skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sjetí pneumatik
-> darklord: sry
opraveno

-> Vojťas: co je touranoj?

Hele podobná věc, tatíkoj se na VW Touran vzadu sjeli vnitřky pneumatik, byl s tím na geometrii a tam mu řekli že je to ok, ale to bylo asi zbytečný. Když to stojí na zemi tak vzadu jsou áčka,tak že spíš uložení ramen nebo něco?
-> kopcif: horní uložení tlumičů 

-> Peťa Klíč:
Myšlenka zajímavá.. ovšem obtížně proveditelná - jednou jsem "loupal" za zbytků "lapačů nečistot" ty písmena Š K O D A za účelem nalepení na obyč placatou gumu a byl to pěkněj opruz
.

-> Jozka: to mě napadlo, zajít na skládku pneumatik a z nějakejch sloupnout nápis winter a dycky třiadvacátýhoříjna vzít lepidlo a nalepid si to na sliky

-> palinator:
He, to mě napadlo o víkendu, když jsem přezouval - nechat zimní sadu před aplikací pár let ztvrdnout a tím z nich udělat doživotní.. 

ok dám to do pucu ;) dík za rady :) beru je k srdci :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Proto obouvám starý zimáky. Nový mizej 4x rychlejc.
Proto obouvám starý zimáky. Nový mizej 4x rychlejc.

Tak by to asi chtělo s tím podvozkem něco udělat. Zimáky se sjedou snáze, protože mají měkčí směs.
Tak zkontroluj vule v cepech a vubec v ulozeni a nehc udelat geometrii min ji premerit at nevyhodis zase dalsi gumy 

Teda sorry tyčky řízení :D
stejny rozmery spodvozkem sem nic nedelal a je to 1.6 felda kombajn ... tak sem koupil na tuhle zimu new gumytak jsem zvedav :D kámoš mi něco řikal o stabilizačnich tyčkách že jsouv háji je možné že by to bylo tim ...? ale s podvozkem sem vůbec nic nedělal astejně to echápu v zimě jsem je trochu sjel a letnaky držej možná by asi nějaka geometrie bodla :D
stejny rozmery? na jakem aute? Stejne natlakovany nedelal jsi opravy upravy na podvozku apod?? co geometrie atd
je jasný že to bude znít jako dost blbej názor ale je možný že se mi po vnitřku sjeli zimáky a letnáky držej ... nějak sem to nepobral tak se ptám sorry za blbej názor ale někde se zeptat musim :D