Borin - Král tuzerů 20.01.12 20:32:00 napsal:
→ Pavel P..: trochu se zklidni s tou prdelí…
Jestli jsou Třebechovice prdel světa, tak co teprve to moje velkoměsto. Jeden čas nás tu bydlelo 48 :-) Pro Pražáky je za Kolínem už Asie :o)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plovoucí šrouby, jaké?
-> Pavel P..: trochu se zklidni s tou prdelí...
-> Borin - Král tuzerů: no do tý vaší prdele se takový vymoženosti ani nedostanou
klasická anglická rozteč 4×4"

-> James1991: O rozteči 101,6 slyším poprvé a to jsem vedl pneuservis

-> Tomaso435:
RSL Cult
(mrkni do karty)
RSL Cult

-> Tomaso435: tiez mam kratke sroby a v pohode nejaku sezonu uz to odjazdilo
-> James1991: co to máš za kola? pro fiata? :-D
-> Vojtisek:
mně středová díra sedí, jde mi o ty šrouby jestli je ten závit dostatečnej..na tředový díře je to trochu narvaný mi připadá, takže tu spíš budu o nějakej milimetr zvětšovat
mně středová díra sedí, jde mi o ty šrouby jestli je ten závit dostatečnej..na tředový díře je to trochu narvaný mi připadá, takže tu spíš budu o nějakej milimetr zvětšovat
-> James1991: jen tak, ja jezdim od doby co mam alu krátký šrouby pro plecháče z modelu 92 tj na 17ku klíč s jiným kuželem. a taky to de
-> Vojtisek: ano ano
-> Tomaso435:
Jo? Tak asi jo no, snad to někde neupadne..
Jo? Tak asi jo no, snad to někde neupadne..
-> James1991: dycky ma bejt na pruměr šroubu aby to bylo zašroubovaný ne? takže bych tipoval že to je dobrý . . . .
-> Vojtisek:
Myslíš vystřeďovací kroužky na středovou díru?
Myslíš vystřeďovací kroužky na středovou díru?
-> James1991: a co vystřeďovací podložky?
Koupil sem nová kola na Fa a zkoušel sem je teď jak sedí. Roztečí jsou 4x100, na Fa mám 4x98, tak sem použil plovoucí šrouby a po "prostrčení šroubu kolem" z vnitřní strany koukal asi 1,5cm závitu, není to málo? Mám strach aby mi pak někde neulítlo kolo nebo něco podobného, protože v bubnu je cca 4mm díra a až pak začíná závit..
-> Tomaso435:
Díky, konečně...tato odpověď mi stačí
Díky, konečně...tato odpověď mi stačí

-> James1991: ne nepude to, je to dělaný na max 2 mm . . víc ne
když mám rozteč 4×98, bude možné na ní použít s plovoucími šrouby kola s roztečí 4×101,6 ? Jestli to není moc velký rozdíl? Díky
-> Vojtisek: A není chyba v tobě? Neutahuješ je moc třeba? 

-> James1991: jak psal níže tomaso ohledně tématu jak dojet na třech kolech. Včera jsem si taky dovezl kola pod doměním že to jsou AMZ, ale jsou to ZaV. N2kolik členů, jména mi řekl ale už si nepamatuju, praskly i ty plovoucí šrouby
-> Vojtisek:
Co praská?
Co praská?
-> Kuladmin:
Mini
Mini
-> James1991: Z ceho je prosimte roztec 4x 101,6??
-> James1991: taky bych chtěl dát na 4x100 kola 4x98, ale ty plovoucí šrouby bych nechtěl...praskají i tak.
Tak plovoucí šrouby jsem sehnal. Teď mě zajímá, když mám rozteč 4x98, jestli bude možné na ní použít kola s roztečí 4x101,6 jestli to není moc velký rozdíl? Díky
-> James1991: Tady je mají: prislusenstvi.elektrony.c
z/?PHPSESSID=...
-> AR166:
A můžu se zeptat kde si je kupoval?
A můžu se zeptat kde si je kupoval?
James1991 22.11.11 20:30:07 napsal:
Zajímalo by mě jestli se nedělají plovoucí šrouby, ale s pojistnou
hlavou. Mám v plánu dávat totiž 4×100 na 4×98, ale zase chci mít aspoň
pocit jistoty a na kolech mít pojistné šrouby. Napadlo mě dát na kolo
3 plovoucí šrouby a poslední dát normální pojistný. Podle mě by to ale
nemuselo dělat dobře a mohlo by to natáhnout kolo směrem k tomu
pojistnýmu, nemyslíte? Zajímaji mě vaše názory případně nějaké odkazy
zda se vůbec vyrábějí pojistné šrouby s plovoucí hlavou. Rozměry
šroubu by měly být: 12×1.25×30(jako má Favorit 89–92)
.. dělají se, mám na autě pojistnej šroub s plovoucí hlavou.
Zajímalo by mě jestli se nedělají plovoucí šrouby, ale s pojistnou
hlavou. Mám v plánu dávat totiž 4×100 na 4×98, ale zase chci mít aspoň
pocit jistoty a na kolech mít pojistné šrouby. Napadlo mě dát na kolo
3 plovoucí šrouby a poslední dát normální pojistný. Podle mě by to ale
nemuselo dělat dobře a mohlo by to natáhnout kolo směrem k tomu
pojistnýmu, nemyslíte? Zajímaji mě vaše názory případně nějaké odkazy
zda se vůbec vyrábějí pojistné šrouby s plovoucí hlavou. Rozměry
šroubu by měly být: 12×1.25×30(jako má Favorit 89–92)
.. dělají se, mám na autě pojistnej šroub s plovoucí hlavou.
-> James1991 23.11.11 14:14:18: poradim nepras to a dej tam co tam patří.... aby tu pak nebylo téma jak dojet na třech kolech

-> James1991: bud blbo hladam ale na nete som nic nenasiel .........asi by bolo lepsie keby si sa zasiel opytat do pneusrvisu
Tak sme se pobavili s cigošema, ale zatím nikdo nic neporadil...
-> James1991: to ale nemužou dělat cikáni, pač cikáni maj peněž víc než kdokoliv jinej.. to spíš feťáci
-> Tomaso435:
Pneu nejdřív okoušou a mají je k večeři... Druhý den ráno se jde hned do sběru...
Pneu nejdřív okoušou a mají je k večeři... Druhý den ráno se jde hned do sběru...
-> James1991: blbost :D ty se nevykupujou, pač by je museli nejdřív nechat zout .-D
-> Tomaso435:
Jo, když cikáni kradou i obyčejný plecháče.
Jo, když cikáni kradou i obyčejný plecháče.
-> Milan 136:
Vidíš, děkuju za opravu.
Vidíš, děkuju za opravu.
-> Milan 136: no je tam jiný stoupání závitu než na novým a feldě. . .
-> James1991: to budeš mit na favoritu tak cenný kola že by ti je moh někdo i ukrást? :-D
-> James1991: nemá náhodou starej favorit 12x1.25?
Zajímalo by mě jestli se nedělají plovoucí šrouby, ale s pojistnou hlavou. Mám v plánu dávat totiž 4x100 na 4x98, ale zase chci mít aspoň pocit jistoty a na kolech mít pojistné šrouby. Napadlo mě dát na kolo 3 plovoucí šrouby a poslední dát normální pojistný. Podle mě by to ale nemuselo dělat dobře a mohlo by to natáhnout kolo směrem k tomu pojistnýmu, nemyslíte? Zajímaji mě vaše názory případně nějaké odkazy zda se vůbec vyrábějí pojistné šrouby s plovoucí hlavou. Rozměry šroubu by měly být: 12×1.25×30(jako má Favorit 89-92)
-> Tommyk: malo by to fungovat ale su stredove diery rovnake na diskoch?-> TTomas: bol si rychlejsi
-> TTomas: ok, no ja to zkusim a uvidime :) 
díky

díky
-> Tommyk: Das, ale nepujde ti to presne vystredit...stary favo ma o malicko vetsi stredovku.
Kluci dam na feldu origo kola z facka s rozteci 4x98? Pokud budu mit ty plovouci srouby.. diky 

Chtěl bych se zeptat, zda existují šrouby s plovoucí hlavou, ale pojistné? Kdybych chtěl dát na 4x98 kola s roztečí 4x100, tak aby mi je někdo nesundal:-)
Dík
Dík
Šrouby jsem už objednal, mají kuželovitou hlavu, to jsem si ověřil. Délka šroubů by měla být taky OK.
-> lucas: ja se nehadam ja te jen upozornuju na to tak bacha pac kdyz to tam narves tak je kolikrat hooodne tezky to pak sundat nebo naopak jestli je tam velika stredici dira tak to muze hazet.
-> Kuladmin: Nechci se hádat, zkoušel jsem ho přiložit jen na doraz na levé přední kolo a zadní levé a sedělo tam a zdálo se mi že při hýbání s ním do stran tam není žádná vůle. Zítra to přeměřím. O středícíh kroužcích jsem uvažoval, ale zatím to na ně nevypadá.
a potrebujes a optimalni je aby ten sroub koukal zkrz kolo tak neco okolo 10mm a mozna kousek vic.
-> lucas: prostě si vezmi kolo, šroub a zkus si ho prostrčit abys viděl, jestli má dostatečnou délku. Pak si změř skutečnou délku toho šroubu se kterým jsi to zkoušel a uvidíš jestli je to dost nebo ne.
Origo tenhle šroub by měl mít myslím 27mm
Origo tenhle šroub by měl mít myslím 27mm