-> Kaprof: mimochodem tady u Jičína jak hrabu zavážej obalovnu....jezdí tu i jedna liána s vanou detroit,pak ještě jedna a jedna v soupravě....taky hezký kousky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ona tam do té kategorie spadá asi spíš kvůli nosnosti,ale i tak je o něco delší než klasická souprava nebo návěs
-> Tommyk: D1 za trest! Krom rychlýho kde ale většinou něco jezdí, se dá jet ještě v odstavným. Takhle to praktikuju na Hradecký dálnici, kde je to pro změnu houapčka :) Ale je to tam teď řádně rozkopaný a shozený do pár pruhů, takže si v klidu přelouskáš denní tisk :))
-> myschaak AZNP K.Hora: mě vždycky serou ty předjížděči co jedou o 2km/h rychlejš jak já a já kvuli němu musim 2km hopsat v pravym, než mě předjede.. na zabití
Nevíte někdo jak to vypadá na dálnici D1 z Prahy na Brno? Dneska chci jet, chci si to naplánovat tak nějak abych moc nechytil kolony. Zatim mi to vychází jet v noci, ale čím dřív, tím líp. Takže pokud to neni nějak extra zasekaný, pojedu klidně odpoledne. díky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Seš milej, aspoň vím na koho si dát bacha. To by asi bylo příjemný svezení na těch cca 550km. Nejlepší bylo, že když přijel borec s dodávkou, tak jsem se zaradoval jak budu doma brzo, že to povalí. A ono h...o, najel na dálnici a nasadil tempo 80. Prej aby mu to moc nežralo. Že já si radši nestop nějakýho kolegu kamioňáka, možná bych byl doma rychlejc
-> Enggik: Tak to pak nebyl zadny naklad. To jsi mel dat do sousedniho tematu "autobusaci" jako jizdenku. Ja bych te dal do kartonovy krabice a ukurtoval na korbe.