Psani nazvu pro prispevky !!!!

prohledat
137 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.11.2004 do 19.11.2004, založil/a Meap
řadit dle data
22:37:19
19.11.2004
Strnadek
Teda že vás to baví, podle mě každej autor nějakýho novýho příspěvku si za to může sám... když něco napíše, tak kouká jestli mu někdo něco odepsal... když ne tak si tam lidi dělaj co chtěj (normálka), když to sleduje a něco se mu nezdá (legrácky) má možnost to usměrnit, nebo úplně utlumit... Záleží na tom jak to sleduje... (není co řešit)
13:35:30
18.11.2004
lubosgls
-> fine_ray: mam pocit ze jsi to poradne nepochopil o co slo , neslo o blby temata jen tema spravne pojmenovat, kdyz tahle chces pozdeji neco najit co te zajimalo a nazev prispevku je zajimavy, ach jo nebo a je jasno kdo by pochopil o co vnem slo
13:30:39
18.11.2004
fine_ray
Ufff, vy ste mi dali toliko příspěvků 4 Ale v rámci odpolední pauzy sem si je přečet:) stejně si myslim že na to všechno je jediná rada: Nelíbí se tu někomu něco? Tak ať zruší registraci... nebo ať sem nechodí,ne?
Nechápu jak věci okolo netový stránky dokážete takhle řešit :)))) To, že tu sou blbý témata a pochybný příspěvky je snad jedno... když je nebudu chtít číst tak je prostě nečtu.. Původní myšlenky je super(!) ale její vývoj.. nevim, nevim. A podle mě každej kdo sem chodí ví jaký lidi co píšou a potřebuju-li neco konkrétnějšího stejně to řešim přes mejl. I já sám odpovídam lidem přes mejl.. pohodlnější a smysluplnější. Hawk, další příspěvek bez smyslu9
10:03:29
18.11.2004
Simi
Hehe, U-Geen ted nebude mit cas sem chodit, takze si muzeme delat co chceme ;-)
Zavladne tu anarchie.
Jdu vyloupit inzerci. 3
21:10:47
16.11.2004
U-Geen
-> sep: zas tak ruzove bych to nevidel, mam to 35km/cesta, coz je tak minimalne 50Kč chrochtlem * 2 * cca 23 pracovnich dnu ... to je skoro 2,5 litru jenom za dopravu ... atd :-)
20:59:09
16.11.2004
sep
U-geen:ale jinak jak sem řek,viel Glück...
20:58:14
16.11.2004
sep
U-geen:řek sem to blbě,virt je pro Tebe něco jako seminární práce na téma čím se budi živit,prostě se to všechno točí kolem informačních technologíí,netu apod...
čili do roka a do dne budeš mít prdel ve zlatě1
20:52:08
16.11.2004
U-Geen
-> sep: no, to ani nahodou :-) spolecnyho to s tim ma maximalne nektery technologie.
20:42:22
16.11.2004
sep
U-geen:koukám na stránky......no v podstatě budeš dělat to co tady,jen za peníze.-),tak držím palce...
20:40:17
16.11.2004
U-Geen
-> sep: no pracuju ve www.miton.cz :-)
20:37:58
16.11.2004
sep
U-geen:kampak nastoupíš?
20:37:23
16.11.2004
Milda
-> Baghira: Roudikem to vyvrcholilo uz pred tim se to dost zmenilo
20:37:21
16.11.2004
U-Geen
-> Milda: no jaxem ti psal, pricinnou souvislost mezi kampani a vyskytem exotu nevidim :-)
20:35:42
16.11.2004
Milda
-> U-Geen:
to nic nemeni na tom ze po kampani to slo do kytek
20:34:46
16.11.2004
Baghira
-> Milda: Taky si myslim, že Roudíci a podobní se sem dostali později, ale o nich to dnes vůbec není...
20:33:41
16.11.2004
U-Geen
jinak ja na to zadny nazory psat nebudu, od pondeli jsem v novym zamestnani a tak cas na tyhle stranky budu mit tak nejdriv pristi rok o dovoleny :-) klidne se tu povrazdete :-)
20:31:09
16.11.2004
U-Geen
-> Milda: ten banner tu byl hodne davno, lidi zacli pribejvat dlouho po jeho zriseni.
19:58:03
16.11.2004
Milda
-> minno: kuli bannerum primo ne spis kuli tem exotum ktery se se prave pres ty bannery dostali
19:12:41
16.11.2004
minno
Ja mám túto stránku rád a budem sem chodiť ďalej. Kto tu chce chodiť, ten aj bude a kto nechce, to je už každého vec... Ale dúfam, že sa teraz všetci nezbláznite136
19:10:39
16.11.2004
minno
-> Milda: aha, no to si pamätám, keď to tu bolo tak na krajíčku a skoro nič okrem jednej diskusie nefungovalo, ale že by to bolo kvôli bannerom?
19:05:52
16.11.2004
Milda
-> minno: to nepatrilo k aktualnimu reklamnimu banneru ale Juzin pred casem rozjel kampan vymenejma bannerama aby se tahle stranka dostala vic do podvedomi lidi a dopadlo to tak ze ji malem zrusil uplne 4
18:52:51
16.11.2004
Samantus
Login: U-Geen
Password: ******

ACCESS DENIED

nic jinyho sem s tim udelat nemoh

Chlapi no tak....
18:49:59
16.11.2004
minno
-> Milda: nechápem, ako súvisi banner, ktorý tu je len chvíľu, s tým, čo za "individua" tu chodia...
18:31:40
16.11.2004
Milda
Tak kdyz uz ste me tu okrajove zminili tak se taky vyjadrim:
Chodim sem porad ale prispivam pouze ve vyjimecnych pripadech. Proc? Protoze me nebavi cist 200 novych prispevku denne kde 180 je o nicem. Jsem toho nazoru ze nejlepsi to tu bylo nez rozjel U-Geen bannerovou kampan, potom sem zacli chodit ruzna individua a uroven sla rapidne dolu. Je to videt i tady staci malo a uz se osocujete kvuli kravinam, to nemam naladu cist. S lidma ktery jsou tu dlouho jsem uz v kontaktu spis pres icq nebo osobne.
A dokud se to tu nezmeni tak to zustane i nadale.
PS: Hodnotil bych lidi az po osobnim setkani, na vetsinu zmenite nazor
17:09:36
16.11.2004
BlackSUN
No jenom čekám na reakci U-Geena. Muj názor jenom ve zkratce: jsem pro "sofistikovanější a výstižnější" názvy témat a třeba právě podle těch názvů témat odlišit seriózní rady od srandakeců. Mohl by být třeba nějaký korektor který by to které téma přejmenoval. Nebo nějaký flag, jestli se jedná o vážnou či "nejapnou" věc.
15:06:20
16.11.2004
DOOlittle
podla mna je fajn ze sa na strankach obcas rozobera namiesto hrubky dezenu aj velkost kolibricich penisov, alebo suchost jirikovej Vetve4 3
15:01:08
16.11.2004
minno
-> Tuner#2 16.11.04 14:38:35: pridávam sa k názoru...
14:44:25
16.11.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik: Nejenom Ty...4
14:42:33
16.11.2004
Jirik - zrušená registrace
No nic..., to je jasný, že jenom já....
14:38:35
16.11.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
Proboha co to tu řešítě?? Nemám čas číst fórum, ale když mě tohle téma vybíhá 5 x za deset minut, tak jsem se sem podíval. Pravdu má Meap, že občas by duchaplnější názvy byly dobrý a taky mě to občas sere, ale na druhou stranu je tohle web který navštěvuju nejčastěji i kvůli tomu, že je tu spousta mých přátel s kterými si rád popovídám. A rozhodně sranda k tomuhle webu mezi kamarády patří. Já jsem tu už hodně dlouho (pokud mě paměť neklame, tak Meap tady zrovna dlouho není - pokud jsi neměl jiný nick) a samozřejmě za tu dobu se dost změnilo - něco k horšímu, něco k lepšímu, ale rozhodně úroveň webu je pořád v rámci možností dobrá na rozdíl od těch "tuningových", kde si každý nadává do ***** a nebaví se tam o ničem kloudným. taky dám dotaz a kdo zná poradí, občas to Jiřík odlehčí čuňárnou a pohoda!!!

Tak bych byl rád, kdyby to zůstalo... Díky!!!!
14:24:59
16.11.2004
No né, pokračujte v tej hodině angličtiny a němčiny. Mě se to v dopravě docela hodí.
V práci musím anglicky na Španěly a Italy a německy na Němce a Švýcary.
Aspoň potrénuju a mám lekce zadarmo...
14:16:03
16.11.2004
Meap
-> Jirik: Uz asi nic nevyresime. Puvodni tema uz upadlo v zapomeni a ted se to tady jen mele porad do kola. Zacarovany kruh jak rekl Simi a bud z neho vystoupime ven tak, ze skoncime a nebo se pokusime jeste debatovat, pokud to ovsem ma smysl.
14:08:37
16.11.2004
Simi
-> Jirik: Anyway, I repeated it just as a reaction on your question, why do I not accept, that the there is nothing serious to solve here.
14:04:07
16.11.2004
Simi
-> Jirik: protoze si chci aspon prosfistet nofa slofiska, kdyz uz tady nic nevyresime :-)
14:03:53
16.11.2004
Baghira
-> Jirik: Asi trochu schíza :-).
14:02:23
16.11.2004
2 Meap :
To jsem zvědav co vyřešíte když jeden budete mluvit německy a druhej anglicky.
Tak dobré pořízení a příjemnou rozpravu......215
2 Simi :
To se cítíš celkem staře....
A nevím proč opakuješ v angličtině totéž co se tady probralo v začátku tohoto příspěvku.
---
Příjemné, aspoň jsem si procvičil Deutsch & English.
14:00:35
16.11.2004
Simi
-> Jirik: Ty vlastne mluvis nemecky, vid :-)

Normalerweise denke ich als ich schon 35 ware.

Es ware hier viel mehr Serioses zu losen, wenn jede Diskusion nich nur in bloser Debatte uber Lubrikationsgele endete.

Es ist nahmlich sowas wie ein Teufelskreis. Wenn jeder von uns immer nur solche Kvatsche schreibt, kann sich das nie andern, weil jeder Versuch um etwas serios zu meinen, endet fruher oder spater wieder nur als kvatsch.
13:51:40
16.11.2004
Simi
-> Jirik: I usually feel like being 35+.

It would be much more serious things to solve here if every single of them would not end in desperate discussion about lubrication gel ets.

It´s like a magic circle. If all of us will not decrease the amount of used "off-topic" jokes, the number of realy serious topics will not increase anyway, because every attemp will sooner or later change into another of those off topic conversations.
13:45:37
16.11.2004
Meap
-> Simi: Ja, damit bin ich einverstanden. Na endlich haben wir eine Chance hier etwas aufzulösen.
13:44:59
16.11.2004
A proč přisuzuješ pasivitu zrovna tomuhle ?
Proč nepřipustíš, že se tady na webu už neřeší nic kloudného ?
Proč nepřipustíš, že se někdo mohl přestěhovat, změnit práci, mít omezenej přístup k netu, založit rodinu, stavět a nebo změnit vůz a přestat se o škodovky zajímat ?
Kdo by sem proboha chodil, když to tady naskakuje tempem jeden příspěvek za hodinu ? To by byla opravdu zábava, když by někdo vznesl dotaz, druhej mu odpověděl a dalších 5 lidí zopakovalo totéž, protože je svrbí prsty a chtějí něco napsat.
Nakonec to může dopadnout tak, že si dotyčnej bude muset sám odpovídat.
Když to probereš, tak jediný co web drží nad vodou je změť vtípků.
To že jsou přisprostlý je taky dobou, nebo ty by jsi se smál společenskému humoru např. z 60. let ?
Nemusíte schvalovat vulgární mluvu, ale kolik vám je ? Hádám 68 ?
13:41:18
16.11.2004
minno
ja tiež mávam ako každý, hoci aj za pol dňa, čo tu nie som, toľko nečítaných že mi to už niekedy prerastá cez hlavu...a preto čítam len to čo potrebujem, čo chcem...a tiež nepíšem komentár ku každej téme, len k tomu, k čomu cítim, že sa potrebujem nejako vyjadriť...ináč by som sa z toho mohol zblázniť. je to taký kolotoč.
a obmedzovať ľudí si myslím že nemá význam. vravieť, koľko humoru za deň je ešte dosť a koľko je už moc...každý nech píše podľa nalády a času...je to určite lepšie ako by tu malo byť mŕtvo. a na poradenie sa väčšinou tiež vždy niekto nájde, pretože tu chodí veľa ľudí a niekto už len na ten daný príspevok zareaguje...
nebráňte ľuďom dýchať...
13:40:53
16.11.2004
Simi
Hey, I´ve got an idea. Let´s switch this conversation into english. We will not solve any problems anyway, so why not to improve our language skills? A little bit of practise will at least bring something positive out of this topic. :-)
13:33:14
16.11.2004
Meap
-> minno: Mozes mi prosim ta vysvetlit, aky je rozdiel medzi somarinou a tym co sme tu riesili na zaciatku, tj "vtipne prispevky"? Zda sa mi to ako rovnaka somarina. Je to vlastne sposob ako sa pobavit a nenudit sa. Ale je pravda, ze mensi rozdiel tam je, ale o tom radsej nebudem pisat , pretoze by sa to mohlo niekoho dotknut.
13:29:09
16.11.2004
Simi
Jde tak trochu o to, co psal Martin. Az bude potrebovat a vznese nejaky dotaz a dozvi se jenom o tom, ze ma pouzit indulonu, asi nebude moc spokojeny. Problem je prave v tom, ze prehnanou mirou off-topic prispevku klesa uroven tohoto webu, coz zpusobuje odchod, nebo alespon silnou pasivitu "starych" klasiku, jako napr. Bob, Milda, Marty_cz ale posledni dobou i Ugeen atd.

Nezda se vam, ze na tom neco bude???
13:29:08
16.11.2004
Baghira
-> Simi: Hele mě to občas taky trochu štve, ale nestěžuju si, protože mám myš a tou se dá docela rychle přesunout dál, tak to prostě neřešim...?
13:25:28
16.11.2004
Simi
-> Baghira: A kdo tady chce eliminovat veskerou zabavu??? Ja jenom rikam, ze kdyz to je v kazdym tematu kazdej druhej prispevek, ze to proste je uz trochu moc...
13:24:17
16.11.2004
Baghira
-> Simi: Ale já myslel že tenhle web je i o přátelství lidí a ne jen o strohých informacích...ty se dají sehnat na techwebu, ale nikdy se tam nepobavíš jako tady. Přece nechcete, aby to tady dopadlo stejně, nudnej web kam člověk přijde jen když něco potřebuje. Ono totiž to přátelství se tady buduje už pár let, ale pošlapat ho umí opravdu každej "debil" třeba jen jedním příspěvkem, takže pozor na slova...vzpomeňte na Roudíka...toho tu naštěstí nikdo nebral vážne, ale...
13:15:00
16.11.2004
Simi
-> minno: Jde o princip, klasicke schema je totiz nasledovne: rozumne minene tema... par prispevku k veci... nejaky vtipek... a uz se vsechno toci kolem toho vtipku... a skonci to vzdy u toho sameho.

Nasledek je potom ten, ze po dni mam 150-200 nectenych prispevku, z nichz bohuzel vetsina je plna jen tech vtipku a veci off-topic. Problem nastava ve chvili, kdy se sem nekdo obrati s nejakou vazne minenou prosbou o pomoc. V tom mnozstvi proste neni realizovatelne procist vsechny prispevky. To, ceho zrejme chtel Meap docilit, bylo to, aby si lide uvedomili, ze tim, ze zacpavaji skoro kazdou diskuzi casto nesmyslnymi off-topic vtipky, eliminuji ty, kteri by opravdu poradit chteli a mohli, protoze se k temto prispevkum (zejmena v kombinaci s jejich nic nerikajicimi nazvy) proste nedostanou...

Funguje to uplne stejne jako spam.
13:14:27
16.11.2004
Baghira
Teda né že bych si připadal jako debil, ale mě se ty vtípky va příspěvky včetně toho od VeTeva líbí, protože to není furt o strohym tématu a je to trochu odlehčení nudného !tématu! což ze začátku i toto téma rozhodně bylo nehledě, že je o ničem protože stejně si každej napíše co chce. Mám trochu podezření na Meapa, že mu asi dnes ráno přišla faktura za tuto stránku a tak nějak nám mírně chce naznačit, že vzhledem k tomu, že už nevlastní škodovku ho už začíná nebavit to platit...v tom případě by to měl ale říct rovnou a nedělat z nás debily (doslova). A nebo druhá možnost že má krámy, protože jeho příspěvky mi připadají uplně stejně o ničem, jako pro něj prdele a indulony. Jedinej kdo tu totiž ostatní napadá je právě on...bez urážky.
13:12:07
16.11.2004
Tomáš SK
-> Meap: Nemozem ta podla cisla najst na ICQ - mas ho dobre zadane?
Extreme Tyres