skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> isti 17.06.18 11:21:09: No je tam PAL tak asi kterého 

-> Tuner#2: Posledná výroba ktorého výrobcu?
Ani to som netušil že boli dva typy Pal krytu,ktorý je novšie a staršie prevedenie?
-> isti 17.06.18 11:13:30: Ano, zrovna teď jsem je koupil na Běšinech. Byla to poslední výroba.
Stretli ste sa už s origoneorigo smerovkami?Kryty sú PAL,na telesách je nápis made in CS ale káble a skrutky sú ako na číne.
Otázka na hladačov pokladu v mototechnách,predávalo sa niekedy tento diel samostatne?Je vidno že sú vyrezané z bočnice ale obe majú cenovku 490sk.
Krátké tyčky ma Fabie kvuli hydrostelum.
Které motory měly o cca 5 mm kratší tyčky zdvihátek ventilů? Ty starší (1000MB-kilo-užovka)?
A ještě jeden dotaz - mám tu sadu tyček, které jsou výrazně kratší, než zadomotorové, jinak vypadají stejně (předpokládám stejný výrobce) - ty jsou pro Oct/1203 apod?
A ještě jeden dotaz - mám tu sadu tyček, které jsou výrazně kratší, než zadomotorové, jinak vypadají stejně (předpokládám stejný výrobce) - ty jsou pro Oct/1203 apod?
-> StepaNoFUN: Tušil jsem, dík.. :)
-> Kocvin: Klasická malá zástrčka na 12V... ;-)
Chlapi co je tohle za konektor ? Originál do zásuvky pod palubkou u 742 ? Nebo nějaká anténa ?
-> Tomaso435 11.06.18 19:35:22: felda nemá šroubovanou přírubu
Děkuji moc za určení
-> Tomaso435: Tohle je na Favorita.akorát tam ta páčka chybí 

-> Kocvin: to asi fávo nebude. tam by byla páka z kohoutu. tohle bude bud felda benzín která kohouta nemá, nebo snad i nějakej traktor
-> Plisek 11.06.18 18:01:31: Horní jsou originály na 105-130, spodní pak druhoška na tyto vozy.
-> Plisek 11.06.18 18:02:18: Favorit.
-> Plisek 11.06.18 18:02:18: Favorit.
-> StepaNoFUN: Nooooo, moc na to nespoléhej
Resp. kombinace nových těchto desek a nového 130 kotouče v origo tloušťce kompatibilní skutečně není - ověřeno 

-> StepaNoFUN: A co je/byla zac ta znacka/vyrobce Tormos? Zatim jsem o nem neslysel.
-> COL: Ty žigulácký jdou na 4písty dát. Jen se musejí převrat díry na zajištění.
-> COL 10.06.18 02:00:50: Vrchná Lada, spodná Rapid...

Co je to za desticky? Dostal jsem to s rapidem, bylo to v otevrene krabicce Tormos. ma to popisky v azbuce, ale na krabici se pise cosi o Holandsku. A je na ni vytisteno Skoda, ale tu to pripomina jen vzdalene.
Co to je? Nejaka Lada?
Druha desticka je ctrypistkova FDB461 od Feroda.
Co to je? Nejaka Lada?
Druha desticka je ctrypistkova FDB461 od Feroda.
Díky
-> Mejot 06.06.18 21:32:27: zetorácká klasika
-> Mejot 06.06.18 21:32:27: Je to ze Zetoru UŘ 1
-> Mejot: bud tatra nebo karosa myslim
-> Jarda/felda: OK,vďaka
-> Milan 136: Mám slabú predstavivosť
-> Milan 136: Mám slabú predstavivosť

-> isti: hadice jde vzdycky nahoru, tak je to jasny ne?
-> isti 06.06.18 17:11:33: vlevo levý, vpravo pravý
Ludia,strmeň fa/fe,ktorý je lavý a pravý?Potrebujem to vedieť na 100%
Poradi nekdo s identifikaci techto ventilu? Maly - drik 7,8mm x sedlo 23mm x vyska 99,8mm . Velky-drik 7,8mm x sedlo 32,2mm x vyska 99,8mm. Dekuji
-> Pavel P..: aha. já myslel, žě mb-kilo mělo jen smaltované.
Tak Ti pěkně děkuji za objasnění
Tak Ti pěkně děkuji za objasnění

-> Kilián: ty s těma packama jsou z matic na poklice Sprint a ten větší jen z posledního litra nebo z prvního kila na víčko nádrže a znak na druhý blatník.
-> Kilián: to s tím černým je snad na víčko nádrže litra nebo stovky.. a ty stou packou jsem taky věděl... už sem to řešil kam to příjde
-> isti: Nojo, už blbnu, naposledy jsem ho měl v ruce v zimě...

-> Bukaj: Čap spiatočky nemá dieru ale vybranie dookola

-> isti 03.06.18 15:14:04: k brzdičům na kilo
-> isti 03.06.18 18:10:50: Přemýšlím, zda by to nemohl být čep zpátečky (to, na čem se posouvá kolo zpětného chodu v převodovce)?

-> isti 03.06.18 18:10:50: Přemýšlím, zda by to nemohl být čep zpátečky (to, na čem se posouvá kolo zpětného chodu v převodovce)?
Kúpil som čap diferenciálu ale ten čo na mňa vypadlo zo suchej 5q je dlhší a má hlbšiu dieru pre zafixovanie.Podla katalogu sú dva typy,predpokladám že kyvka a vlečka,neviete aký je rozdiel?
-> suri: Vďaka,dobre vedieť.
-> isti: to isté ale 100-110 tam mali hrubší driek