skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
NosnÍk Podlahy Na Feldu , ProsÍm O Pomoc
prohledat
40 příspěvků (zobrazeno 1 až 40) od 22.01.2013 do 24.01.2013, založil/a Lukáš Černý
Tak jsem dneska videl to, co jsem si objednal :) prakticky je to ono, i kdyz bych nepotreboval a nebyl by nutnej uplne celej dil, ale to vem cert, ale ta vyztuha je ze dvou casti, to pod tim kodem skoda auto, je ta prvni cast, k cemu se sroubuje ta naprava, a ja potrebuju zrovna tu druhou cast jakoby dal na podlahu, takze mi zitra mechanik z Elanu pry zavola do MB, a zjisti vic, ten dil si vyfotil tak uvidim co mi zavola .... tak opet zitra dam vedet jak to dopadlo ;)
-> sv!na hog@r 24.01.13 11:28:59: -> sv!na hog@r 24.01.13 11:53:47: ale inac v hlavicke v podode co
-> Bukaj: asi tak...
-> m8rinek: Jo, a všichni ostatní jsme blázni

-> sv!na hog@r: Sám jsi letadlo...
MOLSO 24.01.13 05:57:44 napsal:
→ škodec: pojdeme na vylet do BB ?

→ škodec: pojdeme na vylet do BB ?

-> MOLSO: ja pôjdem na otočku do HC , ale možno v lete na Pohofeste teda ak pôjdeš a ja pôjdem ..
-> suri: vo ZV som bol uz 2x tak do tretice sa hadam aj streteneme 

MOLSO 24.01.13 05:57:44 napsal: → škodec: pojdeme na vylet do BB ?
ZV :-)

-> lukynn105l: vzal sem to i s napravnici skrs na skrs poradnejma nerezovejma
silikon je ve sparach aby to nekorodovlalo a netekla tam voda

-> sv!na hog@r: Jinak si normální ?? Chtěl bych tě potkat stim nanejtovanym
nosníkem na silnici.
nosníkem na silnici.

Lukáš Černý 22.01.13 23:19:14 napsal:
NEVITE NEKDO KDE BY SE DAL SEHNAT NOVEJ NOSNIK PREDNI PODLAHY NA FELICII, JAK
SE K NEMU CHYTI NAPRAVNICE ? DIKY MOC
hele ja to mam taky trochu skorodovaní vyresil sem to silikonem ve sparách a co hlavne tak sem to prinitoval k podlaze myslim si že to bude i pevnější nez svarovany pac letadla sou taky snitovany a jaký ty musej bejt pevny
NEVITE NEKDO KDE BY SE DAL SEHNAT NOVEJ NOSNIK PREDNI PODLAHY NA FELICII, JAK
SE K NEMU CHYTI NAPRAVNICE ? DIKY MOC
hele ja to mam taky trochu skorodovaní vyresil sem to silikonem ve sparách a co hlavne tak sem to prinitoval k podlaze myslim si že to bude i pevnější nez svarovany pac letadla sou taky snitovany a jaký ty musej bejt pevny

-> škodec: pojdeme na vylet do BB ? 

-> Lukáš Černý: nj podbeh by bol aj skladom ale toto nie , už viem ktorý diel to je ...
-> castrol: presne to jsem dnes objednal :D pokud nekdo vite , ze to na 100% neni ono ,tak sem s tim.. :))
-> Lukáš Černý: no podla tohto je to asi vonco ta 1tka www.auto-parts.spb.ru/cat
/.../sk0_080510101.gif
-> castrol: Dam , myslim si , ze nejsem prvni ani posledni , kdo tenhle dil shani ....-> suri: tak cislo je : 6U0 804 133 pricnik pro predni stenu pro zesilenou karoserii ... je to takovej vetsi dil, kterej ja celej sice nevyuziju, ze to prave zasahuje az na tu stenu co je pod palubkou, ale byly tam znazorneny tyhle dva nosniky, nebo se jim to alespon podobalo... uvidime zitra
-> Lukáš Černý: nevieš číslo dielu ?
-> Lukáš Černý: tak to daj vediet co si to kupil -> suri: 

-> škodec: jj dám , mne to len hovoril kolega že to bola nakoniec totálka a ostalo to , ja som len videl v igelite narazníky , ale zajtra to pozriem ...
-> suri: kupca by bol zalezi aky je to rocnik a aka bude cena. Daj potom info kludne aj do SS. dik
-> škodec: fu netuším , ideálne aby zmizli oba , hodím si pripomienku a zajtra to zistím aj čísla dielu , ak by si vedel kupcu daj vedieť , neviem ceny ale treba sa toho zbaviť pretože to zavadzia ... a ešte je tam nová prevodovka fabia 63kw II , tuším 2010 kod neviem
-> suri: aky rocnik Ibiza Cupra? A cena za predok?
-> castrol: ideál a vymeniť matky na uchyt ramena za nové
ak by chcel niekto zadné čelo na krátku , disky , prípadne nárazníky oba na cupru ibizu , Kn filter na 47kw htp a podobné pičoviny nech sa ozve , všetko nové ...
ak by chcel niekto zadné čelo na krátku , disky , prípadne nárazníky oba na cupru ibizu , Kn filter na 47kw htp a podobné pičoviny nech sa ozve , všetko nové ...
-> suri: -> castrol: tak u favorita ani felicie jsem se nesetkal , ze by nejakej dil byl nedostupnej :D :/ to je fakt divny, na favorita vyztuhy jsou a na tohle ani jedna ? :D .. no nic no , dnes jsem neco objednal v Elanu, tam taky ani poradne nevedi co objednavaj, jen podle katalogu , zhruba by to mohlo odpovidat tomu co potrebuju , ale nevim jestli je to cely a kompletni.. no uvidim zitra, dam vedet ;) ale vyrezavat z jiny se mi to taky nechce, za prve , nemam z jaky :) a za druhy musel bych narazit na nejakej peknej kousek, kterej by to mel v poradku, coz bych musel mit hodne velky stesti :(
-> suri: no tak asi jedine vyrezat z nejakej inej
-> castrol: cez obed som na to mrkal a vyzerá to tak že je to súčasť prednej podlahy a inak to ani nejde objednať , a možno ani tá podlaha nejde , nepozeral som dostupnosť
-> suri: fakt ?tak nic
-> castrol: nemáme nevedeme
-> Lukáš Černý: a co skodovka nevede ?
nikdo netusi ? :((
-> bibendum30: to bude nejspis cela cast podbehu... uz jsem psal maila, tak uvidim, jestli mi neco napisou :)
shop.autopotreby.cz/predc
ast-podbehu-p-p-3501.html taky bez obrázku...chtělo by to obvolat???
-> bibendum30: prave ob.autodily a vetsinu kramu na skoda dily jsem da se rict projel, prozkoumal jsem i pana googla a nic :D .. ze by se to treba ani nevyrabelo ? .. nevim .. Ale zatim diky
-> Lukáš Černý: zkus tam pohledat www.obautodily.cz/eshop/.
../2.stranka
ani autodíly krč a nebo škoda-dily.cz plzen to nemaj
ani autodíly krč a nebo škoda-dily.cz plzen to nemaj
-> bibendum30: tak ted jsem to nasel s fotkou , a neni to ono ....
tezko rict, nedokazu si predstavit jestli tim mysli prave tohle, kdyby alespon dali fotku :( kdyz zadam: nosnik podlahy favorit ,tak mi to najde presne to co bych potreboval ale na feldu ... a kdyz zadam: nosnik podlahy na felicii , nic mi to nenajde ...