skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
130 péra
ja jsem pouzil 120 tkove pruziny + 120 tkove domky,ktere jsem nadvaril,alby meli delku 130-tkovych (cca 3,5 cm), zadej je krasne tvrdy,lepe drzi v zatackach a pri lidech vzadu to nesedi na prd** :) doporucuji
ne zatim ne děkuji, dneska jsem vyměnil silentbloky na podélných ramenech ty stávající měli svoje dáávno zasebou jeden dokonce vypadával už z toho uložení kovovýho, navíc byli obráceně, protože ty magoři co mi tam zastavovali vlečku s převodkou je neobrátily, dobu sem s tim jezdil, ale už jsem to psychicky nevydržel a dneska je dal tak jak maj na vlečce bejt no a na nových silentblokách to šlo pěkně tak o 3 cm vejš a kola jsou rovně takže zatím ještě posečkám, vypadalo to na vymačkaní silentbloků
-> Tommys: ja to tak mel, kola do V mit nebudes budou krasne rovne, ale ceka te jina a horsi vec... ty pruziny se ti moc prohnou a budou ti skrtat o tlumice... jeslti chces tak ty 130covy domecky mam
domky v inzerci seženeš. budeš mít fajn pérování se 130kovýma pružinama, ale připrav se že zadek budeš mít výš než teď.
Teďka jsem teda projel diskuse starý a asi na to sejru no, aby to nebylo moc měkký a vysoký
Mám na autě vlečku, ale origo tam byla kyvka, ale když se tam ta vlečka dávala tak zůstaly 120 pružiny akorát že jsou podložený aby byli delší, no jenže jsou pomalu 20 let starý a rád bych tam vrazil origo 130, jenže domky nemám
pokud mas 130 pruziny na vlecku tak to jde pokud na hrnce 120 takbudes mit z kol V jak prase
tahle diskuze je tady taky co tejden... můžeš je tam dát, ale budeš mít zadek jak nakopnutá koza a v zatáčce můžeš roztrhnout vnitřní kloub
jinak domků na pružiny se tady taky prodává mraky, není to nic co by muselo být nový
jinak domků na pružiny se tady taky prodává mraky, není to nic co by muselo být nový
oprava dojupy=dokupy

Jdou dojupy 130 zadní pružiny a 120 domečky v kastly?Já jen že tady v TU jsou domečky k nesehnání všude jenom na po..... stodvácu