skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Majki:
Taky mě to napadlo..

-> krtik: řekl bych že někdo zkoušel pískovatz začátek VIN...
-> isti 25.03.16 21:02:07: Tipoval bych Avie - ruční brzda...
Nevíte prosím identifikovat zrcátko s tímto pískovaným označením?
lanko je ručná brzda stará oktávka,alebo 1202
-> RoboSK: konečne sa vyjadril znalec :D
-> isti: tak potom pardon... som sa sekol
-> isti: tak potom pardon... som sa sekol
nieje to na pioniera
pionier takéto lanko nikde nemá , aj keď spojkové má pružinu , ale zase nemá na druhom konci závit , a tie čo majú závit sú brzdové , ale nemajú na druhom konci pružinu , toto lanko proste neni na pio 

-> isti: jawa 50 pionier po slovensky 

-> urbi21 27.03.16 13:17:19: -> Polyš 28.03.16 13:42:04: -> Martin NM: OK,a pincka je nejaká motorka?
-> urbi21: -> Polyš: je to spojkové lanko. Lanká na prednú a zadnú brzdu nemali na koncoch pružinu ale iba závit na uchytenie lanka do bubna 

Spíš bych to viděl na zadní brzdu. :)
podle délky bud předek nebo zadek na brzdu 

-> isti: lanko na pincka ale nevzpomenu si kam 

-> andrej,andrejovic: Náraznik origo na Garde
Vie niekto čo je toto za naraznik? origo alebo nejaky tuning?
-> Lůďa 20.03.16 19:41:49: Vďaka,aj to sa nejak zúžitkuje.
Pozná vás niekto toto lanko?Dlžku som zatial nezmeral.
Pozná vás niekto toto lanko?Dlžku som zatial nezmeral.
-> Kocvin: soudil jsem tak protože to bylo v krabici mezi čz dílama... no, nevím třeba se to jednou na něco hodí...
-> Zeke-ten šestý: zadní na žigula
-> Pavel P.. 20.03.16 13:52:31: Díky :)
...asi 813? data3.primeportal.net/tru cks/.../tatra_813_6x6_heav y_hauage_tractor_2_of_7.jp g
Nebo se to dávalo na víc modelů?
...asi 813? data3.primeportal.net/tru cks/.../tatra_813_6x6_heav y_hauage_tractor_2_of_7.jp g
Nebo se to dávalo na víc modelů?
-> Přema: Blbost.. Součástí každé pružící jednotky na jawu/čz je i pružina, která na těch co upnul zeke jaksi není..

-> Zeke-ten šestý 23.03.16 17:26:38: Řekl bych že jsou to tlumiče na Ladu. Nebo nějakej fiat polskej
-> Zeke-ten šestý: tak z tohohle mám spodek... a taky nevím z čeho to je... přikláním se k tomu že to bude jedna z větších jaw, nebo čezet...
-> Tomaso435: Jsou tam očka ale ty tlumiče vypadají jinak..
Vidličky jsou na vidlici a na rámu..

-> Zeke-ten šestý: tyjo není to na fichtla?
.. i když asi ne tam ou vlastně jako vidličky... a né vočka.

-> Jozka 20.03.16 18:49:31: Spíš než rukojeť šroubováku bych podle barvy a měkkosti plastu soudil zátku na nalévací hrdlo na převodovce

-> isti: Š100 - 110R
-> Bukaj: Takže to bílý mělo být původně kolečko to tachometru a to červený rukojeť šroubováku..

-> Kuba105 20.03.16 15:55:16: Něco takového jsem si myslel, že by to mohlo být...

-> rsvancara: Asi jo

-> Bukaj: Čau mám doma i oranžové a světle modté. A mám to od jednoho dědy co dělal v plastimatu a prej si to tam dělali jen tak pro srandu. Aby to neměli četný jako ostatní
-> Danster: ...a červený bylo ještě dost z rudých hvězd?

červený jsou prý zkušební... byli takový i masky
-> Bukaj: Zajímavý taky jsem nikdy neviděl.Asi jim došla černá 

-> Bukaj: Já to vidím poprvý :-D
-> Bukaj: viděl sem i červený eMkový
Štítky užovkových kliček oken v netradiční barvě - setkal se s tím někdo z vás?
Bílé jsou o malinko tvrdší, než origo, červené o dost měkčí, než origo.
Bílé jsou o malinko tvrdší, než origo, červené o dost měkčí, než origo.
nákladní tatra
Věděli byste mi někdo prosím identifikovat toto černé ramínko (porovnání s užovkovým)?
Děkují :)
Děkují :)
-> djmaso: Tohle je jak již bylo řečeno část vázání od lyží. Nicméně hodně podobný uzávěry (jiný konce - jde to upravit, ale úplně origo to nebude) měla Škoda 130RS
-> Bukaj: 

-> djmaso: Řekl bych, že na Kandahary...

-> Pavel P..: Dík, ano to je ono, a ten spodek tam bohužel chybí, ale to nevadí, hlavně že se to zjistilo...Já to hledal jak blazen a nic sem nenasel, jeste že tu je toto téma

Přesunuto z tématu pomoc s identifikací poziček...
tohle budou předválečný pozičky a nejspíš na sajdku na blatník... ale máš jen krytky, spodek s paticí ti chybí.
aukro.cz/pozicni-svetlo-a si-tuma-i5902614949.html
tohle budou předválečný pozičky a nejspíš na sajdku na blatník... ale máš jen krytky, spodek s paticí ti chybí.
aukro.cz/pozicni-svetlo-a si-tuma-i5902614949.html