neměl by s tím být problém,domluvený to je... navíc když mu příjdou 3 sady na udělání, tak už by se tím mohl zabývat cena byla +- 300-400 za kus dle stavu a požadavků, + možná něco za ten tlumič samotnej...
-> FORM: no mluvil jsem s nějakým mladým klukem. Řekl mi že není problém, ať jim to pošleme balíkem a napíšeme o kolik chceme ve výsledky přitvrdit. Jinak co jsem se ptal na cenu tak v rozmezí 300-500 Kč za kus. Podle stavu pístnice....
hmm, zajímavé, řekl vám přibližnou cenu? Já jen když jsem to asi před dvěmi měsíci řešíl, tak to už byl trochu problém, ani na to neměl čas, děla tlumiče pro kaipany, mě udělal jeden pár spíš pro to, že už mě trochu zná. Asi už se situace změnila a sehnal pístnice, jinak si to nedokážu vysvětlit.
pravděpodobně budu mít navíc jedny přední rozebíratelný tlumiče na širokej předek. Zároveň se chystám posílat do Motexu svoje a Kapříkovy.
Takže se ptám jestli má někdo zájem o ty přední tlumiče, že by si je nechal zrepasovat a přitvrdit při jednom poštovným ( podrobnosti bysme domluvili, ceny a možnosti přitvrzení se tu na fóru řešily )