-> jate-line: stabík beru 20 páč 21 asi nemáš. Každopádně ramena beru hned. Na stabík si počkám klidně dlouho, to se dá vyměni kdykoliv, ale na ramena musím vyhodit nápravu a chci to dělat při montáži jiný zadní když už to bude rozvrtaný.
-> Eidy: Objednávky nevyřizuju já, nevim jaký průměr stabiku sis objednal. Protože se teď roztrhl pytel a některé nejsou, musí se vyrobit. Od toho se odvíjí dodací termín.
-> CERHY: jj ma neskusal som tie ulozenia ramien ale uz len na tom stabiku a to bola seria a tuhe gumy v tlmicoch sa to choalo diametralne inak.. a veru nebolo to tym ze to bolo vystuzene to mi nik nepovie
-> ALL: doporucujem chovanie avta sa hodne pozmenilo ....a majte na pamati ze ten silentblok tam ide dostat taky ako bol vyrobeny...nech Vas nenapadne z neho odrezavat a podobne to ze to tam ide hodne tazko neznamena ze to tam nedostanete .... chce to sa potrapit ale ide to ...
-> gabo00000: no když moc nepruží tak by i niky mu měl stačit obyč silentbloky ne? Dělá se to kvůli tomu aby se při brždění neměnila geometrie teda takto mi to bylo řečeno
Tak teď jsem dostal informaci od výrobce, jsou to i do horních ramen!!!. Systém montáže je jako u spodních ramen, jen je o něco kratší ( je to i zřejmé na fotce ). Kdyby to mělo původní tvar, nešlo by to nalisovat.
-> havlik: jj som to este enmal v ruke ale ja som ani nie tak chcel poukazat na tu tuhost ale hlavne na to ze aky to bude mat vplyv na jazdne vlastnosti...mylsim ze ma to tenke steny a moc tie ramena nepruzia na napravici...ja to vravim ako uplny laik s tym ze som to este nikdy nemal v ruke a ani nic take podobne neskusal ani nevidel...vdaka za odpoved:)
-> gabo00000: jo tak to si to neměl v ruce ono podle těch čísel to vypadá že to nejni až takovej rozdíl ale mezi těma upravenejma a seriovejma silentblokama je safra rozdíl už na omak
-> aceboss: tak to by sa mi moc neoplatilo pac pissta chce 1000 ale on do ramien nema...inac podla vas by to malo velky prinos? podla mna ani nei...je to aj tak dost tvrde
-> gabo00000: Já jsem bral sadu tvrdých silenbloků na sadu tlumičů(4ks) a sadu na stabik a platil jsem celkem za 500Kč.Do těch ramen nevim když jsam je bral bylo vše ještě ve hvězdách