Taky se zkusím zeptat. Co je tohle za kola? skoda-virt.cz/cz/.../4528
1-skoda-v-zahranici?gotopo
st=3...
Je to origo favo nebo jak?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Znáte tyhle kola?
-> Toušík: žido kola :))
-> Toušík: to su tusim take formulove sestpaprsky .. niekto ich tu mal na emku
Jen tak jsem našel jedno Sko které má zajímavé kola nevím zda tu jsou nebo ne?
-> Qwak: real foto mejch nemam, takze lakadlo: i130.photobucket.com/albu
ms/.../3.jpg tohle je asi oboje 9ka.
Moje: profi srovnany 4 ks, odlakovany, komplet poklicky, na dvou kusech zapocate lesteni + bonus 2 kusy 7.5ek pred renovaci. Dal jsem do toho docela dost penez abych to nasledovne odlozil :-(
Moje: profi srovnany 4 ks, odlakovany, komplet poklicky, na dvou kusech zapocate lesteni + bonus 2 kusy 7.5ek pred renovaci. Dal jsem do toho docela dost penez abych to nasledovne odlozil :-(
-> U-Geen: ukauakauakakjuakauak uka 

-> Qwak: a kdybys je chtel, mam jedny skoro stejny doma - Borbet SH Exclusive, 7.5 a 9x16 (maj na rozdil od tehle stredovou poklicku)
No to byla rychlá akce děkuju .. 

-> havlik: Kua, teď jsem to taky našel. Pozdě no.
-> Qwak: borbet e
-> Karlos (WIO46): to mi nepomůže:D
e: tak asi jo? :D borbet type e?
e: tak asi jo? :D borbet type e?
-> Qwak: Jsem si téměř jist, že jsou od BORBETu.
-> Jozka: Tak asi byly teda oboje, protoze ja videl sadu 14".
-> TTomas: Nu, já fakt nevím.. kdysi na nich někdo se 120-kou jezdil vrchy (cca 88-89), tak bych se spíš přikláněl k tý 13". A majitel tohohle kola měl navíc měl pár i obutej, tak snad ví, co na tom měl..

-> Jozka: Co vim, tak ty OZ jsou 14", takze puvodne asi brouk.
-> havlik: Jsem nějaký takový tuším taky kdysi viděl.. ale v jakýmsi Tuningu tištěným, takže už to pár let bude - nějakých 10. No, nic jiného asi nezbyde, než ty inzerce, i když i na tom aukru jsem nebyl jistě měsíc..
-> Jozka: ty OZ se sem tam objeví v inzerátech poměrně za levno, chce to koukat no.
-> Pavel P..: Škoda, jsem na tebe sázel..

-> Jozka: to netušim co je to zač, to jsem nikdy neviděl
-> Pavel P..: Díky, v sadě a škodovácký rozteči jsem viděl též, mám dojem za 23 litrů.. Známej chce ke svým "do páru" na závody nebo možná tréninky.. A to druhý kolo nahoře je tedy OZ nějakej krutě dobovej?
-> Jozka: ty druhý DeDeRony v elektronu měl loni v Doksech ten helmut s 1203kou co tam pravidelně jezdí...,avšak v rozteči 4×130 a za tušim 12 nebo 16tis celou sadu.
Omluva za vytažení, klasický kolový téma mi hledání nechce "vydat". Potřeboval bych potvrdit dvě kolečka viz obr.
a) OZ postarší 4x130, 6x13"
b) DDR elektrony - tyhle 4x98 (Lada), 13x8"
a současně bych se zeptal, zda by někdo opravdu čirou neměl plonkovej kus od každýho nebo o něm nevěděl.
a) OZ postarší 4x130, 6x13"
b) DDR elektrony - tyhle 4x98 (Lada), 13x8"
a současně bych se zeptal, zda by někdo opravdu čirou neměl plonkovej kus od každýho nebo o něm nevěděl.
-> havlik: Vida.. a ano, to je ono.. tak ještě nejsem úplně pako..

-> Jozka: já bych se zkusil podívat k mojí 1000MB 64 :)
-> havlik: aha, tak to možná bude ono... 

-> havlik: Jo R8 Gordini byly hodně podobný...
Někde se tu ale mihly už i tyhle, asi v nějaký kartě, nasazený na rozestavěným 1000MB..
Někde se tu ale mihly už i tyhle, asi v nějaký kartě, nasazený na rozestavěným 1000MB..
-> U-Geen: Spíš někdo nerozezná litinový kola od litých kol.
-> Radar: akorat s tim litinovym stredem to bude dost tezky :(
-> Luky.: podobný středy ale trošku jiný měla R8, měl sem ty kola taky.
-> Radar: ty středy jsou mi nějaký povědomý, a to napáchání na plecháče je zřejmě nějaká domácí (svazarmovská) úprava
-> Dale_Estelle: provokatére!!!
-> Luky. 17.10.11 12:53:20: Alespoň červenej nápis "For Sample Only" by to tedy chtělo..

-> afro100: pěkná co 

-> profman: :D jo šéfe... :D
-> Hurdis: když to kolo budeš spravovat jen kytem, nebylo by od věci nějak to kolo třeba zezadu nějak znehodnotit, aby tvoje vnoučata nenapadlo z hodin zase udělat raritní kolo a někde se pak nerozpadlo...
znáte moji ženu? 

moc hezký kola

-> Hurdis 16.10.11 20:01:53: Urazit jim ruce, vandalům.. ale je to pochopitelný, když musí rozbourat 4 auta za šichtu, aby si svůj mrzký peníz vydělali..
-> Hurdis: "a novinami z červeného Gardečka "počkej....
-> myschaak AZNP K.Hora: Posypu si hlavu prachem a novinami z červeného Gardečka
, jen co půjdu kolem a zaklepu prstenem do boudy na lopatku
.
Opakované slíbené foto pro prince VILIBALDA ( s ohledem na stáří vykopaného topicu využiju místo zařazení do vzkazů, díky za pochopení).
Zde je profil proříznutý skrz, tzn. nutné vaření a broušení z obou stran kvůli vyvážení.

Opakované slíbené foto pro prince VILIBALDA ( s ohledem na stáří vykopaného topicu využiju místo zařazení do vzkazů, díky za pochopení).
Zde je profil proříznutý skrz, tzn. nutné vaření a broušení z obou stran kvůli vyvážení.
-> Hurdis: běda ti jestli někdy seženu nekompletní sadu a jedno mi bude chybět)))
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky by se mi celkem sada zamlovala. Tenhle typ jsem držel v ruce prvně.
Jinak citace z mé SZ jinému členovi.:" Z mých zkušeností s renovacemi kol ovšem dokážu nacenit opravu v rámci vyhlášeného lokálního servisu kol. Opískování a komaxit 500,– bez papírů, zavaření řezů a vybroušení min. také tolik."
Takže asi tak. Myslím, že návrat kola do stádia nazutí pneu se nevyplatí. Zase tak vzácné není.
Pro můj účel bude stačit vhodný kyt, brusný materiál, stříkačák a metla ve spreji, což mě bude stát sečteno a podtrženo 0,- vč. DPH.
Jinak citace z mé SZ jinému členovi.:" Z mých zkušeností s renovacemi kol ovšem dokážu nacenit opravu v rámci vyhlášeného lokálního servisu kol. Opískování a komaxit 500,– bez papírů, zavaření řezů a vybroušení min. také tolik."
Takže asi tak. Myslím, že návrat kola do stádia nazutí pneu se nevyplatí. Zase tak vzácné není.
Pro můj účel bude stačit vhodný kyt, brusný materiál, stříkačák a metla ve spreji, což mě bude stát sečteno a podtrženo 0,- vč. DPH.
-> Hurdis: sááákra,ty bych čtyři potřeboval

Před týdnem jsem dostal od šváry echo o jednom "neznámém" kole které zůstalo na prohnilém Rapidu na vrakovišti. Než jsem se tam po několika dnech dostal, chlapci už dvě zatuhlé matice povolili flexou
.
Kolo je poměrně snadno opravitelné na jeho původní funkci, ale já ho chtěl pro účel tvorby nástěnných hodin do dílny. Přidělaná práce na zimní večery. Nechal bych ho být, ale za cenu na kilogram jsem Melbera vzal, má krásný tvar na hodinové ručičky :-)

Kolo je poměrně snadno opravitelné na jeho původní funkci, ale já ho chtěl pro účel tvorby nástěnných hodin do dílny. Přidělaná práce na zimní večery. Nechal bych ho být, ale za cenu na kilogram jsem Melbera vzal, má krásný tvar na hodinové ručičky :-)
-> Boga: ne jen 5.5"

-> havlik: Schmid Revolution tuším 6x13 4x130....byly tady na prodej na virtu a ty si mi je vyfouk....asi se s něma s kamarádím a dám ti tam ty dubový špalky

-> havlik: ok

-> p.b.: tak přijeď na horcháč a připoměň se osobně ti je představim