skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výroba tvrdších předních pružin - uzávěrka
prohledat
471 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 17.02.2009 do 27.04.2013, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> MOLSO: Ty wole, včera jsem Tě psal že tam má 210mm a Ty se tady zas a opět ptáš... Má ty z první série, takže přesně ty co mám na autě i já.
-> MOLSO: ja mam taky prece uzky blatniky a 220
-> MOLSO: za radka: 220, neřezal to.
-> radekp: myslim užovkove blatníky
a ty to máš už proklatě nízko na moj vkus
to tam máš 210 alebo 220 ?

-> MOLSO: Myslíš úzkou nápravu, nebo užovkové blatníky? Mrkni ke mě, jestli myslíš už. blatníky...
Prosím pekne mám tu takú prosbu na členov ktorí majú tieto pružiny a majú úzky čumák či by sem nemohli nahodiť fotku ako im to pekne sedí
Dakujem

-> jerzy, radekp: skoda-virt.cz/cz/.../1172
93-simasprint-vitkov-podhr
adi-29-30-8
-> radekp: rád se svezu, tak se někdy stav 

-> petr s: S těma pružinama máš asi recht jenže kdo to má shánět a kde a za kolik. Já si pohrál se svářečkou a je to. Blbě ale je.
Ted překopat no. :(
Ted překopat no. :(
-> Klubko_: První byli nejdelší do poloviny roku 79 tam i M má V
-> petr s: ty mely jinou delku? Sem myslel, ze jen predni byly kratsi.
-> Martin136COUPE: A o kolik jsi zkracoval kyvkové domky jestli není lepší použít pružiny z prvních užovek na origo domky
-> jerzy: Se můžeš svézt v mojem. Nedávno jsem si byl projet Vikštejn. Určitě si v další serii objednej, KungFu už je má taky

-> Tuner#2: Já se nezlobím, nemám důvod. Jenže ted sem nahodil ty předělaný domky s kyvkopérama a sem zklamán. Postavil sem domky moc vysoký a zadek mi lítá jak seriovka možná ještě víc. Zkrátka to to ted plave jako kráva :(
naprosto souhlasim s casti, ve ktere se zminuje o jizdnim komfortu.
Se seriovejmea serezanejma pruzinama vepredu a kyvkovejma vzadu se mi zvlast na jedne ceste, kde casto jezdim stavalo, ze se mi v rychlosti kolem 100km/h auto dost rozkyvalo na misty propadene krajnici a auto se stavalo nestabilnim, ted je o poznani stabilnejsi. O vikendu se mi podarilo vzit par vracecek ponekud z ostra cestou mrknout se na zavody dovrchu a litoval sem, ze sem ten zavod taky nejel. Na zavodech proverim 29.8.
ted uz mi zbyva jen nasetrit na nejaky lepsi tlumice (ted serie s hydraulickym olejem).
tiosice dekovnych dopisu
Se seriovejmea serezanejma pruzinama vepredu a kyvkovejma vzadu se mi zvlast na jedne ceste, kde casto jezdim stavalo, ze se mi v rychlosti kolem 100km/h auto dost rozkyvalo na misty propadene krajnici a auto se stavalo nestabilnim, ted je o poznani stabilnejsi. O vikendu se mi podarilo vzit par vracecek ponekud z ostra cestou mrknout se na zavody dovrchu a litoval sem, ze sem ten zavod taky nejel. Na zavodech proverim 29.8.

tiosice dekovnych dopisu

-> Tuner#2: Po přečtení jeho příspěvku trochu lituju že jsem do toho nešel. Doufám tedy že ještě jednu sérii zrealizuješ, protože myslím že nebudu sám kdo má zájem 

Tak doufám že všem došli, když dorazili i za hranice :-)
Jinak tady je první recenze napsaná čistě bez mého ovlivnění. Myslím, že stojí za vyzdvihnutí jak pasáž o předních pružinách, tak ale i o zadních z kyvky a pro toho, kdo nechce mít velké Áčka jako já je tam řešení jak předělat domek včetně horního uchycení tlumiče z kyvkového: skoda.panda.cz/forum/view topic.php?t=3035&...
Doufám že se Martine nebudeš zlobit
Jinak tady je první recenze napsaná čistě bez mého ovlivnění. Myslím, že stojí za vyzdvihnutí jak pasáž o předních pružinách, tak ale i o zadních z kyvky a pro toho, kdo nechce mít velké Áčka jako já je tam řešení jak předělat domek včetně horního uchycení tlumiče z kyvkového: skoda.panda.cz/forum/view topic.php?t=3035&...
Doufám že se Martine nebudeš zlobit

Taky už jsem je vyzvedl.
-> Tuner#2: diky pane, dneska jsem si pruziny vyzvedl na poste
Kdyby někdo chtěl řezat 220tky,můžem udělat výměnu a já mu pošlu 210mm z té první serie.Pořád jsem se nedokopal k tomu udělat pod pružiny podložky abych to měl vejš.PS:obojí poštu bych platil já 

dosli,velka vdaka
slovensko hlasi taktiez prichod..a dakujem za ochotu pri tom zdlhavom rieseni platby..;)
-> Tuner#2: Taky už mám a moc děkuju za ochotu!!!
-> Tuner#2: dobre robíš 

-> Klubko_: JJ viděl jsem, ale už tady raději nic nekomentuju

-> Tuner#2: dnes mi dorazily, jaks mozna postrehl v dnesnim nakupu
takze dik

Fotky fakt nemám...
Jinak druhá várka odeslána dnes. Té si važte, na poštu jeli pružiny ve Žlutce :-)
Jinak druhá várka odeslána dnes. Té si važte, na poštu jeli pružiny ve Žlutce :-)
Klubko_ 30.07.09 23:04:33 napsal:
→ Tuner#2: nejaky fotecky z baleni?
To už bys chtěl trochu moc,ne? Abys věděl, jakou izolepou ta oblepil, jestli na zabalení nepoužil Rudé právo??? Bože, za chvíli tu budou s takovou i fotky raních ho*en
Bez barvy je objednaná proto, protože Kung Fu ještě nemá zadní pružiny a chce je pak nechat naprášit stejným odstínem bílé....maniak:-)
→ Tuner#2: nejaky fotecky z baleni?
To už bys chtěl trochu moc,ne? Abys věděl, jakou izolepou ta oblepil, jestli na zabalení nepoužil Rudé právo??? Bože, za chvíli tu budou s takovou i fotky raních ho*en
Bez barvy je objednaná proto, protože Kung Fu ještě nemá zadní pružiny a chce je pak nechat naprášit stejným odstínem bílé....maniak:-)
-> petr s: kurna zluta tuning? Ty mam ja. Tak to nechcu! 
-> Tuner#2: nejaky fotecky z baleni?

-> Tuner#2: nejaky fotecky z baleni?
a bez farby RAT TUNING 

-> havlik: Na led zimní
-> petr s: a co bílá?:D
-> Tuner#2: Jak to máš rozděleno podle barev? žlutá tuning?červená racing? a černá je přece normální
-> Tuner#2: Tak to bych v ty prvni mohl bejt jestli si to bral podle poradi kdo jak napsal

-> Řízek: První várka odeslána dnes, druhá asi zítra nebo v pondělí. Balil jsem to skoro celý den s přestávkama - už nenávidím izolepu.

-> Tuner#2: Řízek 29.07.09 22:46:15 napsal: → Tuner#2:
Jen se chci zeptat jak to vidis s rozesilanim, sem nedockavej
jojojo, ja taky 

-> Tuner#2:
Jen se chci zeptat jak to vidis s rozesilanim, sem nedockavej

-> Tuner#2: 

-> Tuner#2: to si ani já nebudu pamatovat

-> Čokin: Nespoléhej na mou sklerózu, spíš si hlídej nečtené v rolovátkách určitě to tady zas bude. Pokud si ale přece jen vzpomenu tak Tě napíšu k autu, ale všichni to teď po mě nechtějte. 

-> Tuner#2: Pokud by bylo další kolo objednávek, dej vědět chtěly bych tyto pružiny zkusit, takže pokud by se našlo dost zájemců počítej semnou.
-> Tuner#2: řezat se bude určitě,teď mam cca 210mm
-> radekp: JJ když je nálada jdu se prostě projet... ale loňský rekord skoro 8000km asi jen tak netrumfnu. Holt se na tom podepsalo i to Maďarsko a ježdění po EMMA.
-> PetrDNX: No tak Ty seš extrémista, Ty fikneš hned oba závity aby to bylo lehčí a plazilo se to po zemi ne?
-> PetrDNX: No tak Ty seš extrémista, Ty fikneš hned oba závity aby to bylo lehčí a plazilo se to po zemi ne?

parada...

-> Tuner#2:
OOO, bomba parada,
Uz se na ne tesim

radekp 23.07.09 20:06:04 napsal:
→ Tuner#2: Ty už jsi najel leto 2500? Tý bláho! Já
750
Tak to mně to bude sedat tak dva roky
→ Tuner#2: Ty už jsi najel leto 2500? Tý bláho! Já
750

-> Tuner#2: Ty už jsi najel leto 2500? Tý bláho! Já 750

105 23.07.09 13:09:31 napsal: bude nekdy dalši objednafka ?
Asi až po novém roce, protože kdybych to rozjel teď, tak to vyjde někdy na září/říjen a to mě začíná velké vytížení v práci. Takže bych to viděl až v zimě po novém roce, pokud se najde zas dost lidí.

-> Tuner#2 23.07.09 09:50:24: Ráno ho našla Karolínka.

-> petr s: fííha