skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Matky na otvíráky
-> XFunny: Popřemejšlim o nich. Zatim jsem sehnal matky na imbus, třak uvidim jak tam budou sedět.
Prodam originaly na otviraky, matice 3 hran, bohuzel uz se nedochoval klic, ale nebyl by problem ho dodelat, cena 60kc/ks
Bruno: Když se mrkneš na fotku té matice, tak je to pětihran (né šesti) a výroba 4 i s oříškem na ně mě stála 500
Jo dík moc, tak jsem se ptal kolik by stálo vyrobit 20 ks a prej by mě to vyšlo asi na 70 Kč 1 kus. To je docela mazec teda.
Fotka té matice, bohužel jedna z nepovedených (jinak jsou díry slepé - viz výkres)
Bruno-> Já je mám dělané z jedenácky oceli (bohužel nevím ani přesné označení, myslím, že to bylo 11373, ale zaručit to nemůžu) mám kalené jen ty dosedací plochy a žádný problém jsem neměl a co vím, tak se ani nekalí, proto to není ani naznačeno na tom "výkresu"
-> Bery: Jo tak je prosimtě vyfoť ať je vidim naživo. Nebo mi je prodej jestli ti překážej. A nevíte někdo jakej materiál je potřeba na ně použít? Asi není možný je udělat z nějakýho bláta. Jo a kdo je máte, je na nich udělaná nějaká povrchová úprava třeba galvanizováním? Asi by bylo dobrý je nechat třeba poniklovat, že?
jsem zjistil,že pár párů těhle matek mám asi doma-abych je asi vyfotil....
BAMBUS->Já to dřív měl na svých stránkách, které jsem zrušil...
Bruno-> Udělají Ti to skoro všude, stačí frézka, soustruh a závitník
Bruno-> Udělají Ti to skoro všude, stačí frézka, soustruh a závitník

-> Dieter Bonrath: moc pekně s to udelal nechal sem si podle toho nejaky dělat a supr už ani nevim kde sem k tomu přišel ,ale dik
Moc dík, takhle profi výkres jsem ani nečekal. Teď jen sehnat někoho kdo by to vyrobil.
Jinak je to dělané podle mých matic, které mám na autě, za přesnost mých měření ani kvalitu mého výkresu neručím!

jé kuk, můj výkres, to už je dost dlouhá doba, co jsem to dělal...

Zdarec, můžete někdo prosimvás vyfotit z boku tuto matku s vedle přiloženým pravítkem? Myslim trubkový matky který jsou potrřeba na kola otvíráky (kopretiny). Já mám nějaký made in home a rád bych je porovnal s origo. Nebo by byl dobrej nákres. Dík