skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to už pro mě není tatra:/
tatra má pěknou novou reklamu
www.novinky.cz/auto/24119
1-tatra-predstavila-prelom
ovy-nakladak-phoenix.html

-> David29: já mluvil o eurocargu, a ty o volvu ano :D rozdíl v místě tam :D ja sem ve volvu nikdy nejel jen sem tak nakukoval atd. ale všichni truckeři si stěžovali na to sklo že to tu kabinu zmenšuje o hodně
a co se tyče učení řízení tak jsem o tobě nemluvil

-> Matt-110Rten druhej: Teď mluvíš o čem, snad ne o tom Volvu?
Jinak co se týče učení.... cejtim se bejt rýdy-)

Jinak co se týče učení.... cejtim se bejt rýdy-)
-> Tommyk: Já jsem sochař, ale jinak dělam kameničinu (hroby, obklady, schodu, kuchynskejch desek) a dotoho ještě student no
-> David29: kabina je mala, nejni to na dalky, obvzlašt ne na takhle vyběhany mr*ce ale myslím že natakovímhle autě se hodně naučíš do vyšších kategorii :)

-> David29: kabina je mala, nejni to na dalky, obvzlašt ne na takhle vyběhany mr*ce ale myslím že natakovímhle autě se hodně naučíš do vyšších kategorii :)
-> Matt-110Rten druhej: Ono to právě díky tomu vypadá dobře, nevýhoda je malá kabina no...
-> Bobesh: Nic moc,že jedeš prázdnym konem,po nás chtej minimum 85procent,Japončíci si stáhli software a doma se krměj rejží a člověk ani neví,kdy na Tebe čumí,jestli jsi náhodou nepoužil brzdu.To pak mizej procenta.A s 25 v mrazáku to na vnitru není prdel,ještě 30,5 norma at jedeš co jedeš

-> Jarda/felda: musis vzdycky neco nenapadne vysypat
-> Matt-110Rten druhej: takže ty děláš hrobařinu?
nebo jakej material?
bracha vozi většinou jen stavební matroš, tvárnice, yutong, trámy, nějaký dřevo z pily atd.. takže pohodička
jen je občas prdel s tím, ukotvit to auto a následně odjet z rozmáčenýho pole, louky,...

-> Matt-110Rten druhej: takže ty děláš hrobařinu?

jen je občas prdel s tím, ukotvit to auto a následně odjet z rozmáčenýho pole, louky,...
-> Tommyk: Někdy to je fajn prace, ale někdy rozebirat napřiklad starou pískovcovou hrobku to už je horší
ale příští tejden budem asi jen vozit materiel klukum co budou odjety po praze aby se nemuseli vracet na sklad a na to se těším, pač žadna prace jenom dovest složit a jet dál :D

-> Tommyk: bohužel to hlídaji 

-> pinokio110 06.08.11 17:56:34: Eé,tam jsem nebyl,vše se vozí mimo belgii,tj. německo,rakousko či italský Trieste. Jinak jsem udělal rekord na kompjůtru

-> Matt-110Rten druhej: proč? brácha jezdí taky s rukou.. občas s ním někam jedu když mám čas, takže tak nějak vím o co go 
btw. ale je fakt, že začínal na vložkách

-> Jarda/felda: aspon máš co pít, co..

btw. ale je fakt, že začínal na vložkách

-> Jarda/felda: aspon máš co pít, co..

-> David29: krásnej
jenom mě štve to zkoseny sklo 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : cela stodola 

David29 06.08.11 19:04:24 napsal:
Dnes jsem se projel tímto novým Volvíčkem a pak couvnul na halu
A kolik pražákových betonových pilířů to odsralo?

-> VeTeV:
Sorry, snažím se to sledovat, ale nějak mi to uniklo.
-> Bobesh:
Máš můj obdiv.
Nechtěl bych to dělat.
Sorry, snažím se to sledovat, ale nějak mi to uniklo.
-> Bobesh:
Máš můj obdiv.

Super, na ten automat bych si zvyk, a na tu sekvenční přímou volbu taky...

-> Bobesh: Jezdíš do Gentu,já navážel silo cisterny LAG zase z Genku,možná Tě tam už taky poslali.Samozřejmě většinou v zimě,takže tu dálku jen se skokanem jsem si užíval.Zase to bylo dobrý,že ten šofér,kterej to na firmě přebral,už tam měl něco natočený.
-> Tommyk: já vozim limonády a nevadí mi to 

-> Tommyk: Nechtěj, zlaty rohlíky :D
-> Bobesh: To by se mi líbilo ale unava by časem prišla určitě nicméně co TGV?:o))
-> David29: To sice ano ale za dvojnásobný žold českého busfáry překousneš vícero věcí. Je pravda,že toho času a nepohodlí je víc a je to spíš pro mladý nezadaný,který doma nikdo nečeká nebo pro starý a pokročilý. Málokdo ve firmě má standartně fungující manželství a rodinu.
-> Bobesh: To cestování MHD by mě sralo... Sice je fajn, že poznáš líp jinej kraj, a i chování lidí... ale za čas by mě to lezlo krkem
-> palinator: To druhý,vyzvednu auto,dovezu do cíle,odevzdám,přesun na další štaci. Příklad: v pondělí busem či vlakem do Vys. Mýta,přeberu bus,dovezu zákazníkovi v Bordeaux,předání,přesun taxi či MHD na nádraží St. Jean,TGV do Paříže na nádraží Montparnass,metrem na nádraží Paris Nord,TGV do Lille,belgickým vlakem do Gentu (tam je 2.mont.závod VOLVO),přeberu tahač a vezu zákazníkovi. Takhle pořád dokola,ke konci prac. týdne nás stáhnou do CZ.Jenže teď už jsem byl málem 4.víkend v práci,byl jsem párkrát doma ale stylem "autem přes barák"tj. že se z Karosy stavím na noc doma a druhý den valím.
-> David29: když mě by zas nebavilo vozit rohliky a takovy čapoviny
libilo by se mi neco jako -> Matt-110Rten druhej 05.08.11 17:41:18: to neni takova nuda a stereotyp... njn ale v dnešní době si člověk nemůže moc vybírat ..
asi zustanu u toho, kde jsem

asi zustanu u toho, kde jsem

-> Tommyk: Ti, co tě většinou vemou bez praxe, jsou kokoti. Hodně hodin, za hovno peněz.
Z toho na pásku minimum a zbytek na ruku. Takže když se ti něco stane, dostaneš kulový.
Nejlepší je otrkat se na něčem menšim (třeba jako já na tý 6t), nebo někam na avču.
Z toho na pásku minimum a zbytek na ruku. Takže když se ti něco stane, dostaneš kulový.
Nejlepší je otrkat se na něčem menšim (třeba jako já na tý 6t), nebo někam na avču.
-> palinator: to uz tu psal nekolikrat . ci nevidel ty fotky, Bobesh jako kocovny cikan na nadrazi,?
-> Bobesh:
Japak se jezdí se Scanií?
A když tady píšeš, že jedeš z jedný strany Evropy na druhou, jak to funguje? To tě někdo na místo odjezdu doveze a jede až na místo příjezdu, či snad jedeš domů vláčkem, autobuskem nebo stopem?
Japak se jezdí se Scanií?
A když tady píšeš, že jedeš z jedný strany Evropy na druhou, jak to funguje? To tě někdo na místo odjezdu doveze a jede až na místo příjezdu, či snad jedeš domů vláčkem, autobuskem nebo stopem?

kluci jak je to s praxí? Jde mi o to jak jste se k tý práci vlastně dostali.. mě to pořád láká, ale bojím se toho, že jakmile si udělám C a nebudu mít nic najeto že mě nikde nevezmou..
-> David29: však já nelítám,ale taky ho občas sešlápnu...
-> Jindas: Pro začátek dobrý... Když člověk chce, dá mu to základy na něco většího. Ale člověk musí chtít a nelítat s tim jako debil
-> Matt-110Rten druhej: Už máš C?
-> Matt-110Rten druhej 05.08.11 17:39:43: taky už sem jednou převařil brzdovku

Krušné chvíle s jednomontáží
.. fotka z chlazení brzd na pumpě, škoda že již nejni vidět ten bílej kouř 

Tady bejvalka na který jsme jezdili, dvoumontáž,listače z avie a odstraněný omezovač rychlosti 

-> Bobesh: skoda s timhle si vozit pozadi by se mi taky libilo

-> Arnold: Tojo,rusáci si povozej prdel
Miniman třítunka z rakouského Steyru do Kaltenbachu do fabričky na nástavby.

Miniman třítunka z rakouského Steyru do Kaltenbachu do fabričky na nástavby.
Zase jsem dělal truckera,auto z holandska,návěs z něm. Altenberge do Parmy

-> Bobesh: no to je krasavec

Před 14 dny jsem ho vezl z Munchenu do polských Niepolomic,nechal bych si líbit...
-> Jindas 03.08.11 23:02:06: Kdepak to je? Co jezdíš a u koho? Za kolik,časový nasazení,odkdy dokdy a co zato? mám chutě dělat něco normálního,kdyžtak do SZ

jo abych nezapomněl dneska sen donutil tranzita vážit 120kg (3380kg nákladu, celková 3500kg) 

-> Jindas: tož vítej mezi kinderkamionama 

dneska jsem vyjjel na Volvíčko,před tím jsem jiný Volvíčko osmikouli nakládal....

David29 03.08.11 22:43:39 napsal:
→ Pivodak: Pane řidič, zabezpečení nákladu vám nic
neřiká?
to má dobrý vozim hůř zabezpečený :D
→ Pivodak: Pane řidič, zabezpečení nákladu vám nic
neřiká?

-> Jarda/felda:

-> Kaprof 03.08.11 21:30:16: jenže ty v tom máš vyjeťák