skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
úhlovka!!!prosím o radu
no predevsim je divny, ze je jedno rameno niz jak druhy... nejsou nejak jiny, nebo jinak uchyceny sikmy ramena k podelnejm? pac tohle muze vzniknout jen jinou vzalenosti podlenyho ramene od osy kole
-> Petuli: Takle se tezko radi, to by chtelo videt, treba je to nejaka kokotina ale z fotek prd poznas.
dej si kyvku
.....ne promin...to byl nevhodný vtip ...omlouvam se

se asi tady nějaké rady nedočkám:-(,čím to je a jak to odstranit at je to OK
-> Gryzly: právě na to jsem si taky dal bacha,a ta hrana není zase tak velká:-(.Kua sedím a hlava mi to nebere!
-> Petuli: Sedí ti dobře pružina navchu v domku? není na hraně toho osazení?
-> Nwkt: dobrá,ale kdyby bylo zkroucené,tak se přece nepustí níže k zemi a nepošle pravou str.auta výš.Proč když to bylo v origu bylo vše OK?,pouze po go převodovky a náprav se toto změnilo!
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To už jsem psal minule
-> Matthes, záškodník z TechWebu: právě nevím,ale vím,že jsou tenší materiálově než origa,mám ted nově seriovky,které jsou silnější- vyztužené,ale než je tam dám,chci nějaké rady
-> Petuli: Nemas krivy podelny rameno? Ja vim ze je vyztuzeny, ale nepokroutilo se pri svareni? Kdyz delam podelny tak vzdy chtej trochu porovnat nez se to svari cely...
pořád nevím a už si nevím rady,čím to,že pravé kolo mám do A,rameno je níž k zemi než to levé a ještě je prava strana vozu výše!!!když už je to rameno níž k zemi,proč je tím pádem auto na pravé str.výš?domky jsou ok,pružiny už jsem zkoušel měnit dvoje i ze strany na stranu,pořád stejné,všechny ramena vyztuž.od P.M.