-> 1000MBX: Zkus zdvihnout auto za zadní ramena a dej podpěry jak jsou uchycené tlumiče, aby se gumy nedotýkaly země, ale aby bylo v poloze jako na zemi (váha se přenese na podpěry ramen a kola budou volná) a pak zjišťuj, co ti šustí. Jak jsi zkoumal bubny? Měl jsi je sundané? Můžeš v nich mít nějakou nečistotu nebo mohlo něco odpadnout z paken. Pružina, zajišťovací misky a podobně.
Taky bych se přikláněl k volnému bubnu - při zatížení může škrtat pakna o buben (hlavně při průjezdu zatáčkou), při odlehčeném kole (na zvedáku) nic neslyšno...
Těžko zdroj šuchotania odhalit i na vlastním autě.. na takový ššš-ššš ale přerušovaný jsem třeba alergickej, neb ho vydává povolenej zadní buben (po přidání plynu zvuk přehluší motor).
Pridanie plynu je myslené pri zaradenej rýchlosti, šuchoce to iba za jazdy.Počuť to pri nižších rýchlostiach. Mal som auto zdvihnuté, zadné kolesá vo vzduchu a vtedy to nerobilo. Myslel som že sú to brzdy, ale pri oáčaní bubnom pri zdvihnutom aute nič. Skúšal som aj prenastaviť excentre na brzdách a nepomohlo.
Ahoj, na 1000MB sa pri pomalej jazde ozýva od zadnej nápravy šuchotavý zvuk. keď pridám plyn už to neni počuť. Auto som mal zdvihnuté, a pri otáčaní kolies nič, skúšal som aj bubny jednotlivo a nič. Neviete poradiť čo by to mohlo robiť?