Majklsto 19.01.09 13:40:03 napsal:
→ vaclav785: kua to je kruteee
ja svojim sposobom jazdy som naucil fotra,a viacmenej vsetkych zapinat si
v aute pasy.predtym na to dost srali,teraz to robia sami,a nielen ked idu
somnou,to si cenim
Já je to učim - všechny bez rozdílů jednoduše: nevážeš se? - nejedeš semnou :-) .. komu to není jasný, rád předávám
www.nemyslis-zaplatis.cz/ :-)
( dokonce se mi stalo, že rodinný poříslušník pro klid mé duše pás zapl, ale pak ho blba napadlo si ho sundat, protože ho "řezal do krku" .. prvni "bezpečné místo" a prudce po brzdách - ono i idiotovi dojde - když má pohomožděny kolena od palubní desky - že odpoutávat se za jízdy asi není moc vhodné :-) )
A s tém stěhováním, nevim, já bych nic takového nevydržel - já jsem velmi vděčný za své rodiče - samožřejmě, řídí-li synek, má otec vždy potřebu předávat rady a doporučení tipu "tak to snad nepojedeš na dvojku ne? - dej za 4, dyť to strašně řve" ( 45-50km/h - svižnější rozjíždění ) potažmo "nepředjížděj, dyť jede 60 - kam spěcháme?" ( okreska 2.třídy ) a pod. .. ale to je třeba s úsměvem přejít :-) Nicméně tě odivuju, já nedokážu být natolik chladnokrevný, abych si byť jen dokázal představit takové podmínky "domova". Myslim, že nebude problém najít nejakej job a připojit se třeba k někomu na privát, ne? :-)