skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit
-> Mr._Nosferatu: zamítá se. další ?
-> Tomaso435: napadá mě manžeta, nebo převodovka
-> Mr._Nosferatu: tam je jen ta výstelka dva kroužky a manžeta.... manžeta je klasicky nahnilá, a výstelka se nezdá vadná
co udržuje páku tam kde má bejt ? tvar kuličky vs tvar výstelky ?
co udržuje páku tam kde má bejt ? tvar kuličky vs tvar výstelky ?
-> Mr._Nosferatu: není tam je vše pevně OK. je tam čep na pevno. a točí to i s tou tyčí.
-> Tomaso435: není vůle mezi táhlem a tou tyčí z převodovky?
nejdřív upravit název - třeba řadící páka favorit..
no a potom - favorit 89 když vím kde sou rychlostí tak jedu v pohodě. ale s pákou si mužu kvedlat sem tam od sedačky k sedačce. celý se to točí včetně tyče co jde z převodovky.
k výměně připada v uvahu jen výstelka (ač se z vrchu nezná že by bylo něco ko) a nebo ta gumová manžeta zespoda. co vlastně drží řadičku uprostřed když vyhodím kvalt ?
no a potom - favorit 89 když vím kde sou rychlostí tak jedu v pohodě. ale s pákou si mužu kvedlat sem tam od sedačky k sedačce. celý se to točí včetně tyče co jde z převodovky.
k výměně připada v uvahu jen výstelka (ač se z vrchu nezná že by bylo něco ko) a nebo ta gumová manžeta zespoda. co vlastně drží řadičku uprostřed když vyhodím kvalt ?
tak dík,byl to čep přímo na tahlu převodovky někdo tam dal kdysi šroub a proto byla tak hrozna vule...a já jsem se s tím sral až do ted....fuj. Zlaty 742
kukni na to zospodu auta a nekoho nechaj hybat radiacou a mozno uvidis kde asu vole ,ak neuvidis tak su vole v prevodovke

-> Boga: ono záleží taky co si představuješ pod hroznou vůli:) pro někoho půl cm pro někoho 5cm jinak zkus eště omrknou na druhý straně táhel sou nějaký spojovací kusy tam by to taky mohlo bejt vyžvejkaný
může to delat to luzko na kulise, myslím tím tu gumu vespod?
ty silony jsem vsechny vymenil...ma hroznou vůli do stran...jinak ne
To davidm29...porad stejne blby prispevky
To davidm29...porad stejne blby prispevky
je to fáčkem
asi budou vymletý ty táhla respektive jejich spojení na řadičce

-> Boga: Neni tam neutrál 

Mám problém koupil jsem fačko ale razeni je nejaky posahany, radící paka ma ohromnou vůli do stran...nevite cim to je? dík