skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Psani nazvu pro prispevky !!!!
13:11:06
16.11.2004
16.11.2004

sep
To co jsem tu rozdrobil do několika příspěvků shrnul Martin do jednoho,naprostý souhlas s tím co řekl....
13:10:51
16.11.2004
16.11.2004

Martin
Jo a jestli se to tu zastaví, tak mě pěkně naserete, protože se to stane opět, když zrovna naléhavě potřebuju poradit 

13:07:33
16.11.2004
16.11.2004

Martin
Hmm dočetl jsem. Trošku mi to připomíná jednu diskuzi, kvůli keré se tento web už jednou zastavil. Takže už jen čekám, až si to U-geen přečte a bude vymalováno...
Svojí pravdu má asi každý, ani snad nebudu psát s kým souhlasím a s kým ne, stejně by to nevneslo do věci nic nového.
Trošku mi tato diskuze připomíná ženskou rozepři či manželskou hádku. Ale chováte se někteří jako děti. Nesnesete, že někdo má jiný názor, buďte trochu tolerantní a hlavně se neurážejte, to je snad to nejhorší, co může nastat. Vždycky musí v jakékoliv společnosti existovat dialog.
Bohužel nemám takovou autoritu, abych zde něco změnil, to musí někdo jiný, ale zamyslete se nad tím, jak se chováte a proč sem chodíte...
Svojí pravdu má asi každý, ani snad nebudu psát s kým souhlasím a s kým ne, stejně by to nevneslo do věci nic nového.
Trošku mi tato diskuze připomíná ženskou rozepři či manželskou hádku. Ale chováte se někteří jako děti. Nesnesete, že někdo má jiný názor, buďte trochu tolerantní a hlavně se neurážejte, to je snad to nejhorší, co může nastat. Vždycky musí v jakékoliv společnosti existovat dialog.
Bohužel nemám takovou autoritu, abych zde něco změnil, to musí někdo jiný, ale zamyslete se nad tím, jak se chováte a proč sem chodíte...
12:49:00
16.11.2004
16.11.2004

minno
-> Simi: rozoberáte somariny. no tak niekto napísal niekde nejakú sprostosť. no a čo?
12:46:43
16.11.2004
16.11.2004

sep
no jak já to vidím příští sraz stránek bude opravdu libovej....bud nikdo nepřijede nebo to bude bitka jak na cikánské svatbě,počkejte až přijde táta kurvapes a srovná vás usmrkánci...
12:42:41
16.11.2004
16.11.2004

minno
Tak to teda nie! Ja sa nevzdám, budem bojovať za všetko dobré s pomedzi ľudí, kamarátov na tomto webe...Nedám sa predsa zastrašiť jedným e-človekom, jedným nickom! Zdvihnem hlavu a idem ďalej!
Budem bojovať za škodovky a škodovkárov s dobrým srdcom celou svojou... .... klávesnicou!

Budem bojovať za škodovky a škodovkárov s dobrým srdcom celou svojou... .... klávesnicou!

12:41:20
16.11.2004
16.11.2004

Simi
-> minno: prepac mi moju otazocku, ale mohol by si mi vysvetlit, co ze to zo seba robime?
12:32:29
16.11.2004
16.11.2004

kirri - zrušená registrace
-> Meap: tímto se stávám statistou, příspěvky ode mě nečekej, snad ti to spravý náladu a už konečně budeš mít i duševní klid, vážně už toho je moc, končím, pokuď si někoho chtěl nasrat tak se ti to dnes vážně povedlo na jedničku s hvězdičkou, tleskám
a to je konec přátelé, kamarádí
a to je konec přátelé, kamarádí

12:30:43
16.11.2004
16.11.2004

sep
Hádáme se tady jako ženský u konzumu,je to nutný?Na tenhle web snad chodime proto,ze mame neco spolecny a ne se hadat a navzajem se urazet....
12:29:27
16.11.2004
16.11.2004

minno
-> Meap 16.11.04 12:28:20: mne sa tak zdá, že najftipnejší si tu dnes ty

12:28:20
16.11.2004
16.11.2004

Meap
-> kirri: Jak, ze je to stare prislovi? Potrefena husa ... Ale to je asi kazdemu jasne 

12:28:13
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Simi: musim se ohradit - jednalo se o jine tema - "Tak jsem mezi vami ..." a tam je citaci rychlych sipu vic nez dost...howg
12:27:33
16.11.2004
16.11.2004

minno
Simi, Meap, ešte hodinu tu rozoberajte kto komu čo kde narve...a nerobte zo seba to čo robíte...
12:26:22
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Simi: -> Meap: omlouvam se timto, ze jsem vas obtezoval a uznavam neni to vykvet inteligence ovsem ma to hlubsi souvislosti a soviselo to jeste s encim jinym..nevadi...nebudu se uz k tomu vyjadrovat a cekejte si na inteligentni temata typu - help - jak uriznozu pruzinu..tam se muzete vyradit
12:26:20
16.11.2004
16.11.2004

-> Meap:
"Ja ti fakt nevim, ale podivam-li se na tema "Tak jsem mezi vami ..." tak musim pochyboval o inteligenci nekterych pisatelu"
hlavně že ty seš chytrej jak rádio, že a co vůbec máš??? máš svůj den??? to téma si založil jirík, tak tam nemusíš lozit a potom urážet některé přispěvatele, taky nevíš co maj za vzdělání a nikdy si je neviděl tak víš co................!!!
tohle e je na mě troca moc
"Ja ti fakt nevim, ale podivam-li se na tema "Tak jsem mezi vami ..." tak musim pochyboval o inteligenci nekterych pisatelu"
hlavně že ty seš chytrej jak rádio, že a co vůbec máš??? máš svůj den??? to téma si založil jirík, tak tam nemusíš lozit a potom urážet některé přispěvatele, taky nevíš co maj za vzdělání a nikdy si je neviděl tak víš co................!!!
tohle e je na mě troca moc

12:25:18
16.11.2004
16.11.2004

Simi
-> VeTëV: Rychle sipy jsem kdysi cetl, ale o tom, ze nekomu narvou doprdele nejakou prirucku nerikalo nic ani Dlouhe bidlo a to byl zaporak jak prase.
12:23:06
16.11.2004
16.11.2004

Simi
-> VeTëV: Inu, reknu ti to tedy jeste jednou. Tvuj prvni prispevek "mno a prirucku ti narvu do prdele" byl vskutku mimoradne vystizny, naprosto k veci a doted projevuje zarivou davku inteligence... Rekneme, ze ja ho vnimam jako pomerne slaby pokus o vtip zalozeny na nadmernem uzivani obhroublosti...
12:21:30
16.11.2004
16.11.2004

Meap
Vetev:
-> Jirik: mno a prirucku ti narvu do prdele :-)
To ti prijde humorne? Tak to jsem asi hodne klesl, ze takto vysoce sofistikovanemu humoru nerozumim ...
-> Jirik: mno a prirucku ti narvu do prdele :-)
To ti prijde humorne? Tak to jsem asi hodne klesl, ze takto vysoce sofistikovanemu humoru nerozumim ...
12:21:16
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Meap: promin, ale jse vetsinou o citaci z RYCHLYCH SIPU a neni to nic jineho nez pouze vtip..promin ze to neznas nemuzu za to- ale jak rikam, ja se na to tady muzu klidne vy....
12:19:13
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Simi: muzu poprosit o objasneni tveho druheho odstavce??
nevim napsal jsem svuj nazor a necitim, ze by nemel smysl nebo tak neco... a promin - jestli si myslis, ze je lepsi se nudit a cekat, az se tady objevi jeden prispevek za hodinu tak si cekej - me to neba
nevim napsal jsem svuj nazor a necitim, ze by nemel smysl nebo tak neco... a promin - jestli si myslis, ze je lepsi se nudit a cekat, az se tady objevi jeden prispevek za hodinu tak si cekej - me to neba
12:19:04
16.11.2004
16.11.2004

Meap
Ja ti fakt nevim, ale podivam-li se na tema "Tak jsem mezi vami ..." tak musim pochyboval o inteligenci nekterych pisatelu 

12:16:37
16.11.2004
16.11.2004

Jirik - zrušená registrace
My se nikdy neopakujeme, pokaždé vymyslíme něco jiného. Nemůžeme za to, že je prdel jenom jedna a tak zaznamenáváte její zvýšený výskyt...
Počkejte, počkejte, jak říká Meap. Za chvíli se vám začne stýskat, protože tu bude mrtvo a všichni utečete a nic jiného nevznikne.
Já jsem skála....
Počkejte, počkejte, jak říká Meap. Za chvíli se vám začne stýskat, protože tu bude mrtvo a všichni utečete a nic jiného nevznikne.
Já jsem skála....

12:10:19
16.11.2004
16.11.2004

Simi
Mno dost dobra diskuze :-)
A ted k veci:
ad puvodni myslenka tohoto tematu: Plne souhlasim s Meapem v tom, ze nazvy prispevku jsou naprosto zcestne pojmenovavana, ve spouste pripadu dokonce az debilne. Meap nas zadal, abychom pri tvoreni prispevku byli v nazvech vice specificti. Je to lepsi nejen pro prehlednost. A ja s tim plne souhlasim.
Ad vtipky apod.: Je to prima vec, pokud to neni u kazdeho tematu, kazdy druhy prispevek. Zrovna treba v pripade tohoto tematu se naprosto dokonale predvedl Vetev, pac se zachoval jako klacek a jeho prvni prispevek byl jak vystrizeny z ucebnice inteligentnich reakci (mimochodem o vysoke vypovidaci urovni tohoto prispevku nemluvim).
Nikdo nerika, ze sranda nesmi byt, je to nedilnou soucasti tohoto webu, ale dle meho nazoru by melo byt vseho s mirou. A i opakovane vtipy o vetvich a prdelich zacnou nudit, kdyz o nich ctete jit v patem tematu behem jedne hodiny...
A ted k veci:
ad puvodni myslenka tohoto tematu: Plne souhlasim s Meapem v tom, ze nazvy prispevku jsou naprosto zcestne pojmenovavana, ve spouste pripadu dokonce az debilne. Meap nas zadal, abychom pri tvoreni prispevku byli v nazvech vice specificti. Je to lepsi nejen pro prehlednost. A ja s tim plne souhlasim.
Ad vtipky apod.: Je to prima vec, pokud to neni u kazdeho tematu, kazdy druhy prispevek. Zrovna treba v pripade tohoto tematu se naprosto dokonale predvedl Vetev, pac se zachoval jako klacek a jeho prvni prispevek byl jak vystrizeny z ucebnice inteligentnich reakci (mimochodem o vysoke vypovidaci urovni tohoto prispevku nemluvim).
Nikdo nerika, ze sranda nesmi byt, je to nedilnou soucasti tohoto webu, ale dle meho nazoru by melo byt vseho s mirou. A i opakovane vtipy o vetvich a prdelich zacnou nudit, kdyz o nich ctete jit v patem tematu behem jedne hodiny...
12:07:21
16.11.2004
16.11.2004

sep
Vetëv:vašík havel toho naplácal dost,v dětství málo plácali jeho a ted už se to asi nedožene ani zvýšeným úsilím,i když pokud by se o to někdo přesto chtěl pokusit jsem ochoten pár fackami přispět i já..
12:02:18
16.11.2004
16.11.2004

MEAP:
``No jo, neda se nic delat ... vsechno jednou musi zaniknout aby neco noveho mohlo opet vzniknou ... ``
to sem zvědavej co
``No jo, neda se nic delat ... vsechno jednou musi zaniknout aby neco noveho mohlo opet vzniknou ... ``
to sem zvědavej co
11:52:53
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> sep: pockej dyt vasik havel tvrdil ze pravda a laska vitezi - kde se stala chyba???
hodnot mas vsude spoustu - jen je nejak nevidet a prosim nejsme banda rozjivena jak jsi nas nazval, alebrz hosi kazne jez neznaji zadne bazne, rykyty, prdy rozrazil dobra prace je nas cil
hodnot mas vsude spoustu - jen je nejak nevidet a prosim nejsme banda rozjivena jak jsi nas nazval, alebrz hosi kazne jez neznaji zadne bazne, rykyty, prdy rozrazil dobra prace je nas cil

11:47:52
16.11.2004
16.11.2004

sep
Pánové,v této neklidné době,kdy jeden druhému jen zlé činí ,staré hodnoty zanikají ,nové naopak nevznikají,pravda a láska stále ještě nevítězí nad lží a nenávistí,temné síly ovládly myšlenky vládců tohoto světa,,lidstvo jako druh spěje ke svému zániku.........a vy se tady budete furt hádat jak smrkáči na písku?Vám všem napráskám a bude po hádání bando rozjívená.........
11:36:19
16.11.2004
16.11.2004

Meap
-> Jirik: Skoda, ze jsi jako skala ... ted odsud vsichni utecou, nikdo sem jiz nebude chodit. No jo, neda se nic delat ... vsechno jednou musi zaniknout aby neco noveho mohlo opet vzniknou ...
11:33:40
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Jirik: Netsras - to bychom si mohli vzit kravaty, uliznout si pesinku a debatovat o vyvoji ukazatele b za obdobi a...
hele mam navrh - pudem do parlamentu - tam se tlacha o nicem a berou se za to slusny prachy ( jen nevim jak je to tam s tim barem - jestli ho nezavreli )
a ja se nenudim - ja pisi bakalarskou praci
hele mam navrh - pudem do parlamentu - tam se tlacha o nicem a berou se za to slusny prachy ( jen nevim jak je to tam s tim barem - jestli ho nezavreli )
a ja se nenudim - ja pisi bakalarskou praci

11:26:34
16.11.2004
16.11.2004

sep
žádný u sucharů,

11:17:51
16.11.2004
16.11.2004

Nechám to tak. Budeme tady tomu říkat lidově jako třeba hospodám "U sucharů".
Jsem zvědavej, kdo vydrží dělat suchařípu nejdéle. Já jsem jako skála.
Počítám, že se na to za chvíli vykašle Samantus (ten už svoje návštěvy taky dost omezil), Kirri, VeTëv, Sep, /// Bob, Dan už to zabalili a další. Protože když tady roste počet příspěvků v průměru 1 kus za 1 hodinu, tak jak se pak lidi nemají nudit ?
Pak je nebohej ten, kdo sem něco napíše, protože debilové na něj čekají a vrhnou se na něj jak supi na mršinu. I když občas i supi dokážou poradit a taky poradí.
Už se prostě není na co ptát, co řešit a o čem debatovat, je tady furt stejná základna lidí a ty se nudí.
Jsem zvědavej, kdo vydrží dělat suchařípu nejdéle. Já jsem jako skála.

Počítám, že se na to za chvíli vykašle Samantus (ten už svoje návštěvy taky dost omezil), Kirri, VeTëv, Sep, /// Bob, Dan už to zabalili a další. Protože když tady roste počet příspěvků v průměru 1 kus za 1 hodinu, tak jak se pak lidi nemají nudit ?
Pak je nebohej ten, kdo sem něco napíše, protože debilové na něj čekají a vrhnou se na něj jak supi na mršinu. I když občas i supi dokážou poradit a taky poradí.
Už se prostě není na co ptát, co řešit a o čem debatovat, je tady furt stejná základna lidí a ty se nudí.
11:06:53
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> kirri: ale no tak...prece by ses nenasral ..klidek pohoda
10:52:46
16.11.2004
16.11.2004

tohle téma mě akurát zkazilo náladu a pěkně nasralo, už nemám chuť tu něco psát

10:44:39
16.11.2004
16.11.2004

proč sem sem vůbec chodil:
1. mám rád škodovky
2: koupil jsem si Favorita
3. registrace byla tak snadná
4. posléze jsem zjistil, že sem tu asi trochu vedle ( předohrab )
5. vůbec mě to nevadilo
6. zvyknul jsem si a začal trochu psát i příspěvky
7. je tu sranda i užitečný rady
8. těším se až si přeču něco co je přínosné, radu... ale i se těším na nějakou srandu ad různých ftipálků (u tebe tzv. debilů) ke kterým se taky s hrdostí hlásím!
9. po přečtení, shodou okolností jižíkova tématu co sám založil, už nevím jak se to jmenovalo, tak sem vyprsknul horkej čaj na monitor a klávesnici a strašně sem se bavil (pak sem nadával do různých částí těla, protože to strašně lepilo, ten čaj)
10. nečekejte ode mě téma jak snížit hlavu válců, jak převrtat tohle či tohle, do toho nevidím
Tenhle web má právě v tomhle svoje kouzlo a zdá se mi, že si se nějak špatně vyspal, protože takhle to je už dlouho (chodil jsem sem už dlouho před registrací). Tak nedělej vlny, nech nám našeho jiríka napokoji, dál tohle nebudu řešit
1. mám rád škodovky
2: koupil jsem si Favorita
3. registrace byla tak snadná

4. posléze jsem zjistil, že sem tu asi trochu vedle ( předohrab )
5. vůbec mě to nevadilo
6. zvyknul jsem si a začal trochu psát i příspěvky
7. je tu sranda i užitečný rady
8. těším se až si přeču něco co je přínosné, radu... ale i se těším na nějakou srandu ad různých ftipálků (u tebe tzv. debilů) ke kterým se taky s hrdostí hlásím!
9. po přečtení, shodou okolností jižíkova tématu co sám založil, už nevím jak se to jmenovalo, tak sem vyprsknul horkej čaj na monitor a klávesnici a strašně sem se bavil (pak sem nadával do různých částí těla, protože to strašně lepilo, ten čaj)

10. nečekejte ode mě téma jak snížit hlavu válců, jak převrtat tohle či tohle, do toho nevidím
Tenhle web má právě v tomhle svoje kouzlo a zdá se mi, že si se nějak špatně vyspal, protože takhle to je už dlouho (chodil jsem sem už dlouho před registrací). Tak nedělej vlny, nech nám našeho jiríka napokoji, dál tohle nebudu řešit
10:23:14
16.11.2004
16.11.2004

10:20:49
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Jirik: -> Meap: tak uz toho chlapci nechte, podejte si ruce a
tuli tuli
Jinak taky souhlasim, ze psat blbosti k nekterejm prispevkum je fakt voser, jenze nekdy si o to pisatel primo rika, ale neda se to zvelicovat..
NAZVY PRISPEVKU - kapitola sama pro sebe - naprostej souhlas
tuli tuliJinak taky souhlasim, ze psat blbosti k nekterejm prispevkum je fakt voser, jenze nekdy si o to pisatel primo rika, ale neda se to zvelicovat..
NAZVY PRISPEVKU - kapitola sama pro sebe - naprostej souhlas

10:15:56
16.11.2004
16.11.2004

Registraci jsem nerušil. Rušil jsem auto. 
To jenom tak na okraj.

To jenom tak na okraj.
10:11:58
16.11.2004
16.11.2004

VeTeV
-> Jirik: tak prrr Jiriku neblbni a klid..pohodlne se usad, dej si kavu a caj a ser na to..nema cenu se hned takhle rozcilovat....vse se (snad) vysvetli
-> kirri: a ty taky klid jo?
-> Meap: Mno a cece k tobe - ja nevim ja mam rad humor a beru, ze to obcas ujede nespravnym smerem, na druhou stranu ja se bavim a to je hlavni...jasne muze to bejt jen o suchejch tematech, ale to pak sklouze k tecwebu a tendle web ztrati svoje kouzlo!! A nevim nepride mi, ze se Jirik chova jak debil...proste se bavi a do je cely...ja to delam taky a nezlob se na me, psat porad dokola to samy k nekterejm dotazum, ktery se stale opakujou je trosku nuda...
nehlede k tomu, ze kdyz se Ti ty zvasty nelibej co tam pisem, tak to necti a preskoc
jinak asi se chovam obcas taky jako debil a klidne se k tomu priznam... proste mam rad humor a rad se zasmeju
BTW: a treba co me sere daleko vic, je skakani nekomu do inzeratu a psat mu tam nesmysle a vyblitko o vsem moznym..jo kdyz nekdo zkritizuje cenu budiz, ale jinak ..proste des
-> kirri: a ty taky klid jo?
-> Meap: Mno a cece k tobe - ja nevim ja mam rad humor a beru, ze to obcas ujede nespravnym smerem, na druhou stranu ja se bavim a to je hlavni...jasne muze to bejt jen o suchejch tematech, ale to pak sklouze k tecwebu a tendle web ztrati svoje kouzlo!! A nevim nepride mi, ze se Jirik chova jak debil...proste se bavi a do je cely...ja to delam taky a nezlob se na me, psat porad dokola to samy k nekterejm dotazum, ktery se stale opakujou je trosku nuda...
nehlede k tomu, ze kdyz se Ti ty zvasty nelibej co tam pisem, tak to necti a preskoc
jinak asi se chovam obcas taky jako debil a klidne se k tomu priznam... proste mam rad humor a rad se zasmeju
BTW: a treba co me sere daleko vic, je skakani nekomu do inzeratu a psat mu tam nesmysle a vyblitko o vsem moznym..jo kdyz nekdo zkritizuje cenu budiz, ale jinak ..proste des
10:05:11
16.11.2004
16.11.2004

Meap
Takze jeste jednou:
1. Ja proti tobe nic nemam, vubec te neznam, videl jsem te pouze jednou. Pokud chces zrusit svoji registraci, klidne to udelej. Myslim, ze si to v minulosti uz udelal tolikrat, ze to nikoho neprekvapi.
2. Ja za kazdym "vtipnym" prispevkem nevidim tebe, to jsi me spatne pochopil.
3. To jak jsem tady dlouho opravdu nevim. Mozna by to slo dohledat v databazi. Minimalne to bude ovsem od te doby co tyto stranky bezi na mem serveru a ja za jeho provoz dostavam kazdy mesic fakturu, kterou vzdy radne platim. To jen tak na okraj
4. Co se stane, kdyz te budu stvat
Tak to zkusim jeste jednou. Me nevadi to, ze zde nekteri lide pisi ty "vtipne" (nevim jak to lepe nazvat, abych nikoho neurazil) prispevky. At si je sem pisi, proc ne. Pro odreagovani to je dobre ...
Me spise vadi to, ze se cim dal casteji do seriozne vedenych prispevku zanaseji tyto "vtipne" prispevky, ktere pote tvori treba 90% cele diskuze.
Jinak to co jsem vlastne chtel (uz se to asi ztratilo v teto zmeti textu) je, ze jsem navrhoval trosku vice se zamyslet pri psani nazvu tematu. Jen to trosku vice specifikovat, aby se v tech desitkach nectenych temat mohl clovek alespon trosku lepe orientovat.
1. Ja proti tobe nic nemam, vubec te neznam, videl jsem te pouze jednou. Pokud chces zrusit svoji registraci, klidne to udelej. Myslim, ze si to v minulosti uz udelal tolikrat, ze to nikoho neprekvapi.
2. Ja za kazdym "vtipnym" prispevkem nevidim tebe, to jsi me spatne pochopil.
3. To jak jsem tady dlouho opravdu nevim. Mozna by to slo dohledat v databazi. Minimalne to bude ovsem od te doby co tyto stranky bezi na mem serveru a ja za jeho provoz dostavam kazdy mesic fakturu, kterou vzdy radne platim. To jen tak na okraj

4. Co se stane, kdyz te budu stvat

Tak to zkusim jeste jednou. Me nevadi to, ze zde nekteri lide pisi ty "vtipne" (nevim jak to lepe nazvat, abych nikoho neurazil) prispevky. At si je sem pisi, proc ne. Pro odreagovani to je dobre ...
Me spise vadi to, ze se cim dal casteji do seriozne vedenych prispevku zanaseji tyto "vtipne" prispevky, ktere pote tvori treba 90% cele diskuze.
Jinak to co jsem vlastne chtel (uz se to asi ztratilo v teto zmeti textu) je, ze jsem navrhoval trosku vice se zamyslet pri psani nazvu tematu. Jen to trosku vice specifikovat, aby se v tech desitkach nectenych temat mohl clovek alespon trosku lepe orientovat.
09:45:54
16.11.2004
16.11.2004

sep
Jiřík:myslím že to trochu zveličuješ,nemůžeme mít všichni stejný názor na všechno,ale kvůli tomu tady házet rušením registrace mi přijde zbytečný....
09:39:01
16.11.2004
16.11.2004

Jestli se to nějak rozumně nevyřeší, tak ruším registraci.
Jenom tak mezi řečí, jak tady jsi dlouho a proč všechny příspěvky s "vtipným" tématem připisuješ mě ?
Tobě to možná vadí, ale některý lidi zase těší, že se u úplné hovadiny od srdce zasmáli. Někteří padali i ze židlí.
Ale to je asi špatně.
Každopádně nechápu proč za každým "zmrveným" příspěvkem vidíš mě.
Říkám ti moc mě neštvi.
---
Jinak proč sem přestalo dost lidí chodit ?
Ne kvůli "vtipným" příspěvkům (až na výjimky), nikdo je nenutí je číst, ale proto, že tu byli už dlouho a dokola se tady točily stejný témata.
"Motor z Favorita, Jak snížit předek a zadek, Jaký výfuk, Jak zavařit to či ono...atd."
A nebo se lidi ptali na úplný píčoviny.
A podotýkám, že mě to už taky lezlo na nervy a dobrejch půl roku jsem se tu ani neukázal. Ostatně, nijak mi to nechybělo, měl jsem přes letní měsíce dost jiný a příjemnější zábavy.
Div se potom, že se příspěvky zvrhnou do něčeho jinýho, když dotyčnejm už leze na nervy psát stejnou věc 6x, místo aby tázající prohlédl starší příspěvky (což taky z lenosti nedělám
).
Lidi tady píšou kraviny, protože se nudí.
A nudí se proto, že se tady neprobírá už nic zajímavýho a hodnotnýho.
Když by tenhle web měl stát pouze na seriózních příspěvkách, tak se na to může Ü-geen vysrat a tenhle web postupně umře jako Techweb, Tuning.cz a mnoho dalších.
Toliko názor debila
Jenom tak mezi řečí, jak tady jsi dlouho a proč všechny příspěvky s "vtipným" tématem připisuješ mě ?
Tobě to možná vadí, ale některý lidi zase těší, že se u úplné hovadiny od srdce zasmáli. Někteří padali i ze židlí.
Ale to je asi špatně.
Každopádně nechápu proč za každým "zmrveným" příspěvkem vidíš mě.
Říkám ti moc mě neštvi.
---
Jinak proč sem přestalo dost lidí chodit ?
Ne kvůli "vtipným" příspěvkům (až na výjimky), nikdo je nenutí je číst, ale proto, že tu byli už dlouho a dokola se tady točily stejný témata.
"Motor z Favorita, Jak snížit předek a zadek, Jaký výfuk, Jak zavařit to či ono...atd."
A nebo se lidi ptali na úplný píčoviny.
A podotýkám, že mě to už taky lezlo na nervy a dobrejch půl roku jsem se tu ani neukázal. Ostatně, nijak mi to nechybělo, měl jsem přes letní měsíce dost jiný a příjemnější zábavy.
Div se potom, že se příspěvky zvrhnou do něčeho jinýho, když dotyčnejm už leze na nervy psát stejnou věc 6x, místo aby tázající prohlédl starší příspěvky (což taky z lenosti nedělám
).Lidi tady píšou kraviny, protože se nudí.
A nudí se proto, že se tady neprobírá už nic zajímavýho a hodnotnýho.
Když by tenhle web měl stát pouze na seriózních příspěvkách, tak se na to může Ü-geen vysrat a tenhle web postupně umře jako Techweb, Tuning.cz a mnoho dalších.
Toliko názor debila
09:38:38
16.11.2004
16.11.2004

minno
ja neviem, čo mám k tomu dodať. podľa mňa sa tu stále píše veľa tém a príspevkov v nich "k veci"... a to že sa to okoreňuje humorom, je len dobré...tiež sa niekedy až váľam od smiechu keď to tu tak čítam :-) a keď si potom niekde odskočím, napr. peši do mesta, tak sa potom ešte celú cestu smejem nad tými hlodmi
jasné, že niektorí, čo tu kedysi chodili, už tu nechodia...život je zmena...ale zas tu chodia tí, čo tu nechodili...
a keď niekto potrebuje s niečim vážne poradiť, väčšinou sa mu tá odpoveď dá...nie je to len o tom že sa jeden spýta konkrétnu otázku a jeden mu konkrétne odpovie a tým je to uzavreté... je to diskusia a navyše my sa tu máme tak radi
na takom škoda techwebe je to s diskusiami o 100% horšie, je tam chaos, tam nemá význam čítať 300 príspevkov k jednému, tematicky úplne inému článku...

jasné, že niektorí, čo tu kedysi chodili, už tu nechodia...život je zmena...ale zas tu chodia tí, čo tu nechodili...
a keď niekto potrebuje s niečim vážne poradiť, väčšinou sa mu tá odpoveď dá...nie je to len o tom že sa jeden spýta konkrétnu otázku a jeden mu konkrétne odpovie a tým je to uzavreté... je to diskusia a navyše my sa tu máme tak radi
na takom škoda techwebe je to s diskusiami o 100% horšie, je tam chaos, tam nemá význam čítať 300 príspevkov k jednému, tematicky úplne inému článku...
09:09:54
16.11.2004
16.11.2004

-> Meap: tak já tady nemusím být vůbec

09:09:39
16.11.2004
16.11.2004

Meap
Ja nemam nic proti Jirikovym "vtipnym" tematum typu "jak vam smrdi ponozky", ale proc to zanaset i do relativne seriozne myslenych temat.
09:07:00
16.11.2004
16.11.2004

Meap
Tak ja nevim ... staci se podivat na toto tema. Kolik je tady prispevku k veci a kolik je tady tech "vtipnych" jak to nazval kirri? No rekl bych tak 1:20. Bohuzel tento pomer uz je v drtive vetsine prispevku a kvalita serveru jde tezce dolu.
Bohuzel se tady v posledni dobe prosazuji spise ti vtipalci na ukor tech, kteri tady resi veci, ktere jsou prinosem pro vsechny.
Take jsem si vsimnul, ze uz jsem davno nechodi ty lide, kteri tomu tady davali nejakou uroven a proc asi. Mozna prave z tohoto duvodu. Ne mozna, ale urcite, protoze nedavno jsem s jednim z nich mluvil a ten mi rikal, ze uz ho to tady prave z tohodle duvodu pekne sere. Zacina to byt jen ztrata casu, bohuzel.
Bohuzel se tady v posledni dobe prosazuji spise ti vtipalci na ukor tech, kteri tady resi veci, ktere jsou prinosem pro vsechny.
Take jsem si vsimnul, ze uz jsem davno nechodi ty lide, kteri tomu tady davali nejakou uroven a proc asi. Mozna prave z tohoto duvodu. Ne mozna, ale urcite, protoze nedavno jsem s jednim z nich mluvil a ten mi rikal, ze uz ho to tady prave z tohodle duvodu pekne sere. Zacina to byt jen ztrata casu, bohuzel.
09:06:14
16.11.2004
16.11.2004

A co jsem se vždycky při těch vašich legráckách a úchylárnách nasmál. Včera jsem měl křeče a skoro jsem padal doma ze židle. King2 je mimochodem taky dobrej kulík.
Holt teď už bude konec, teď už jenom rozpravy na úrovni. Něco jako Sedmička na Nově. Ladným a rozvážným krokem do práce / školy a zpět. Všichni se budeme pohybovat pouze ve společenském oděvu a ať vás ani nenapadne se logovat na U-geenovo stránky v džínách nebo trenýrkách. Po mnoha letech strávených ve školní lavici a v seriózním zaměstnání se občas potřebuje člověk někde vybláznit a hned je označen za debila.
Pravděpodobně jsou mezi námi stále tací, kteří se nikdy nikde třeba neopili a nemluvili ze srandy nesmysly. A nebo i střízliví pro vyčištění mysli nevymýšleli všeliká alotria a hlášky....
Holt teď už bude konec, teď už jenom rozpravy na úrovni. Něco jako Sedmička na Nově. Ladným a rozvážným krokem do práce / školy a zpět. Všichni se budeme pohybovat pouze ve společenském oděvu a ať vás ani nenapadne se logovat na U-geenovo stránky v džínách nebo trenýrkách. Po mnoha letech strávených ve školní lavici a v seriózním zaměstnání se občas potřebuje člověk někde vybláznit a hned je označen za debila.Pravděpodobně jsou mezi námi stále tací, kteří se nikdy nikde třeba neopili a nemluvili ze srandy nesmysly. A nebo i střízliví pro vyčištění mysli nevymýšleli všeliká alotria a hlášky....
09:05:06
16.11.2004
16.11.2004

Samantus
-> Baghira: a kurva tady je to husty jak semeno po vyronu.......
09:02:41
16.11.2004
16.11.2004

Baghira
-> kirri: Hlavně pokud budeš odpovídat sám sobě :-).
09:00:59
16.11.2004
16.11.2004

-> kirri: stane se ze mě slušňák odpovídající jen na dotazy = to nebudu psát už vůbec, tak jo teda

08:50:52
16.11.2004
16.11.2004

Baghira
-> Meap: Možná by to nechtělo brát vše tak vážně...vždyť tě nikdo nenutí to číst? Já když na to nemám náladu, tak to prostě přeskočim a hotovo...