skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
Dá se podle čísla poznat jestli je to brzdič 105/120 a nebo 100? Ten má jinej průměr pístku ne? a měl by čudlík na přichycení destičky. Nahodil sem na auto jeden ten a druhej ten, a teď nevím kterou stranu mám shánět do páru.
Nemel sem cas vyndat auto z garaze, tak ze vim jen leve kolo
ten pruzici plech tam neni origo
DK 3841 / 38
Dalsim resenim by bylo najit v historii virtu kde sem to resil, ale to se mi nepodvedlo...
Nemel sem cas vyndat auto z garaze, tak ze vim jen leve kolo

DK 3841 / 38
Dalsim resenim by bylo najit v historii virtu kde sem to resil, ale to se mi nepodvedlo...
Nevěděl by někdo, kde bylo takovéto uchycení stěračů? Číslo ramínka 443123164027. Díky
-> isti: neviem preto sa pytam, mozne to je, ale ja som uzovku nikdy nemal, tak neviem ako to za svetlom vyzerá
-> afro100: Užovka dvojooko?:Ale len typujem.
Prosim pekne, ako hladam tak hladam ale cislo dielu som na tom nikde nenašiel. Vedel by niekto na ake auto to patri? Su to hrncena svetla, jedine co na tom je viditelne je znak pal
-> Pavel P..: Diky
-> ulicek: ty delší jsou lanovody ručky na wartburga
Jeste bych poprosil o identifikate techto lanovodu, ty kratke s hacky maji delku 65cm ty 2 delsi maji rozmer 100cm a 140cm… diky
-> ulicek: Zkus, z tohohle dílu se spíš chrom od hran odlupuje..
-> Bukaj: Musim se na to podivat, ale myslim si, ze to bylo spatne uskladneno a proste to chytlo lišku , je to videt na te fotce nahore
-> Jozka: Jo, právě podle těch pacek na zadní straně ;-)
-> ulicek: škoda, ale třeba to půjde rozleštit? Není to jen rez na povrchu chromového povlaku, která tam "stekla" z hrany?
-> ulicek: škoda, ale třeba to půjde rozleštit? Není to jen rez na povrchu chromového povlaku, která tam "stekla" z hrany?
-> Bukaj: Pokud myslis ty roztahovaci packy, tak ty tam jsou… dle meho ta lista nebyla na aute, je teda spinava, ale na tom jednom rohu je bohuzel kousek rzi
-> Bukaj: To poznáš, jo? Asi potřebuju lepší monitor.. nebo voči.

-> ulicek: Tohle je funglovka. Reálně prodáš lištu tak za litr a když z ní předtím sundáš ten znáček, tak to neovlivní cenu lišty a znáček hodí další cca dvě stovky :)
-> ulicek: Určitě má, pokud nejsou "závláčky" k uchycení olámaný (vypadá to, že ne), nějakou tu stovku hodí. Znaky tu a tam prodává Krejčík na aukru, čili z archivu ti jejich ceny vypadnou.
Jeste jedna otazka, ma to nejakou cenu nebo je to spise vhodne k dekoraci?
-> Pavel P..: -> Bukaj: Diky hosi, je pravda ze deda mel skodu 1000mb, ale nebyl jsem si jisty a na netu jsem to nenasel…
-> ulicek 01.03.22 10:53:10: Konkrétně toto je na první model Š 1203, ale kovový spodek je shodný i s 1000 MB do modelu 68 včetně (a plastový znáček zase shodný s 1000MB 69 - 100 70

-> ulicek: první 1203 a 1000MB
-> MISCHO: Tak pohledej, napiš cenu a domluvíme se 

-> Bukaj: plavaky nove na sedr, bs a este pohľadám. Zasielkovna je v pohode. 85kc . Do 5kg .
-> MISCHO: Pokud máš cokoli na karburátory, tak se toho rád ujmu v jakémkoli množství
Jen asi nebude rentabilní doprava ze SK sem (tedy pokud nemáš víc věcí, co by se mi hodily)...

Jen asi nebude rentabilní doprava ze SK sem (tedy pokud nemáš víc věcí, co by se mi hodily)...
-> Bukaj 28.02.22 08:03:07: ďakujem, triedim tu hromadu veci a niektore veci holt nepoznám. Skrutky podtlaku na karburatory nepotrebujes ?
-> Bukaj: Tak ten karb nenapadl zase mně..
-> Jozka: To mne nenapadlo, ale možná nějaká náhrada pro použití v kombinaci se závitořezným šroubem nebo vrutem by to být mohla. První, co napadlo mne, byl "kámen" táhla karburátoru BS...
-> Bukaj 28.02.22 08:03:07: Že ty kameny vypadají skoro stejně jako "matice" u spon 100/1000 chladiče, resp. manžet poloos ?

-> radekra 26.02.22 17:19:47: Třecí pánvičky k řídícím tyčím 1000 MB a možná první kila. U novějších se pak vyráběly celoplastové (bílé).
-> MISCHO 26.02.22 14:02:23: To největší jsou špunty - záslepky nepotřebných děr na pásy užovkového horního obkladu B sloupků (do modelu tuším 80 měly užovky dvě kotevní místa horního držáku bezpečnostního pásu), vlevo jsou držáčky ozdobného krytu/mřížky větracích otvorů v C sloupku (užovka a Mko do modelu 88), dole jsou vložky příchytek věšáčků a podobně v interiéru, nahoře nevím. Kdyby to bylo kovové, tak bych věděl, ale plast netuším.
-> MISCHO 26.02.22 14:04:00: Věšáček na madlo nad dveřmi užovka, začišťovací plastíky k ozdobnému klínku těsnění čelního a zadního skla Mko, zarážka (zasouvací jazýček držáku) krytu hadic a kabelového svazku od tunelu k topení.
-> MISCHO 26.02.22 14:04:00: Věšáček na madlo nad dveřmi užovka, začišťovací plastíky k ozdobnému klínku těsnění čelního a zadního skla Mko, zarážka (zasouvací jazýček držáku) krytu hadic a kabelového svazku od tunelu k topení.
-> radekra: to su puzdra do hlavice na spojovaciu tycku pre snekove riadenie
-> j_j: Posli sz a domluvime se
-> ulicek: ahoj já bych třeba 4 ks využil, protože pak přijde Bukaj a vezme to všechno :)
Dekuji za identifikaci, kdyby to nekdo vyuzil, tak by to bylo k nabidce.
-> ulicek: ac pumpa MB a 100/110.
Prosim o identifikaci techto sítek nebo co by to mohlo byt? Dekuji
-> Bukaj 21.02.22 07:30:50: To jsem tam také viděl 

-> Bukaj: uzovku nemam. Ale kilo s 35A alternatorem jo.
-> StepaNoFUN: Jako náhrada do užovky asi dobrý

-> Bukaj: Dekuji. Takze je to v podstate k nicemu. No necham ho v regale. Treba se nekdy hodi.
-> StepaNoFUN: Jinak nějaká US firma je repasuje a je tam seznam použití - vesměs různé průmyslové motory (lodní, zemědělské, nástavby náklaďáků apod.)
www.filterspro.com/WILSON -90-21-4507_p_1796976.html
www.filterspro.com/WILSON -90-21-4507_p_1796976.html
-> StepaNoFUN: Tak nejpravděpodobnější určení mi vychází, že se to používalo v lodních motorech Volvo Penta ve Švédsku...

-> StepaNoFUN 20.02.22 21:02:08: Je na tom otočená škodovácká řemenice, takže to asi někdo používal do škodovky. 35A altíky byly v užovkách...
-> Milan 136: Až na to použití v tabulce - tohle je něco ze 70. let a ne Iveco nebo Nissan z tohoto tisíciletí