no jde tam dat stabilizátor z feldy, ale sou potřeba ramena z felície, ale na ty je potřeba dát koncový silentbloky z favorita. daší úprava se týká nápravnice, ta může být originál, nevim kde se vzalo že musí být z felície, je potřeba na ní jen dodělat úchyty pro držák, každej šikovnej zvládne udělat 2 cm 3 mm díru, tu ovařit plechem okolo 10cm a pam vyvrtak díru a z druhý strany navařit samojistící matku. Práce na chvilku, chce to jen dobře poměřit.
No a dále sou potřeba držáky stabilizátoru co jsou u ramen, cena novejch se pohybuje okolo 100kč do 200kč za kus. stabilizátor jsem pořídil na vrakáči za 1000 kč aještě nějaký další výdaje.
Za ty prachy neuvěřitelnej pokrok vpřed. Je teda fakt že sem ještě kupoval sportovní pružiny od HP , je to neuvěřitelná kombinace, snad se ani nechce věřit že je to favorit,
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stabilizátor do Fáčka
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 25.09.2006 do 03.10.2006, založil/a Ghetobiker
Hmm tak do toho se mi nechce.Já už jsem si původní nápravnici vystužil a mám jí v komaxitu a ramena to samí
jenže by musel dát nápravnici i ramena a tu napravnici by musel upravit.
z feldy by mel docela pasnout, snad
Je někdo schopnej poradit jakej a jak ho namontovat ?