Jak? Nijak.
Porovnáš výsledky mezi oběma rozměry, vezmeš prostředek a ono to nějak dopadne. Máš už něco najeto, takže uzpůsobíš styl jazdy, no nie? 

Porovnáš výsledky mezi oběma rozměry, vezmeš prostředek a ono to nějak dopadne. Máš už něco najeto, takže uzpůsobíš styl jazdy, no nie? 

XDS (EDS) je sice krásná věc, ale praxi na terénních nerovnostech na stejným povrchu k ničemu (akorát když to bylo zašpérovaný tak hodně ujížděl předek do pozice, ve který s autem nešlo jet už ani dozadu). To auto nevyjelo vůbec nic jenom s hodně poctivým rozjezdem. XDS zůstává zapnutý i když je ASR a ESC vypnutý.
Mluvím ale o kamioňákách, ne stavařích. Vesměs si na Koreu a Čínu nestěžoval nikdo. Evropští výrobci mají docela starosti s pingama nejen na poli PKW gum, takže musí neustále vymýšlet nová řešení aby před nimi udrželi jakž takž krok, i podle rozhovoru v časopisu Tyres & Equipment to tak vypadá.

Pak přijel druhej na čínách a udělal frk frk a byl na rampě. Jinak máme hodně na tahačích a návěsech Nokiany a dobrý. Objednala se i párkrát čína na zkoušku a dobrý taky.
Hlavně si pár řidičů, když jsme kecali, stěžovala, že měli značkový gumy za chvíli zodraté na franforce a když jim šéf koupil číňana, tak ten drží a kupodivu se na tom i normálně jezdí. Tak nevím no....

.Na osobák bych to nedal,na tahače i cisterny dáváme nový gumy,ten finanční rozdíl škodu napáchanou bouchlou gumou nevyrovná.V tomhle případě,co píšeš,muselo jít o nějakou dohodu mezi kupujícím a prodejcem,ale nepochopitelná věc

Možná kdyby to básník napsal normálně jako člověk,tak tomu každý porozumí.Pravděpodobně se podivuje nad tím,že vůbec někdo obuje nové auto na protektory Vraník,proč by ne.

Hrozně si je chválil.

Kuriozně mi od Nokianu přišla tvrdší v bocích 91H.

s eds feldou bez retezu bych si na to taky troufnul, skoda, ze jsem si neudelal foto, co vcera zastavilo me - na puli cesty mezi Kosinovem a Krucemburkem sice byly koleje od traktoru - to nive staci, ale uz byly zarovnane, zafoukane, tak jsem musel asi 1km couvat, pak jsem se divil, ze vidim jen od dalkovejch a ja mel na hlavnich svetlech asi 15cm vrstvu snehu
a kdyz ji clovek rozjede, tak po pas snehu zvladne, horsi, kdyz to je delsi, prestane mit silu a ztrati rychlost, pak clovek musi vycouvavat a na uzaverku se to jeste ruzne staci, tak je potom potreba porad dopredu, dozadu... a stou dlouhou se docela blbe couve, stejne me stve ten otevrenej predni a zadni diferak, alespon, ze mezinapravove to jde natvrdo...

Se 16kama bych měl trochu problém s brzdama.

Za nova a ještě druhou zimu jsi si mohl v lamelách listovat.
Teď na nich jede třetí zimu. Nesmíš zapomenout, že lidí, kteří najedou v zimě tolik aby je museli po druhé zimě vyhodit není 99% a i ze strany výrobce je nějaká garance.