skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
příčka převodovky...
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 18.12.2012 do 19.12.2012, založil/a lukas langr
Já dycky převodovku zavěsil ze shora na lano a nějakou tyč, tyč pak vypodložil špalíkem aby to bylo utáhlý.
Dá sa to v pohode...len bez jamy to je na prd. Len treba poriadne vypodložiť prevodovku.
jo,to člověk zkusí,ale to k tomu patří-radosti i starosti
to věřím :-D
no ja jen menil levou pulku napravy ... tudiz ja pricku nevyndaval, a taky na zemi ... mrdani jaxvin :D
já taky na zemi a podložit převodovku je jasná věc :-)nějak si s tim budu muset poradit jak to vyndat:-)chci jí vyndat že chci přavařit ty držáky kvuli ačkam:-)
ochoda-taky jsem se v tom vrtal,jenže já měl auto na zemi a to jsou omezené možnosti
kde to budeš vyndavat?Na zvedáku?podlož si převodovku,at si neohneš táhlo řazení-nechci radit,ale pak jsou zbytečné problémy
-> lukas langr: -> radekra: hele ja mel hlavy taky k prevodovce, staci pacidlo a moc se s tim nesrat :D
právě že k převodovce...a nešlo by to odšroubovat od kastle a od převodovky a spustit jí trochu dolu tu příčku?záleží jak jdou hodně vyhnout ty podélný ramena v těch silemblocích.....
Kam máš hlavy šroubů?Jestli máš hlavy k převodovce,tak je to problém
Ochoda-nic se neděje
Ochoda-nic se neděje
ok díky:-)nějak to zkusím :-)
radekra 18.12.12 17:26:15 napsal:
ochoda-proč podélný? protoze sem debil a ty ramena se mi pletou :D myslel sem sikme :) ... jde to blbe ale jde to :)
ochoda-proč podélný? protoze sem debil a ty ramena se mi pletou :D myslel sem sikme :) ... jde to blbe ale jde to :)
právě o ty dva škouby mě jde :-D dneska jsem na to koukal a nevim nevim :-)
ochoda-proč podélný?
no melo by to jit, vyndat ty srouby co drzej podelny ramena je docela prdel :D
Záleží,jestli vyndáš šrouby z šikmých ramen
čau chtěl bych se zeptat jestli jde u 130l vyndat příčku bez demontáže nápravy,jestli to už někdo takhle dělal díky za info