-> palinator: ako nejaka presnost tachometra ma nezaujima
ale ta 175ka bola fakt rozplacnuta a blbo to vyzeralo a casom sa vytvorila na pneumatike aj bublina, zrejme z toho jak boli stale tie kordy inak namahane nez maju byt
Tak já to zase naženu na profilu že... pod 185/70 nejdu. A co jsem se díval na přepočty, tak to vychází ještě obvodově malinko menší, než 165/80. To je dobrý... navíc, disk snad není možno odřít o obrubník.
-> palinator: už jste mne o oleji poučily z mé olejové neznalosti příští týden budu měnit A co se týče gum nevim jak to bude sedět na plechových 14" diskách, Který ještě musím nechat opískovat a nalakovat.
-> tunerlada: jazdime na 45ke profile (nie na skodovke) a je to vpohode, clovek nesmie jazdit jak prasa a vymetat kazdu dieru a polňačky. Ta 55ka bude ok.
-> tunerlada: tak se toho vubec neboj.. škrtat ti to nebude a když nechytíš nějakou echt jámu, tak kolu taky neublížíš.. ja bych ten profil 60 už nekupoval. tenkrat rozhodla cena a dostupnost.. dneska bych bral i profil 40 nebo 45, ted nevim jakej se dela
-> Tommyk: no takhle na foto nevypadaj moc balonově... zasejc já HP nemám a ani neuvažuju zatím dávat tak asi koupím ty 55 a holt budu muset jezdit pomaleji a víc kličkovat mezi dírama já tam mám myslím et snad 33,35 nebo 38.. pokud si teda dobře vzpomínám noto je vlastně čím menší ET tím víc to leze ven ne ?
-> tunerlada: hele ani na HPčkách to neškrtá. a uplne jenom seriovy pruziny jsem na tom nemel, ale myslim si ze by to skrtat nemelo. je tam mista dosti kola maj ET33
-> Tommyk: koukám je to trošku větší .. já mám hlavně ztrach pač to mám jako spotřebáka abych nenajel do nějaké díry omylem a nerozbil kolo a pneu když tam bude 55 profil ale kola už mám doma a sou super... a stém rozměrem mi příjdou tak akorát že se to hodí achjo a tobě to se seriovejma pružinama na tom větším profilu neškrkalo o lemy při větším propružení a zatížením třešba lidma vzadu ?
-> krusa: žlutý jo :)) já se na ně zítra pokud bude týpek doma mrknu a uvidím.. pořád rozmýšlám estli tyhle, nebo origo laurin a nebo nechat 13 plechy s malýma poklicama -> cPetan: myslím že to by mohlo být ono :)
takže teda pokud je to pohoda tak to je asi vezmu.. vím že tyhle kola mělo už pár lidí na feldách a favoritech tak snad to bude ok.. a co za značku ? nejlevněji v tomto rozměru vycházi kupodivu pirelli