skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zadní pružiny
-> Tuner#2: sak preto pisem, ze podstata bude v tom, ze to je z uzkej kyvky. Neviem, bolo to moc nizko, tak som to zas vratil do povodneho stavu a neriesil som to dalej.
-> afro100 25.08.13 20:36:38: To je opravdu nějak moc nízko na kyvkové pružiny. Já mám vzadu kyvkové ještě zkrácení o 1/4 závitu z každé straby, vlečkové domky a takhle zalezlé kola nemám. BTW užovka měla určitý ročník měkčí pružiny tak to třeba bude tím.
-> havlik: podstata bude, ze boli z uzkej kyvky, ale auto som predtym videl, nevykazovalo ziadny naznak unavenych pruzin, malo decentne Vcka
-> afro100: a to jsi měl jaký kyvkový pružiny? nějaký vytahaný
-> langi93: si myslim, ze ked sa to o zavit skrati, nic sa nestane ..
Lepsia varianta by ale bola te pruziny z kyvky + k tomu upravit (prevarit) domce. Takto: skoda-virt.cz/cz/.../6984 -uprava-kyvkovych-domku-na -vlecku
Lepsia varianta by ale bola te pruziny z kyvky + k tomu upravit (prevarit) domce. Takto: skoda-virt.cz/cz/.../6984 -uprava-kyvkovych-domku-na -vlecku
jj díky za info :-)takhle nějak to ted mám já vysoko a chci to dát níž :-)mužu to uříznout ??
-> langi93: no a co je podla teba moc vysoko? takto je to so spominanymi 7cm pod prieckou .. pruziny kyvka, domce original vlecka. Predne pruziny skratene skoro o 3 zavity (225mm volna dlzka).
normálně chci mít kolo stejně s obvodem limce....níž nee :-)
-> havlik: no tak pokial sa nepocita s uplne masivnym znizovanim tak ano.. 7cm pod prieckou prevodovky je na bezne jazdenie malo, aspon pre mna teda..
-> afro100: jo?
-> langi93: ked das pruziny z kyvky, potrebujes aj prevarene domce
zdar,mužu u 130 zkrátit pružiny jak ve předu ? mam jí moc vysoko :-/nebo co byste doporučovali ?pružiny z kyvky ? na sportovní nejsou keše :-D