skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poraďte - kde seženu tento díl?
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 03.04.2013 do 26.04.2013, založil/a franta100l
ja som to kupoval tu: dimexautomarket.sk/ Pozeral som do ich katalógu a stále to majú.
franta100l 03.04.13 14:35:09 napsal: Nazdar chlapi, poraďte mi prosím, kde bych sehnal tento díl (viz. foto) ? Nemusí být nový, klidně jetý, ale v solidním stavu. V mototechnách ho nemaji.. TEL. 774 842 788
podívej se na www.autotypautodily.cz, podložka zadního ramene Škoda, kat. č. 110329730, mají ho skladem za 95,- Kč, včetně DPH, nový. Mají docela dost ND na starší škodovky.
www.jbautodily.cz
www.autokelly.cz
podívej se na www.autotypautodily.cz, podložka zadního ramene Škoda, kat. č. 110329730, mají ho skladem za 95,- Kč, včetně DPH, nový. Mají docela dost ND na starší škodovky.
www.jbautodily.cz
www.autokelly.cz
-> madcore: Nové se těžko shánějí - burzy, Aukro atd, po jednom kuse...
Ale náprav se všude válí hromada a z některých dobře ošetřených náprav se dají sundat parádní kousky (teď jsem zrovna rozebíral jednu 1000 MB nápravu a tyhle věci byly jako nové - ještě v původní černé barvě
)
Ale náprav se všude válí hromada a z některých dobře ošetřených náprav se dají sundat parádní kousky (teď jsem zrovna rozebíral jednu 1000 MB nápravu a tyhle věci byly jako nové - ještě v původní černé barvě

Díky, ale potřeboval bych sadu na druhou nápravu. Kdyby někdo prodával, budu rád, když dá vědět.
-> madcore: nove som zhanal aj ja, ale marne... takze opieskovat, pozinkovat a dobre su aj stare 

Já využiji téma než podám poptávku do bazaru. Sháním levý a pravý držák horního ramene č: 110-422315, 110-422314. Poté i držáky spodního čepu 110-422310. Poradí někdo, zkoušel jsem hledat na eshopech i mototechnách, ale marně. Díky