skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jako na kotouče dozadu
-> Mára-rs: sak urcite
zadní kotouče na fávo nebo i feldu pasují i z fabie,ale tam je zas nevýhoda 5 šroubů v kole,ale trn je jednoduše záměnný za trn co drží buben,šrouby na trnech pasují,stejně tak je to s tím golfem,tam jsou klasicky na kole 4 šrouby,ale když neseženeš z golfa,můžeš i polo nebo i dokonce seat cordoba nebo ibiza
-> castrol: to bude asi nejjednodušší no
-> andre: tak jedina moznost cele to prekopat na 4x100
pozor! na jednu vec...a to napravnica. lisili sa stare/nove favo+felicia. stary favorit ma ine rozmiestnenie srobov naboja na napravnici.
takze ak zozenies veci z golfa, nestacia ti len "plavajuce" sroby kvoli disku, ale potrebujes aj napravnicu z new fava alebo feldy.
a disk zo stareho favoritu ti pasovat asi taktiez nebude kvoli inej stredovej diere. Resp. bude lebo 4x98 ma vacsiu stredovu dieru ako felicia/golf takze to budes musiet vymedzit.
takze ak zozenies veci z golfa, nestacia ti len "plavajuce" sroby kvoli disku, ale potrebujes aj napravnicu z new fava alebo feldy.
a disk zo stareho favoritu ti pasovat asi taktiez nebude kvoli inej stredovej diere. Resp. bude lebo 4x98 ma vacsiu stredovu dieru ako felicia/golf takze to budes musiet vymedzit.
Dej tam zadek z golfa a kup šrouby s plovoucí hlavou na přichycení disků. Je zbytečný vymejšlet jiný složitosti.
Druhá možnost je zadek z golfa a nechat převrtat rozteč kotoučů a náboje.
Druhá možnost je zadek z golfa a nechat převrtat rozteč kotoučů a náboje.
no kámoš mi už říkal že z golfa ale zas ta rozteč no 

-> Mára-rs: ide vcetko ale ked zozenies z golfa mas to skoro bez uprav
-> Mára-rs: Tak si stáhni dokumentaci 130L/A
ulozto.cz/xHF15bc/skoda-1 30l-a-podvozek-pdf tam je všechno
ulozto.cz/xHF15bc/skoda-1 30l-a-podvozek-pdf tam je všechno
no já jsem spíše přemýšlel jestli by to šlo ze předních sériovek a ručku bych aj hecnul tu hydru 

Když to musíš vědět co chceš. Jestli mechanickou nebo hydraulickou ručku. Jestli máš možnost zámečnický dílny atd. Ale tak určitě tam půjde po malých úpravách nalákat něco z Golfa. Nebo stačí chvíli měřit a nalákáš tam zadek z Octavie.
zdravím mam favorita z roztečí 98 a chtěl bych pořešit do zadu kotouče tak se ptám jak nato +ručka díky za rady