skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brzdy a brzdy :-(
-> Kapřík: . projdu teda ty těsnosti,ale co by bylo špatnýho na HBV,když se vyměnil a najel asi tak 5 km, a kupoval se celej novej,ne jen gumicky.....i tak mohl odejit?
-> T: když se to pořád sere tak máš jedinou možnost. Je opět v háji HBV. Nic jinýho to být nemůže. Pokud jsou dobrý samostavy, dobře nastavený, je to HBV. Ještě můžeš zkusit vyšroubovat trn u posilovače popř. u brzdového pedálu. Tak se dá trochu nastavit chod pedálu. Ale pokud to chvíli brzdilo a pak přestalo, je to brzdovej válec. A nebo ti celá soustava někde netěsní a nasává vzduch. Jestli třeba nemáš někde povolenou brzdovou trubku v kostce, povolenej odvzdušňovák nebo co já vím. Ale to bys poznal že by se ztrácela brzdová kapalina...
tak jsem zvědav jestli mi na tohle někdo přijde:-)
třmeny repas,nové trubičky a hadičky,nové obložení,prasátka 19mm a auto brzdilo, pak najednu přestalo,tak se ovzdušnilo a projelo a dobrý,a za chvilku když se jelo zase,tak azse nebrzdilo,tak se vyměnil hlavní brzdovej válec ( 22 mm ) a zase ovzdušnilo,projelo a pedál jak beton a berdil jako prase.....no a dojel jsem do práce a tam když jsem chtěl zase jet dál,tak zase nebrzdilo......pedál úplně na zemi, měkej a nebrzdil.....situace pořád dokola......kde je chyba? :-(
jinak je to na tom erku co mam v kartě a je tam ještě vlastně posilovač.....
třmeny repas,nové trubičky a hadičky,nové obložení,prasátka 19mm a auto brzdilo, pak najednu přestalo,tak se ovzdušnilo a projelo a dobrý,a za chvilku když se jelo zase,tak azse nebrzdilo,tak se vyměnil hlavní brzdovej válec ( 22 mm ) a zase ovzdušnilo,projelo a pedál jak beton a berdil jako prase.....no a dojel jsem do práce a tam když jsem chtěl zase jet dál,tak zase nebrzdilo......pedál úplně na zemi, měkej a nebrzdil.....situace pořád dokola......kde je chyba? :-(
jinak je to na tom erku co mam v kartě a je tam ještě vlastně posilovač.....