepší motor). Pokud to někdo udělal, dřív nebo pozdějc to odsrala hlava a vzhledem k její ceně bylo auto zralý na kovošrot...
A na motor se šáhnout nemuselo, nicméně kolikátou generálku přední nápravy to má za sebou Ti nikdo neřekne. ;-) Ty motory na tu nápravu prostě byly těžký.
A na motor se šáhnout nemuselo, nicméně kolikátou generálku přední nápravy to má za sebou Ti nikdo neřekne. ;-) Ty motory na tu nápravu prostě byly těžký.
Dneska mi v práci udělala radost tahle Xena, která akorát přijela, když jsem šel k hale. Fotka je sice ještě za tmy, ale i tak je poznat která to je. Momentálně nalítáno cca 1.600.000km a podle slov pana šoféra "na motor se za těch 12 let nemuselo šáhnout". :)
nevie niekto ako sa na MB atego prehadzuje teplota z farenheitov na celziusi ?
-> Pipo26: Škoda to tam nechat chátrat, celkem slušná souprava. Tady by to ještě najezdilo tisíce kilometrů a na východě několikrát tolik...