skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problém s řazením Favorit
Když to jde blbě, tak i za jízdy. Před týdnem jsem namazal kloub řadící páky a od té doby jsem jel dvakrát a šlo to zatím dobře. Uvidím, jestli se to bude ještě opakovat. Snad to bude jen touhle blbostí.
-> FAŤANEK: A jde to blbě jen na místě nebo i za jízdy? Jinak mě napadá mastná lamela, že lepí k setrváku a nebo špatně vystavuje spojka.
Tak, konečně se mi to podařilo vyndat... Olej nechybí. Musím hledat jinde.

-> FAŤANEK: a co ty koberečky?
náhon vyndáš tak, že povolíš devítkou klíčkem ten šroubek a vysuneš zajištovací podložku ve tvaru písmene ÚÚÚÚÚ .. ÚÚÚÚ mé dítě jako když špulíš rty.... Nu co cítíš? ... Rum.
NO a pak chytneš za lanko a vytáhneš to komplet
náhon vyndáš tak, že povolíš devítkou klíčkem ten šroubek a vysuneš zajištovací podložku ve tvaru písmene ÚÚÚÚÚ .. ÚÚÚÚ mé dítě jako když špulíš rty.... Nu co cítíš? ... Rum.
NO a pak chytneš za lanko a vytáhneš to komplet
Olej v převodovce bylo to první co mě napadlo, jenomže mám problém se dostat do převodovky, jelikož mi nejde vyndat náhon tachometru (ten mezikus) abych zjistil stav oleje.
a máš gumový koberečky?
Máš v prevodovke olej?
Zdravím, potřeboval bych poradit. Poslední dobou mi občas začlo zlobit řazení. Jde hrozně těžce řadit, zpátečka jde přes zuby a nebo hrozně těžko. Ale není to pokaždé. Nevěděl by někdo, čím to může být? Děkuji.