Řeknu vám to asi takhle, Starline není žádná super kvalita, ale spolehlivě poslouží po stejnou dobu. Např. jsem koupil výfuk Starline, protože mě vyšel na polovinu co Bosal a vydrží jen o rok méně a pokuď ten Starline vydrží dva roky, pak není co řešit. Ale často se stává, že v krabičce, kde má být např. pravý čep řízení je levý čep. Pak přichází alternativa jako delphi, která je sice dražší, ale je na ní spoleh. Kdyžtak koukněte na ceny:
autokelly.cz/ , uvidíte, že čepy jiných značek nejsou o tolik dražší ale u výfuků je to propastný rozdíl.
-> SWAT3CZ: Jinak nevím jak vozíš ty, ale já převážně Monroe, Starline tlumiče kupují většinou socíci, co se snaží na všem ušetřit, ale kvalitní servisi jedině Monroe. Když se podíváš na dodávky, kde musí být tlumiče perování perfektní, tak tam se Starline se svojí kvalitou nechytá.
Tímto svým příspěvkem jsem nechtěl nikoho odradit od koupi Starlinů, ale já většinou koukám po jiných značkách, když chci kvalitu! Jinak by se určitě dala domluvit nějáká slevička, kdyby někdo něco chtěl, ať už od Starline nebo jiné značky.