skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vlečka do 105 S - M
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 06.11.2013 do 12.12.2013, založil/a Matej Hanus
-> Matej Hanus: jj,udělej to jako u eMka
-> stepan: ja som to dal o 8 .. hádam to bude stačiť
-> Matej Hanus: Já sem ho zmenšoval tušim o 10cm podle eMka.
prosím poradíte mi ? o koľko treba dať vyšie baterku ked sa prerába kaslík ?? kôli vlečke ? (ja som to zvýšil o cca 8 cm bude to stačiť ?
-> Michal N 283: u nás v dedine nieje určite o tom by som vedel
-> Matej Hanus: treba mať oči otvorené...všade sú..volakde nablízku určite bude, len si treba všímať čo stojí po dvoroch a záhradách
-> Michal N 283 - zrušená registrace 13.11.13 16:24:14: to je pekné
ale ani toho rapida neviem zohnať
tu u nás nič také nieje 

-> Matej Hanus: zohnať sa dá všetko a skoro všade..ideálne kúpiť Rapida na ND a máš tam všetko čo treba v jednom
-> Matej Hanus: Dej si inzerát tady.
-> Matej Hanus: dá sa upraviť, ale zbytočne sa s tým serinkať keď sa dá zohnať vlečkové. Vlečkové je kratšie na strane pri nádrži a je ohnuté do iného uhlu.
ešte jedno by ma zaujímalo : dá sa nejako upraviť hrdlo nádrže ?? myslím či iba odpíliť alebo sa to nedá ?? 

-> stepan 12.11.13 21:11:39: hej hej tie mám na 5q až dve 

-> Matej Hanus: Ještě táhlo řazení tu myslim nebylo zmíněný. Na 5q je kratší pochopitelně.
boha boha .. nemyslel som že tam bude toho toľko
ale dáko to hádam dám

-> Matej Hanus: Trubky na vodu překážej 5 kvaltu (u eMka už nejspíš budou ty co nepřekážej). Hrdlo nádrže bude určitě potřeba dát vlečkový, kyvkový překáží šikmýmu rameni.
-> MOLSO 07.11.13 14:45:14: čo myslíš ?? aké trubky ? a hrdlo nádrže - nejak to tam zavadzia alebo čo ?
osobne mam rocnik 84 a kastle jako jedina byla na 5Q prichystana. Ovsem kastlik byl zapusteny tak sel nahoru.
-> dragon_cb_cz: Ajo, to jsem přehlédl. Takže můj příspěvek naprosto nemá smysl.
-> Karlos (WIO46): Píše, že má utopený kastlík, takže podle toho soudím, že model 84 - moje GLSa je rok 84 ale model 85 a kastlík už má zvýšený.
-> dragon_cb_cz: Co když má rok 84 ale modelový rok 85? Pak stačí jen výměna kus za kus a jiné hrdlo nádrže.
ešte zadné trubky chladenia .... a benzinove hrdlo ak tam má ist vlečka
-> dragon_cb_cz 06.11.13 22:16:07: nádrž už mám dlhšie prehodenú , kaslík nieje problém
ak by to bolo iba to tak je to fajn
-> Kuladmin 06.11.13 22:24:12: no musím pre istotu

-> Kuladmin 06.11.13 22:24:12: no musím pre istotu

A radeji si i zkokontroluj tunel vzadu pod sedackama - nekde to tu je jak to poznas - rozdil.
Musíš předělat kastlík baterky a vyměnit nádrž.
Som tu zas ... mohli by ste mi niekto povedať či budem môcť do jej škodovky dať 5q suchú ?
čítal som potrebné úpravy pre výmenu a bolo tam vyvýšený kaslík na baterku , ja ju mám utopenú je to znak toho že by som nemal pripravený tunel na 5q ?
alebo jednoduchšie škoda 105S model M ročník 84 - dá sa tam dať 5q prevodovka ?
čítal som potrebné úpravy pre výmenu a bolo tam vyvýšený kaslík na baterku , ja ju mám utopenú je to znak toho že by som nemal pripravený tunel na 5q ?
alebo jednoduchšie škoda 105S model M ročník 84 - dá sa tam dať 5q prevodovka ?