skoda.virt.cz
odkaz

No a to takmer nic negeneralkujem, len udrziavam.

Ne komplet novy brzdy (GO) + pridelani posilovace (6000,-), nova maska + 4oko(1000,-), zapocital sem do toho i obuti (sada zimnich a sada letnich gum + disky + vyvazeni a prezuti = 12 000,-). Nova pristrojovka(1500,-) Novy tlumice (2500,-) a jeste dalsi veci ktery sou po mencich castkach ale hojne naskakujicich... (altik 55A, vyhrejvany okno, repro + radio, sedacky s operkama, nova baterie, samonavyjeci pasy, a pak takovy ta blbosti jako tlumex na podbehy a podobne). A fakt sem kolem 30000,- Je to normalni skodovka no, akorad uz na ni seru, necham ji napospas osudu... Musim nasetrit na neco jinyho...

na hřebenu mě zase štvalo že sebemenší nerovnost se promítala do řízení a verklovalo to s volantem hřeben sem měl v super stavu na místě sem zatočil jednou rukou do plnýho rejdu 

Které se protektorovaly stále dokola....

Ne to prehanim, ale tak pul volantu vule tam bylo
Nechapu jak s tim muze jezdit. Ja mam sneka ok, ale hreben to neni... To sem ani netvrdil... Jinak, povolil sem decentne ten sroub na utazeni matice v prevodovce rizeni a uz to zacina kravnou aj me... Obcas se mi zda ze to v zatacce jede o neco malo jinam nez chci... Ale nevim jsetli to je tim povolenim prevodovky, nebo novou pomocnou pakou zizeni... Jinak to se snekem jde prezit - co mi zbejva