skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tehlica / Otoč Felícia
-> minno 18.09.18 12:23:50: mam takovy spojkovy pracovni valecek, ze tam nedrzi ani prachovka, jak je krivo, ale byl fungl novy a origo, tak jezdi ve zlutym rapidu

-> Marty227 16.09.18 13:46:43: Celkom sranda, že ešte aj na Feldu boli takéto výrobky. U 105/120 je takáto nesúmernosť odlievaných a následne obrábaných výrobkov úplne normálna, ale kedysi som na také diely tiež čumel ako puk. A týka sa to aj zvarencov, tiež všelijako krivo pozvárané atď. A bohužiaľ často aj tak, že to má aj negatívny vplyv na funkčnosť :/ A potom si kupuj nové diely do zásoby, keď "polovica" z toho je na vyhodenie.
A najhoršie je, keď o tom človek nevie, kúpi si novú vec do zálohy, teší sa že má "nový originálny diel" a až keď príde na lámanie chleba (montáž, predaj, alebo skúmanie súčiastky detailne), tak zistíš, že to stojí za h...o.
A najhoršie je, keď o tom človek nevie, kúpi si novú vec do zálohy, teší sa že má "nový originálny diel" a až keď príde na lámanie chleba (montáž, predaj, alebo skúmanie súčiastky detailne), tak zistíš, že to stojí za h...o.
taky tu mám sierru ... uvidime jak se s tim popasuju na 4x98
jinak sem tohle nikdy neřešil. šup tam, geošku a cajk.
jinak sem tohle nikdy neřešil. šup tam, geošku a cajk.
Podle me normal. Nejak to odlili a pak opracovali podle spravnych rozmeru
Díky za odpovede všetkým..
druhá sada zase rovnako.. to vážne tak má byť ? 

Kvôli montáži strmeňov Sierra a 238mm kotúčov Clio na Favorit som domov dotrepal tehlice/otoče z feldy.. Zaujali ma diery na tlmič, ktoré vôbec niesu moc v strede, hlavne teda tá napravo je úplne mimo.. na auto teda nepôjdu, ale zaujíma ma či si to už niekto niekedy všimol a či to je bežné, alebo sa mi len do rúk dostal zmetok ?