skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak pořešit vzhledově otvíráky
prohledat
92 příspěvků (zobrazeno 51 až 92) od 23.08.2007 do 30.04.2009, založil/a Shade Nouf
-> Doyle: stejně to je prasárna, to mi nevymluvíš
-> Pavel P@nkáč: měl jsem delší štefty z rapida, takže celou délkou matky
-> MATTESS: jezdil jsem s tím přes pět let a nikdy jsem neměl žádný problém, nakonec jsem kola prodal v naprostém pořádku a slouží takhle dodnes.Neříkám, že je to nejlepší řešení, ale origo matky sehnat nešly a v té době těch peněz moc nebylo.
-> Vojtik: kola byli vystředěné na středícím kroužku vepředu a vzadu taktéž, ale na podložce, takže o prasárně mluvit nemusíme

-> MATTESS: jezdil jsem s tím přes pět let a nikdy jsem neměl žádný problém, nakonec jsem kola prodal v naprostém pořádku a slouží takhle dodnes.Neříkám, že je to nejlepší řešení, ale origo matky sehnat nešly a v té době těch peněz moc nebylo.
-> Vojtik: kola byli vystředěné na středícím kroužku vepředu a vzadu taktéž, ale na podložce, takže o prasárně mluvit nemusíme

-> Vojtik: to jo

-> MATTESS: hmm, to kolo nemohlo být kloudně vystředěné, prostě po všch stránkách prasárna nejvyššího kalibru. To si zrovna můžu dát dřevěný brzdový destičky a taky ušetřim

navíc ta díra je větší a matky na kopretiny tvoří jako takovou vložku
-> Doyle: hlavně ty matky maj jinou dosedací plochu - kopretiny maj kuželovou a plecháče maj kulovitou, takže ti to minimálně poničilo dosedací plochu na matky v kolech , nehledě k tomu, že ti kolio mohlo prasknout díky většímu namáhání díry do stran a a o chycení matky na 2 závitech ani nemluvim. Jsem rád, že jsem tě nepotkal v protisměru...Já jsem měl kopretiny rok připravené k montáži, než jsem sehnal origo matky a bál jsem se to s plecháčovejma matkama i postavit na zem, abych viděl, jak to bude vypadat...

-> Doyle:
dobrej střelec

-> Doyle: a na kolika zavitech to potom drzi asi na 3 myslim

-> Rudi: já měl obyč matky a kolům se nic nestalo

-> Rudi: presne

-> Nwkt: OK už som tu našiel info. Takže kopretiny bez matiek asi radšej nekupovať

-> Rudi: Na ty jsou jiný matky
na otvíráky sú treba dlhšie štifty, alebo nejaké iné matky, alebo to tam jednoducho pasuje?

Ono by to šlo i naopak - vyleštit, pak zalepit a stříknout, Neni sice zrovna ideální řešení, ale v nouzi to taky tak jde - vyzkoušeno

-> Rabbit: jj presne tak.. das cernou barvu, napr komaxit nebo mokrou a strhnou se ty hrany a vylesti
A jak se tý barevný kombinace "ala ATS" docílí? To se to celý stříkne do černý a to co je potřeba se zbrousí a rozleští?
-> Gryzly: jj, to máš pravdu...dříve spíš mystický kola....
-> m8rinek: jupitery taky dřív mělo jen tři lidi
je jen otázka kdy to bude mít půlka virtu, jak ty kabria

-> Pavel P@nkáč: to je prace tady trixise, vzhledem k profláknutosti týhle kombinace už bych do ní teď nešel

-> m8rinek: to neni lesteny to je naprd

-> Gryzly: skoda-virt.cz/cz/.../6965
5
-> trixix: ukaž
už je mám na autě ala ATS
-> Shade Nouf: hm skoda ze se to zacina proflakovat

tak je to jasné, budou ala ATS, to je prostě ta nejhezčí kombinace :)
to téma sem tu řešil já
jo nejhezčí sou ala ATS,ale zlatostříbrné sou taky luxusní!

-> Leos_Mays_Hayes: limce a hrany sou lesteny

-> Shade Nouf: mě se líbí tak jak jsou...

-> sekyy: jo tak ty se líbí i mě
-> sekyy 23.08.07 16:35:24: Přesně takhle udělaný jsou podle mě nejhezčí. A řekl bych, že je celkem jedno, jestli jsou lakovaný, nebo leštěný hrany a límec ...
skoda-virt.cz/cz/.../6088
1
zlatý paprsky a stříbrný nebo ještě líp leštěný límec je taky hezká varianta. Prostě ARC rullezz
zlatý paprsky a stříbrný nebo ještě líp leštěný límec je taky hezká varianta. Prostě ARC rullezz
jj... a vylestit a nalakovat jeste lepsi :-)
-> Leos_Mays_Hayes: no ty co prodaval sep byly asi lakovene ale lestene by byly lepsi jeste

-> Pavel P@nkáč: Na ty si pamatuju - ty neměly chybu. Akorát se mi zdá, že tam ty límce a hrany nebyly leštěné, ale lakované.
-> Pavel P@nkáč: Přesně tak, u otvírků naprosto snová kombinace ...
-> Shade Nouf: někde už tady takový téma je a byly tam i fotky,zkus pohledat
ve stylu ATS jsem zatim vydel nejhezci, cerne a lestene limce a hrany

Zdar chlapi, budu mít otvíráky, ale ve stavu před renovací. Jak vypadají nejlíp? jakou barevnou kombinaci? Máte někdo nějaký obrázky různých provedení???
Jinak budou na sedanu (letos se bude přestavovat na 136 GL) a barva asi žlutá nebo žlutooranžová.
Díky za postřehy :)
Jinak budou na sedanu (letos se bude přestavovat na 136 GL) a barva asi žlutá nebo žlutooranžová.
Díky za postřehy :)