skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
řazení felicia
Co sem jel s formanem a starou feldou tak u obojího to řazení nebylo tak vykvedlaný jak na naší nový feldě, takže já bych možná ten downgrade podstoupil 

Pozice 4 a 13
-> FORM: nepadá mě ještě něco v uložení páky že by bylo opotřebované
-> FORM: táhlo mám nové, dokonce originál, ale páka je hodně volná, co se tam takhle projevuje, že se s ní nechá pohybovat lehce do stran, a vpřed a vzad? kromě táhla jsem měnil ještě tohle www.cc-autodily.cz/kloub-
razeni-kompletni?brand=SKO
D...
Staré provedení s velkm hliníkovým kloubem moc nedoporučuji, klouby se strašlivě serou, druhovýrobní jsem měnil pomalu každý rok. Po zkušenostech s repasema starých i nových provenedí bych dnes asi šel a koupil celé nové. Případně kup alespoň nové táhlo a povyměňuj uložení fofrklacku.
www.cc-autodily.cz/razeni ?brand=SKOD...
www.cc-autodily.cz/razeni ?brand=SKOD...
-> Stepan FUN: jasný to asi bude záměnný ale nějak se mi nechce dávat starý typ na novější auto, dalo by se to nazvat " downgrade " 

-> Mach: Není zač. Mimochodem - táhlo z posledního modeu Felicie jako celek jde i do FA... Osobně vyzkoušeno - jezdím ho ve Formanu. Takže bych se nebál tvrdit, že je to záměnný i opačně bez potíží.
-> Stepan FUN: tohle jsem chtěl slyšet, díky
-> Mach: V tom, že je to úplně jinej systém... Buď použiješ odpovídající typ táhla, nebo vyměníš celek... Jinak to nelze...
díky a v čem je problém při té kombinaci?
Zkombinovat ne, ale mělo by to být záměnné jako celek. Možná že u vyšších motorizací byla nějaká změna tvaru kvůli výfuku. Kdyžtak vyzkoušej.
nevěděl by někdo zda je stejné řazení na felicii do 94 a od 95 roku výtoby?, vím že je rozdílný kloub na táhlu do převodovky, ale zajímá mě zbytek kolem kulisy řadící páky, a jestli na ten starý typ pasuje táhlo z nového.. Mám rv 99 a je dost vy*ebané v uložení páky a je možnost sehnání pěkného řazení ze starého typu, tak jestli by to šlo zkombinovat. předem díky