skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak pořešit vzhledově otvíráky
prohledat
92 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.08.2007 do 30.04.2009, založil/a Shade Nouf
-> J3STER: Už to má asi za ty dva roky vyřešeno
-> Gryzly: To je si naka druhoska...

-> Gryzly: nesmí ty lahve otvírat tak razantně

Hoši opatrně s tím. Bráchovy se zrovna minulej týden jeden otvírák roztrh. Byl na cestě z hospody, trochu měl popito a nějak za to zabral a ruplo to v půlce. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Ani bráchovy ani nikomu jinýmu. Ale teď nám doma chybí jeden otvírák do sady. Opravit to asi nepůjde, myslím, že by to pak už nedrželo pevně u sebe.
Někde mám i fotku.
Někde mám i fotku.
ja mam taketo na eMBase :) ..a zhanam matice special 3hran ..ak by niekto mal kontaktujte ma PLS .dík
-> Erko: No tys tomu dal 

-> Erko: Přesně tak jsem to myslel....ale je to fakt hnus

Honza M 06.10.07 20:49:13 napsal:
-> Kurvapes: tady to máš
(tady je foto)
Tohle je špatný řešení...
Kopretina má mít listy jako jsou ty "otvíráky". Takže střed žlutej, otvíráky bíly, a zbytek (mezí otvíráky a kraj) třeba modrý jako nebe-))
-> Kurvapes: tady to máš

(tady je foto)
Tohle je špatný řešení...
Kopretina má mít listy jako jsou ty "otvíráky". Takže střed žlutej, otvíráky bíly, a zbytek (mezí otvíráky a kraj) třeba modrý jako nebe-))
-> RON: ale ne neboj..nic ve zlým...já to třeba dělal tak,že ty kola sem nedělal komaxem ale normálním lakem a pak to ošmirgloval a vyleštil:)
njn smejte se mi

-> RON:

M a r c e l 10.10.07 16:31:12 napsal:
a jinak se mi taky nejvic libi todle B-)))
Panove udelal sem pruser :D chtel jsem citovat a mack sem na ten cudlik BONZ IT... doufam ze se na me nikdo nebude zlobit... chtel jsem se zeptat, jak se udělají podobná kola ? dává se komaxit na celý disk a pak se hrany oškrabou a rozleští ?
a jinak se mi taky nejvic libi todle B-)))
Panove udelal sem pruser :D chtel jsem citovat a mack sem na ten cudlik BONZ IT... doufam ze se na me nikdo nebude zlobit... chtel jsem se zeptat, jak se udělají podobná kola ? dává se komaxit na celý disk a pak se hrany oškrabou a rozleští ?
a co takhle??trochu to oživím v křiklavý žlutý to taky není špatný..možná by tomu seděl víc stříbrnej límec..omluvte kvalitu je to orijentačně v malování

videl sem kopretiny v pomerne hezky uprave a to tak ze meli lakovanej do cerna ten prolis vne paprsku, a stejne tak i ta cast, kde sou srouby pokud nejsou primo na paprsku. ty kola pak vypadaj uplne jinak.
-> Gryzly:
sep je borec
sep je borec
-> M a r c e l : Tak to sou 1. otviraky ktery se mi libi
Ale porad koukam ze to je jedna a ta sama kombinace... Cerny kola a rozlesteny hrany a limce 

To měl zase Separátor nepřekonatelnej nápad a vstoupil do síně slávy.
-> Mišell 07.10.07 18:30:25: nejhezci nazev je podle mne "Metaz Tynec 441.0.2253-003.6" B-)))
-> Mišell: wotvírákí né

-> Kurvapes: Co je hezčí,kopretiny,nebo otvíráky?
To už tady dlouho nebylo

jen tak mimo mísu: zkoušel už někdo na těch otvíracích otvírat pivo?
-> Kurvapes: neber to nijak osobně muže to vypadat dobře...tož taky místo kopretiny si tam možem dát takový ty kykty co se prodávaj za příspěvek na rakovinu a takový po ulicích....du na to

-> Honza M: Tohle je totiž skoro tak věčný téma jako jak odstranit áčka na vlečce.
Ne,že by mnoho přispěvatelů nemělo pravdu mají ale........
Ne,že by mnoho přispěvatelů nemělo pravdu mají ale........
-> Kurvapes: se mě líbilo jak jednou v diskuzi někdo řešil proč se tomu říká otvírák a Aladin tam hodil obrázek

-> Honza M: No vidíš votvírák a přece kopretina.
-> Matty110L: Tý vole dík takhle pěkně mi tady už dlouho nikdo neřek.

-> Honza M: Jó umění a kytky to je moje.

teda kucí prvně sem si myslel,že volové nemaj co dělat,ale nemuselo by to bejt špatný..beztak ty moje chci lakovat do štříbrna tak to asi zkusím

-> Nwkt: He fakt jo?
Můj původní příspěvek byl zdá se nepovedený pokus o žert.
Můj původní příspěvek byl zdá se nepovedený pokus o žert.
-> Kurvapes: Jo táák, už mě to doteklo

-> Nwkt: asi myslí kopretinu jako květinu vole... žlutej střed a bílý paprsky a límec

-> Kurvapes: to není blbej nápad!a pak vzít pangejt a má mě ráda,nemá mě ráda,má mě ráda......
ale fakt by to nemuselo vypadat originálně!

-> Kurvapes: Ech? otvíráky=kopretiny ne
Mě napadla vjec, co takhle je udělat barevně stejně jako kopretiny.
-> Nemky: ty šedivý kdyby byli stříbrný tak sou mnohem lepší:)
takhle to mám já ale v plánu jsou ATS ale to je hudba budoucnosti kvuli jinem výdajum ale i takhle jsou podle mě povedený
-> Matty110L: bili jsou taky pekny to rozhodne
,ale ta konbinace s cernou je best, uz premyslim ze je prez zimu zkusim tak udelat, ale je mi lito tyhle barvy

-> Nemky: bílej komax taky není špatnej,ale na můj vkus hodně čučavej...
-> kapa120: mam je podobne delany, ve stribrny perleti, ale libi se mi ty ATS a to hodne..

-> MATTESS: dobrá dobrá, ale každý jsme nějak začínali a teď když už vydělávám a nějaké ty zkušenosti v některých věcech mám, tak bych to už takhle neřešil.Ty otvíráky jsem kupoval v době, kdy jsem nevěděl co to virt je, ba i internet jsem ještě neměl
což je nějakých 9 let zpátky, no a že existujou spešl matky