skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
205/60 R13 na Apolla?
-> p.b.: To je ale salámeček.
-> Gemini: kym nebude mat vsetky na svete doma tak vzdy bude zavidiet

-> DuriQ: co ty zavidis, ved mas pekne kolieska :)
Tak když jsem z vás nic kloudnýho nedostal nezbylo mi nic jinýho než to zkusit :)) Nechal jsem jedno Apollo zkušebně obout do 205/60 R13. Fakt je ten že se teď ráfek nemá šanci okopat o obrubníky. ta guma leze samozřejmě přes disk. Ale vypadá to celkem dobře, je to takovej balón a mě se to nevím proč líbí. A hlavně je to pořádnej salám :) Večer snad budu mít foto (jestli seženu foťák :))
Tom: ti skor zavidim tie disky ako pneu

-> Kabal: Já už dvě tyhle gumy doma mám, proto se ptám. a na předek bych chtěl něco užšího...
-> p.b.: napis mirčanoj tady z webu ma 2 tydle pneu vzorek asi tak 85% (jak novy) treba ti je proda... a kdyz rekne ze nejsou na prodej tak mu napis ze jsem ti to rek ja a on je proda...
skusobne som obul na 13ku disk 185/60 R13 Dunlop Sport a vyzera to bohovsky, nic nevytrca, koleso je nizsie......mam to dopredu na special
na 5 palcovy disk je uz podla mna vela 185! na 5j tak 175 na 5,5 185 a az na 6 alebo 6,5j tie 205
Zdar. Já mam na rapidu (přechodky) al kola Ford 13*6 a gumy Pirelli 175/50 R13! Širší gumy bych na 850kg auto nedával. Pak už se to naopak bude odlepovat od asfaltu-můj názor. To jak mám já, vypadá božsky a dřepí to jako kráva! Dají se s tím dělat kurevský věci :-)
No tak asi udělam nějaky prevaraky...
Pavel Korbelář: celkom take dobove
ale musela to byt supa ked ten otvarak bol 4.5J 

mno ale nevravim o vyske profilu ten je niekde inde 

Viděl jsem 205/60 na votvíráku vypadá to zajímavě...... foto boužel nemám
mno raz som pozeral do takych tabuliek a na 5.5J disk je maximum 205ka to je storp
Jirik: zas tak srasne to nieje je to len 15mm nad normou serioveho disku
pre porovnanie je to trosicku viac ako ked ma niekto na 4.5J disku obute 175ky rozdiel je 5mm
ale uz som videl obute aj 195ky na 4.5J 
Jirik: zas tak srasne to nieje je to len 15mm nad normou serioveho disku

pre porovnanie je to trosicku viac ako ked ma niekto na 4.5J disku obute 175ky rozdiel je 5mm

-> p.b.: To fakt ne. Na 5palec spis 185/60. Vic uz je kontraproduktivni. 205/60 bych daval na 6 a vic, ale minimum bude 5.5.
-> milan444: Měl jsem na 6,5ce ráfku 195/50 a taky žádná vzhledová sláva, byť to dávají i výrobci na sériová auta. Viz. např. Škoda Fabia.
doporučený rozměr ráfku pro tuto pneu je 5,5-6,5palcu info www.e-pneu.cz
Máte někdo fotku jak to vypadá? Kromě toho že hrozně..

Krása, aspoň se to neokope o obrubníky.

Tu je rozdíl pro ráfek 5,5 :
Disk 5,5 x 25,4 = 139,7 mm
Pneu 205 mm - 139,7 = guma je širší o 65,3 mm.
Hrůza...
-> Boga: To bych na trinactku rafek nikdy nedal....

Ja sem je mel na mej Ronalech ale to bylo 5,5 palce...Koni a 205 se přitahujou
Paradni jsou 195/45 R13....
-> Tomik...: Myslim ze to na favo bohate staci tech 185/60
Já bych se přidal, nemáte někdo foto jak to na tom kole vypadá? Taky shánim něco širšího na 13ky ale zatim jsem koukal na 185/60
-> COKAPIK: Jo chci...
-> p.b.: snad to tam neces davat?
Máte někdo? Je vůbec možný takovouhle gumu narvat na 5 palcový apolla? Dík