skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
Hřib 04.01.12 21:39:49 napsal:
→ afro100: jezdíš u Arpáda Cseczenyiho, voe?
Já mu říkám Arpád Svěcený
jinak bych to asi nevyslovil
→ afro100: jezdíš u Arpáda Cseczenyiho, voe?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nee,10h dopoledne,v 10.30 už jsem doma otvíral lahváče
Jak to umeju,tak určitě zítra chytnu náký s....y

Jak to umeju,tak určitě zítra chytnu náký s....y

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to nevím,musel bych se zeptat tatovo kolegy který to fotil
-> Péďa17 06.01.12 15:39:32: To je sklopka nebo autobus? 

-> pinokio110 06.01.12 16:13:50: To je fotka někdy z jara, ne? U nás děs hnus, ale zimu to nepřipomíná... tady je pěkně hnusnej podzim.
Tak zase pár kousků od nás z práce

Hřib 03.01.12 20:14:54 napsal: → myschaak AZNP K.Hora: dobrej základ na patrový přepravník škodovek, mohl by jsi jich vzít více na sraz 

-> Hřib: pán sa vyzná :D
Ne.e, u maďara nejazdím :)
Ne.e, u maďara nejazdím :)
-> afro100: jezdíš u Arpáda Cseczenyiho, voe? 

-> bibendum30 03.01.12 23:33:12: krásný Liaz
Tak též přispěji
Plus mám kalendář s tatrama, různý prospekty něco podepsaný i od K Lopraise atd

Plus mám kalendář s tatrama, různý prospekty něco podepsaný i od K Lopraise atd
-> Jožynek : nezávidím :D
Krásnej a pravdivej dokument...Retro: Rallye Paříž – Dakar www.ceskatelevize.cz/ivys
ilani/.../211411000360044
aby to LIAZ-ákům nebylo líto

-> myschaak AZNP K.Hora: OK, pošli 40 a napíšu ti adresu kde stojí a můžeš si ho vzít

-> Hřib: 

-> Hřib: 

-> myschaak AZNP K.Hora: dobrej základ na patrový přepravník škodovek, mohl by jsi jich vzít více na sraz 

-> Pavel P..: hele když to necháš za 40cet tak to vezmu ale 65 ti za to nedám!

Jmeno: Sysel

-> palinator: vole

-> Pavel P..:
Prodáváš?
Prodáváš?

-> Jožynek : tak,jde mi hlavně o ten sklon v tý vejšce...o těch předních světlech ani nemluvim,to mi bereš slova z huby

-> myschaak AZNP K.Hora: Dlžku by som prekusol, ale na výšku je to otrasné..a vôbec asi len k...t mohol naprojektovať také auto, keď pred tebou stoji osobák tak mu presvietiš ešte asi aj hrubé črevo. Tie staršie sa mi teda páčili viac.
-> Jožynek : těmhle maxi verze nesluší

Tak som dnes v práci dostal nový KinderKamion.. škoda že asi pred mesiacom do neho vletel chlapec na fábii, kedže nezvládol riadenie a dostal šmyk, na fábii len škrabanec a na dodávke pokrivené plechy…inak 2.3JTD 6q 2008 ročník.
-> tonek.favo: já sem v prním okamžiku myslel žes sem dal fotku řezačky 

-> Hřib: To ano, ale pokud to jde, tak je určitě jednodušší to chňapnout za zadek než odpojovat kardan.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : když se podíváš do galerie. tak toho spoustu tahá i s návěsem, tandemem nebo vlekem, a je tam i jedna cisterna, která pokud je plná kapaliny, tak se za zadek taky blbě potáhne. navíc když se něco posere na dálnici, tak se bude blbě odpojovat návěs a otáčet tahač, abys ho nabral za zadek
-> Maty110l: asi bydlíš vedle v baráku, že to víš. Když jsem tam byl, tak normálně škrtnul po startéru a potáhl ho od té zdi, tuším, že byl i připojený na vzduch jako ostatní auta, které se jim vlezou na dílnu. Minimálně jel v červnu na nějaký den dětí do Olomouce...
-> Maty110l: asi bydlíš vedle v baráku, že to víš. Když jsem tam byl, tak normálně škrtnul po startéru a potáhl ho od té zdi, tuším, že byl i připojený na vzduch jako ostatní auta, které se jim vlezou na dílnu. Minimálně jel v červnu na nějaký den dětí do Olomouce...
-> tonek.favo: poslední volné jízdy na našem krutém autodromu,neváhejte a nakupujte,dvě jízdy za cenu jedné

-> tonek.favo:

-> pinokio110:

-> pinokio110: Kamion jako kamion, malej nebo velkej, každý máme něco. 

Z kamionáků přes solaře,dodávkáře a pekaře,jsme u modelářů