skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Keramická spojka
-> kalmik_06: od emka maj všechny lamely snad až po Fabii 190
-> m8rinek: Tak ted si mě uplně zmátl. Tím pádem má favoritácká i feliciácká lamela má průměr 190mm taky, doufám nebo má 180mm??
-> kalmik_06: 1000hran musíš použít z Fa lamely, celý to posoustružit a povaři a ponejtovat...
Průměr je 190, resp podle použití, tahle je 190...
Průměr je 190, resp podle použití, tahle je 190...
a ještě malej dotázek. Jak se s kovokeramickou spojkou jezdí?? Je to lepší nebo nenajde se rozdíl??
A taková otázka pro doplnění, průměr kovokeramický spojky je 180mm, že??
A taková otázka pro doplnění, průměr kovokeramický spojky je 180mm, že??
-> havlik: a ty to máš kompletní i s tím 1000hranem?? kolik by jsi za ní chtěl?? Volal sem kámošoj a ten má známý v renovaku, tak uvidíme na kolik by vyšla tam a připadně se domluvíme.
U toho navaření se musí dodržet určitá míra, kolik má přesahovat ten váleček ven, že??
U toho navaření se musí dodržet určitá míra, kolik má přesahovat ten váleček ven, že??
-> djmaso: Ne, dal jsem to do auta rozebraný.
Dělal jsem si podložku z 1mm. Doufám, že to nebude moc, protože setrvák už byl předtím prohlubovanej. Ale klouzalo to. Jen je teď spojka citelně měkčí. Je to jako v normálním autě.
Dělal jsem si podložku z 1mm. Doufám, že to nebude moc, protože setrvák už byl předtím prohlubovanej. Ale klouzalo to. Jen je teď spojka citelně měkčí. Je to jako v normálním autě.
-> kalmik_06: jo je to ta stejná co tady nabízel M8rinek
-> havlik: to je ta spojka jak jí prodáváš tady na virtu?? S tím, že se musí navařit ten středovej tisicihran na hřídel převodovky??
-> Eidy: a mel jsi to sešroubovaný (komplet se setrvákem a přítlačákem ? )
já měl ten samej problém jako Dušan - podložka pod přítlačák ':(
já měl ten samej problém jako Dušan - podložka pod přítlačák ':(
-> kalmik_06: Ačkoliv je to stejný zboží, tak na speedpro vyjde levněji. Asi o 200Kč. Kupoval jsem před vánocema z Renovaku a překvapilo mě to.
-> m8rinek: dyt stejně neni v celku:)
-> kalmik_06: Napiš havlikoj...
Takže by to mohlo být o nějaký drobák levnější, ale nic převratnýho to nebude.
www.renovak.cz ale je to totožný zboží jako ze speedpro, protože speedpro od renovaku kupuje tyto díly.
Zdravím, má někdo nějakej tip na stránky nebo osoby, kde se dá levněji sehnat kovokeramická spojka Favorit Kit car, než na speedpru?? Děkuju za info:))