skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kto "srotuje karoserie 100-136"
-> pistaa: budu likvidovat 120,... dyztak sz
-> pistaa: kamarat bude na jar likvidovat "vyvarene" kilo ... tak by som ti to mohol potom dako vybrat
ak dovtedy nezozenies od dakoho ineho ...

-> T: Panacku to si uzijes, jednu doma mam pro sebe vyrezanou ale dostat to ven aby jsi ji neposkodil je docela umeni.
já bych se sem přidal a nemá někdo chladičovou stěnu z erka nebo kila? 

-> Kaňa: jj da sa odtial kupit diely ,mam od nich uz dost toho a ceny ludove-> pistaa: ja budem rozoberat kasnu z kila ,ale az na jar ,teraz neni na to cas ani pocasie uz...
ak by si mi vedel vybavit papier o likvidácii auta tak ti dám zadarmo aj celú karoseriu :D
nikto rozoberá karosériu?
tu napis : www.galimex.sk/eko tam toho maju na mraky, len treba natrafit na spravneho cloveka na druhej strane, lebo oficialne nie je mozne diely predavat
-> Minik03: hej hej chcem to i s klobukom cele inak by som si to samozrejme vyrobil.
staci to okolo vyrezat, ocistim si to samozrejme uz ja podla vlastnych priani :)
dakujem
staci to okolo vyrezat, ocistim si to samozrejme uz ja podla vlastnych priani :)
dakujem
-> Minik03: řekl bych že i s kloboukem, jinak oměřit a nechat smahnout samotnej držák by pistaa jistě zvládl...
takže jen opravdu ten drzak. kloubok nechceš. to by snad mělo být ok, jak na to moc spechas? nevím jak to stihnu ale o víkendu by to snad mělo vyjít
-> Minik03: super ak by to slo.. no ja myslim ze toto sa neohne, na kastni sa to myslim ohne inde ale toto asi nie nakolko je to cca 3 mm matros ale skus budem velmi rad
Podívám se ti na karoserii, jestli to není hnutý a kdyžtak bych to mohl vyříznout a poslat.
vyrezane, bruskou, plamenom, akekolvek, hlavne nie hrdzave- derave ci rozrezane pri "DEMONTAZI" :)) to je myslim samozrejme..
DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM a este raz DAKUJEM
DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM a este raz DAKUJEM
neviem kam to dat nech je to na ociach, v inzercii to zapadne.. :(
mam zaujem, kupit, nechat sa obdarovat a podobne diel, konkretne drziaky napravy - casti karoserie, skodoviek... samozrejme prednej.. tie 2 veci cez ktore prechadzaju M10ky a priskrutkuje sa tam naprava :))
mam zaujem, kupit, nechat sa obdarovat a podobne diel, konkretne drziaky napravy - casti karoserie, skodoviek... samozrejme prednej.. tie 2 veci cez ktore prechadzaju M10ky a priskrutkuje sa tam naprava :))