skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Úprava kol
-> U-Geen: Taky tak trošku...

-> Reeaper: růžovej komaxit
A na auto ještě nalep červený srdíčka
Ne teď vážně ta bílá vypadá dobře...a rozhodně komaxit. Mám to taky a vypadá hezky, je to hladký a vydrží to

-> Dave: bude to vypadat hezky protoze nebudou videt? :)
Na bílý auto černý komax!!!!! A bude to vypadat hezky i tyhle kola.
Ta bílá nebude ono!!!!

-> rolls: já asi risknu ten komaxit..třeba se spálím, třeba ne. Uvidím..
-> Reeaper: ja to normalne nastriekam, len musim zistit aky zaklad dat a potom to nastriekam
-> Saky: ten vzkaz byl pro teb e pro me

-> Kubi136: pro sebe,a s pruzinama od Tebe:-) barvy se mi libi oboje..zalezi na anem na bilyho rapida bili dej, vsak zkus i tu cernou ne??o nic nejde pred opravenim disku to nacakej treba sprejem jen tak a priloz a uvidis stejne to opiskujou
-> Trax: njn, asi to vyhraje komaxit.. opravit se to dá vždycky, alespoň se člověk poučí..
-> Reeaper: Komax ale vydrzi mnohem vic, nez naka syntetika. Je mnohem tvrdsi a jen tak se neopryskne
-> Trax: no mě nahlodalo to, co psal Rolls, je fakt, že jak se komaxit oprýskne, tak to je na stříkání celýho kola a další práce 

-> Reeaper: Písek a komax. Asi nejlepsi reseni pro tebe
-> Trax: asi jo, asi do toho tak půjdu, opravit by se to dalo dycky.
-> rolls: jakým způsobem to teda budeš dělat? už jsi zjistil?
-> rolls: jakým způsobem to teda budeš dělat? už jsi zjistil?
-> Reeaper: Toho se neboj

-> Trax: no dobrýýý
na tomhle vypadají fakt dobře.. jenže já mám bílýho rapida.. takže bílý kola na bílý auto? 

-> Kubi136: a delas auto pro sebe nebo pro druhy?
-> rolls: bíla uz nejni moderni, taky jsme ju mel na svejch origo lokotich, ale na druhe sade loukoti dam nejspis cernou, ta prej leti...
tak nevim.i kdyz me s ebila libi porad, na tmave cervene na rapidu co mam ja je ta bila porad hezka:)

-> U-Geen: tak tak, jupiky bílý nee

-> Trax: snad jediny auto, na kterym se mi tyhle hnusná kola líběj :)
-> rolls: nedat :-)
-> Trax: no teraz s tou foto si mi natiahol chrobaka do hlavy ci nedat jupiky do bielej farby 

-> Reeaper: Ty kola nemuseji bejt vyrazny, staci, kdyz podtrhuji auto

-> Trax: jenže mě to přijde takový obyčejný a nevýrazný. Ty ementály nejsou nijak výrazný zpracováním, tak jsem to chtěl dohnat nějakou barevnou úpravou.. tak jsem myslel, že se tady sejdou názory 

-> Reeaper: To je dobra volba, bily ementaly vypadaji na skodovce dobre

-> Bedřich: taky jsem nad tímhle uvažoval.. nebo se prý dávají nějaký ´formy´, který to zakryjí..
-> MATTESS: ono fakt záleží na místě, kde by to bylo.. ale možná od toho upustím a kola půjdou jen do bílé barvy..resp bílýho komaxitu
-> MATTESS: ono fakt záleží na místě, kde by to bylo.. ale možná od toho upustím a kola půjdou jen do bílé barvy..resp bílýho komaxitu
-> Reeaper: hnus to je, ale já to nedělal. Ikdyž viděl jsem to s mokrou barvou a ten přechod barva - leštění byl přímý bez zubů. Já to domlouval s člověk, co to leštil a proti komaxu nic neměl
-> Reeaper: Co použít na místa která budeš leštit pásku.Zalepit je a poslat na komaxit.Ale teď teda nemyslím pásku papírovou.
-> Nwkt: Já bych komaxit dávat nechtěl, musí to bejt hroznej voser, ale nepopírám že se to dá

-> rolls: jojo, já ti to neberu
tka to by mě taky zajímalo, jaké jsou jiné možnosti..

-> Reeaper: stat sa moze hocico, netvrdim ze komax je zly, ale ho proste preto nechem, je neopravitelny keby nico. keby co netusim, ale stat sa moze kadeco, syn mi tresne s kladivom po disku a potom sa mozem ist vesat, vyplaznem ze to prachy a moze sa to robit na novo. nie dakujem, preto sa zaujimam o postup na lakovanie, proste tam komax ani nahodou nemienim dat
-> rolls: jj chápu.
co by se mělo opravovat? komaxit by se neměl obít kamínky, ne?
co by se mělo opravovat? komaxit by se neměl obít kamínky, ne?
-> Reeaper: no lebo chcem mat odtien taky ako ma auto...a nechce sa mi moc verit ze v komaxi taky odtien je
okrem toho komax neoprav keby nieco, farbu ano.

okrem toho komax neoprav keby nieco, farbu ano.
-> MATTESS: no a taky si myslím, že dávat dolů komaxit musí být hnus..
žáleží, co bych na těch ementálech chtěl leštit..
Tys to dělal jak? písek, komaxit a pak vyleštit?
Nebo místo toho komaxitu něco jinýho?
-> rolls: no a proč jsi na to nedal jen komaxit? ten se dá taky udělat barevně, ne?
žáleží, co bych na těch ementálech chtěl leštit..
Tys to dělal jak? písek, komaxit a pak vyleštit?
Nebo místo toho komaxitu něco jinýho?
-> rolls: no a proč jsi na to nedal jen komaxit? ten se dá taky udělat barevně, ne?

Řekl bych, že komax udělá pěkně ostrou hranu mezi barvou a leštěným místem
sa sem aj ja nasackujem...ked chcem kolesa strieknut farbou...konkretne jupiky...su opieskovane, na to mam dat nejaku zakladofku, plnic a lak? niesom si isty ci tam nema ist galvinol...radsej sa opytam. dik

-> Petkar1: Proč? Mattess má taky leštěný apolla v komaxitu
Já bych to opískoval a dal komax, ale když to chceš leštit, tak komaxit nepřichází v úvahu.

Zdravíčko pánové,
už delší dobu mi doma leží ementály a rád bych s nimi něco povedl.. nejlépe hodit do barvy a část vyleštit.
Jaký by měl být postup, abych neudělal něco špatně, nebo zbytečně? Jaký máte nápady?
už delší dobu mi doma leží ementály a rád bych s nimi něco povedl.. nejlépe hodit do barvy a část vyleštit.
Jaký by měl být postup, abych neudělal něco špatně, nebo zbytečně? Jaký máte nápady?