skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
Čus, vie niekto helfnúť s identifikáciou nasledovných svetiel podľa foto?
svetlo č.1
svetlo č.1
-> Chali: Děkuji 

-> Fávo forever: 120ls
Prosím o identifikaci tubusu. Uvnitř jsou vypouklé písty. 

-> Pavell: nemýlí... a jinak je to vyjmenované slovo takže se píše Y 

-> m8rinek: -> MVM: A nevíte v čem se to kromě toho značení liší od Rapidích svodů?
-> m8rinek: Viděl bych to na homologační LRu? AT jsou závodní díly,jo jo
-> Lůďa: AT jsou značeny závodní díly....
-> m8rinek: Co znamená ta zkratka AT? Je pravdou, že to bylo nasazené na FA motoru a Rapidácké sací potrubí bylo ze spodní strany vzaté flexou, asi aby to sedělo.
-> Lůďa: pán se mílí řekl bych

-> Lůďa: Je to výfukové potrubí pro motory 742.135/6, jen to není prvovýroba. Chybí tam materiál pro montáž tří šteftů, na kterých drží plech předehřevu. Ale bez toho se dá žít.
Toho litinovýho mezikusu si nevšímat, to je specialita GLiček a RiCů.
Toho litinovýho mezikusu si nevšímat, to je specialita GLiček a RiCů.
-> Lůďa: podle AT bych hádal, že by to mohlo být homologační potrubí na LR... ??
Ahoj, dnes mi jeden pán tvrdil, že prý tohle (viz. fotky) není výfukové potrubí na motor 742 - 135/136, to teda ale netuším na co by to potom bylo?
-> Polyš: -> Milan 136: děkuji vůbec nevím kdy by se to u nás vzalo když to do auta není
-> isti: myslím že ty tvé že jsou na pásky na poloosy
-> Jindas: Rota RB?
Co to je za kola? fbcdn-sphotos-g-a.akamaih
d.net/hphotos-ak-xat1/.../
13331056_551672458327933_5
846989882956172987_n.jpg?o
h=308aa64...
Tváři se to jako Dušanova a při tom,se mi zdá,že jsou širší....
Děkuji za odpověď.
Tváři se to jako Dušanova a při tom,se mi zdá,že jsou širší....
Děkuji za odpověď.
-> Zeke-ten šestý: predpokladam ze to je dajaky dovoz, mam ho v aute uz viac ako 2 roky a funguje v pohode

A toto? Chladic na 120cu. Zpracovani jako origo PAL
Ale neni na nem nalepka jen dole vyrazeno viz foto.
Ale neni na nem nalepka jen dole vyrazeno viz foto.
-> minno: dřík
blbě jsem to napsal, dík

-> Zeke-ten šestý: Ventily, alebo drieky ventilov? :)
skoda-virt.cz/cz/.../6995 -hlavy-felicia-rozdelenie
skoda-virt.cz/cz/.../6995 -hlavy-felicia-rozdelenie
Jakej průměr maj ventily u origo hlavy z motoru 742.136?
A jakej průměr má MPI hlava z feldy? dík
A jakej průměr má MPI hlava z feldy? dík
-> Tomaso435: Tam je někde uvedej rok výroby ? Tak skouknu detailněji (pohodila to doma neteř, jen jsem narychlo vyfotil).
-> Bukaj: Máš nejspíš pravdu jako obvykle - zdá se mi, že buď soused, nebo jeden ze strejčků to fakt asi vozil už v kile.
-> Bukaj: Máš nejspíš pravdu jako obvykle - zdá se mi, že buď soused, nebo jeden ze strejčků to fakt asi vozil už v kile.
-> Jozka: Tyhle plecháče se v různých provedeních vyráběly někdy od sedmdesátých let až do začátku devadesátých. Ty pozdější neměly klaívkovou barvu a měly jinak řešené uzavírání

-> Jozka: já mám myslim že 1977 a 1974 sem vyhodil....
-> Bukaj: :taky jsem tak přemýšlel ale nikdy jsem se s takovým pístem nepotkal,plus on je to první výbrus.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ani si to nedal na aukro?
-> Plisek 12.07.16 12:26:10: Niečo podobné mám doma aj ja ale asi nie to isté a netuším na čo slúžia.V mojích je závit.

-> Plisek 12.07.16 12:26:10: Niečo podobné mám doma aj ja ale asi nie to isté a netuším na čo slúžia.V mojích je závit.
-> doking: Už to může být co chce... už se to taví v huti. 

-> sep: Zajímavé - nemůže to být nějaký prapůvodní píst do 120? Nějaké první užovky třeba? Vypadá opravdu jako klasika 120, až na tu dilatačku...
Trochu tápu,mám pístní sadu kterou jsem měl za výbrus na 120ku ale při konzervaci na mne vykoukl píst s vrtáním 72,čep 20mm,tři kruhy ale má i dilatační spáru,viz.foto,písty 100/110 vypadají jinak,dilatační spáry jsem zatím viděl jen na 4kroužkovém provedení pístu,tak kdo má tip?
-> Plisek: taky bych rekl, ze to je valecek na lanko do brzdovyho klice treba z fichtla
-> Plisek: Já bych řekl že patří do páky,která je na brzdovém bubnu.Je jím prostrčené brzdové lanko.Jawa 50 pionýr,mustang.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: co když jsou to nohy od stolku nějakýho moderního umění 50 let zpátky :-D
Diky. Ja si to myslim taky, ze v tom bude ta sevcovina, ale chtel.jsem se zeptat. Jistotu jsem nemel...
Diky
Diky

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: si myslim ze to bude ta sevcovska