skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gumy stabilizátoru
-> stepan: Taky děkuju za zaměření, ono se to dalo čekat vzhledem k jiné tvrdosti 

-> Antony: A vnitřní průměr originálu je 18mm, takže to není stejný.
-> čert: děkuji ti, dobrá vílo 

vnitřní průměr horního silentu od Pemita je 20,5 mm
-> Antony: změřím a večer nebo zítra to sem dám...
Zkuste mi to někdo změřit, prosím.
-> Karel.: to vím, jenže nemám doma nenalisovanej ani novej origo, ani od Pemita a určitě je průměr o něco menší než průměr trubičky
a proto se ptám o kolik je menší 

-> Antony: tak vnitřní je stejnej jako original,abys tam narval tu "trubičku"
Nevíte někdo jakej VNITŘNÍ průměr má silentblok od Pemita do horních ramen? Popř. mohl by to někdo změřit? díky.
-> bibendum30: -> afro100: Děkuji mockrát pánové

-> Tampajs: na to katalog nepotrebujes, tam je cca 12 srobkov m8, 20 m8 matic; styri m10 a dva m14.. presne rozmery najdes v katalogu, viz nizsie ..
hlavne, na kryt gufera je tam taky blby rozmer m8x22 .. da sa zohnat m8x25, te sroby ubrus, aby sa ti o ne neopierala neskor paka rucnej brzdy, je to tam natesno ..
hlavne, na kryt gufera je tam taky blby rozmer m8x22 .. da sa zohnat m8x25, te sroby ubrus, aby sa ti o ne neopierala neskor paka rucnej brzdy, je to tam natesno ..
-> Tampajs: Má..................... e-katalog banner tady dole... skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../56-zadni-polo
napravy-a-hlavy-kol nebo papírovej katalog mototechny

Výborně děkuji.. Ještě jeden dotaz nemá někdo soupis potřebnýho spojovacího materialu při renovaci kyvky? Chci to osadit komplet novejma šroubama
nic nebrousit. Kup 20mm a dej to ho nich, pasuje to bez úprav.
Pemit dělá jen sudé průměry gum... 18, 20, 22 mm, takže kup menší a vybruš to. 

-> Tampajs: Pemit... 

Čágoo. Koupil jsem větší stabík na zelenou (21mm) jak se řeší gumy? Mám je nějak vybrousit dremlem nebo se to dá sehnat?