-> Bukaj 05.12.23 21:48:04: tusim rok 2006 a u Chorvatske Puly mi leve predni zacolo u rapida piskat, ne hucet, sundal jsem vicko a zdesil jsem se, ze zbytecek seschle vazeliny v tom vicku a jinak na sucho, tak jsem do neho dal trochu oleje a jel schanet vazelinu, no a bylo tam jeste par let, pak jsem je pri montazi chladaku preventivne vymenil
No, ale nerikal jsi, ze po repasu brzdicu, Ti to tahne do strany?, tak prave aby to nebylo spis vetsi vuli v jednom prednim lozisku, ja letos na BAZovi zaznamenal neco podobneho a vzpomnel jsem si na to, ze o tom nekdo psal na lada foru, ze to delaji predni kuzeliky.
Jeden znamej - konstrukter stroju mi tvrdil, ze kuzeliky mu na felde zvysuji spotrebu a chtel je nahradit kulickovejma (no nedoslo k tomu a felda driv sla do srotu), ze pry prave kvuli ekologii uz vyrobci aut od kuzeliku upustili a je fakt, ze fabie vzadu ma taky uz kulicky. Na nasi fabii jsem jedno zadni menil, a duvod? netesnilo vicko a dostala se do neho slana voda, tak u noveho, nejlevnejsiho maxgear jsem dal to vicko na silikon a prezilo i to odstaveni auta.
Na ta kryta 2RS loziska me myslim nasmeroval byvalej kolega, kterj ma spoustu zemedelske techniky a rikal mi, ze vsude dava kryta NTN z Tromy Zdar, tak jsem tam zajel a 2306 bylo za neco pres 1000,-kc, tak jsem vzal jen ta mala a na netu nasel ty CX, nekdo psal, ze jsou naprosto dostacujici stredni trida se stabilni kvalitou a stezovat si nemohu, pak jsem stejne jako minno objednal jeste jedny a prisly ty craft a na fakture CX, ale tak jemu taky drzi, tak snad budou OK a myslim, ze me na BAZovi uz preziji. :)