Tady mají tyhle brzdové komponenty za celkem příznivé ceny. Metr hadice mě stál 200,-
shop.ipracingshop.com/ind
ex.php
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pancéřový hadice brzd
Děkuji myslel jsem si že to bude ona ale chtěl jsem to potvrdit.
Benřich: njn jsem natvrdlej
Benřich: njn jsem natvrdlej

No coment.
Jeden nenajde díl podle katalogového čísla a druhý se ptá podruhé na to samé co už v tom samém tématu je napsané.
Jeden nenajde díl podle katalogového čísla a druhý se ptá podruhé na to samé co už v tom samém tématu je napsané.
a neda se pouzit tahle ? www.ask-motorsport.cz/?pa
ge=sort_...
takovej blbej dotaz ale jaká ta koncovka by byla k propojkám na 4p. nějak jí nevidim v tom odkazu

-> Tomicraw: Taky to může být otázka ceny.Jak u čeho to má smysl.Třeba s hadicí máš za 4h udělané celé auto a když musíš dělat trubky tak se s tím morduješ třeba celý týden.
-> TTomas: Já slyšel, že se zase na závodních autech táhá vše v trubkách. Prej se vracejí k původnímu řešení a je to bez problému, tak nevim?
-> TUNER: Na zavodaka chci udelat rozvod hadickou skrz cely auto, tak proto jsem to tak vymyslel. Stejne budu davat na kazdej valec rozdvojku-dvojbenjo a pak hadicky primo do brzdice pripadne omezovace nebo rucky a pak do zadnich brzdicu. Usetrim celkem 4 tyhle propojky a cim mene spoju, tim mene problemu:)
Jako že by jsi táhnul hadičku až k válci??...jo taky to jde,ale co ušetříš za koncovku tak to dáš za hadičku )))
-> TUNER: Ja mam prave v planu tento spoj vypustit. Udelat co nejme spoju a tak i usetrit na sroubeni.
-> Gryzly: myslel jsem to tak že se ta EPDM používá od nádobky k HBV a HSV protože ta obyč na benzín se rozleptá.
-> Wena 22.01.09 17:09:16: Já spíš reagoval na to že Ultim chtěl použít pancířovaný hadice na hydralický olej který asi brzdovku dlouhodobě neudržej.
-> suri: Samozřejmě proto jsi tam měl 2 pístkové hadice.
-> Bedřich: je ale keď iné nie je tak sa dá použiť .
-> suri: Mi je ale jedno co je originál.Zajišťovací koncovka tam být nemusí.Je tam zbytečná.
-> Bedřich: na prepojkách podľa dokumentácie som mal originál 2 p hadice ok
-> suri: Pokud je na brzdiči uchycená propojka plehcem tak ano jinak ne.To co dal tuner je koncovka na zajištění takouvou tou plechovou podkovou do držáku v karosérii.Ale tuším, že z propojky vede brzdová hadice přímo nahoru do karoserie.
-> Bedřich: áno M10x1 a to by mala byť tá koncovka čo sem dal Tuner
-> Wena: tuším že na propojce je závit M10x1 číslo dílu by mělo být 2012-4.
-> Wena: Pilot 105 dal celý katalog.Co vice ještě chcete?Dokonce i montáž je tam nakreslená.
Tuner: A je taky koncovka kterou bych dal na propojky???
-> TUNER: dik za foto, konecne mam predstavu ako sa to robi

Mam nafocený jen koncovky do trubiček,ale očka se montujou uplně stejně...
→ Wena: Nemusí pokud se jedná o přívod do válce,tz. ne pod tlakem.Za tuto informaci která tady už zlidověla a požívá ji každý bych veřejně poděkoval Pilotovi 105...
Gryzly: Na brzdy se musí použít hemická hadice EPDM tej nic brzdovka neudělá :)
-> George88: Jo a zapoměl jsem vše mi přišlo v obálce velikosti A4...nevěřil jsem že 16m hadice se tam vleze...vlezlo :)
-> George88: Vůbec nejde o hadici.Ta je nejlevnější a nejlépe se s ní pracuje.Pouze je problém ve šroubení.Jak si to vymyslíš a jak co nakoupíš.Průtočáky a vše kolem.Dělal jsem jedno auto a komplet vedení včetně koncovek vyšlo na 7tis....16m hadice a k tomu,2 očka na válec,a vždy koncovka na uchycení do karoseria a k tomu tuším 16 šroubení na hadici...je to na tobě jak si co vymyslíš, ale podle mne drahý špás na to co to je....
-> Ultim: Ted jde o ot z jakýho materálu je ta guma v té hadici. Prototže třeba s hadičkama co vedou od nádobky k brzdovému válci jsou problémy. Pokud použiješ hadičku na benzín (olej) tak se ti do roka rozsypou. Brzdovka je zničí a začne prolínat.
-> Pilot 105: -> TUNER: Ja se vas tady nesnazim presvedcit aby jste si to tak udelali. Chtel jsem jen podotknout ze krome zavodniho reseni existuje i jina moznost s cenou 4x mensi.
-> Ultim: Hlavně proč dávat gumu, když můžeš použít teflon, navíc ty koncovky jsou na to dělaný.
-> Ultim: Dávat na pancéřový hadice koncovky z gumovejch hadic který mají asi tak 3* větší průměr jsem teda ještě neviděl....
-> TUNER: proc? Myslis ze hadice guma-pancir-guma co se pouziva na hydrauliku ti neudrzi tlak co je v brzdech? Nebo ze by snad kapalina rozezirala gumu,nebo jako proc?
-> Ultim: To jsi teď trochu mimo ne....)))
Jinak já mam hadičky a koncovky od KALMARA,jak dal odkaz Pajlot1005
Jinak já mam hadičky a koncovky od KALMARA,jak dal odkaz Pajlot1005

Všechny potřebné koncovky i hadice najdeš zde www.isa-racing.de/20082/.
../Seite-028.htm objedat v ČR můžeš třeba zde www.krenek.cz/Welcome.htm
l , nebo zde www.motorsportshop.cz/pro
duct/.../opletena_hadicka.
html
Montáž si udělej sám, nic na tom není, stačí nařezat potřebné délky hadiček, hadička se narazí do koncovky a zajistí se převlečnou maticí, nebo je ještě systém s vložkou, která se nejdřív narazí do hadice a až pak se nasadí do koncovky a zajistí převlečnou maticí, nic na tom není.
Montáž si udělej sám, nic na tom není, stačí nařezat potřebné délky hadiček, hadička se narazí do koncovky a zajistí se převlečnou maticí, nebo je ještě systém s vložkou, která se nejdřív narazí do hadice a až pak se nasadí do koncovky a zajistí převlečnou maticí, nic na tom není.
kluci, to nemate v okoli firmu co dela hydrauliku? Vemete stare hadice,zdelate z nich ty koncovky a nechate si na ne pridelat kus hadice. Ptal jsem se na to kdyz jsem tam byl pro hadici na V3S a to uz jsou trosku jine prumery ...
a nebo se poptat někde kde dělají motorky,na mašiny se dávaj panceřový hadice běžně,tam by ty koncovky mohli nějak přidělat
→ TUNER: to by bylo dobrý, dík moc
Myslim že už jsem sem dával fotky,normálně si to doma složíš,nepotřebuješ k tomu žádný specielní nářadí. Už mi to takhle drží pár let. Kdyžtak doma vyhrabu nějaký fotky,jestli to tady nebude.
-> George88: Ty koncovky jsou šroubovací
→ Vitek: právě proto uvažuju jen o těch částí, co jsou vystavený povětrnostním vlivům, co de tak schovat dovnitř. cena +-200 za metr a 150 za koncovku, ale jak tu koncovku přidělám k té hadici?????????!!!!!!!!
-> Vitek: +- něco kolem 2 500,- na 4písty
ty panceřový hadice mě taky lákaly,protože ty obyč co se dělaj dnes stoji za hovno,před pul rokem sem dělal brzdy na favoritu a už sou ty hadice popraskany,když sem byl na stk tak jsem se o tom bavil s tim panem a on říkal že to je normální že ta druhovíroba stojí za prd,že pokud ty starý hadice jdou tak rači neměnit. A ted k těm pancečovejm ty mě lákaly do te doby něž jsem viděl ceny.
zdarec, měl bych jeden dotaz: uvažuju o pancéřovým vedení brzd(buď komplet, nebo trubky vnitřkem a hadice + co se nedá schovat-zvlášť vzadu k bubnům- nahradit pancéřovejma. Má vůbec smysl v tomhle případě(trubky vnitřkem) je nahrazovat pancéřovejma? (je to 2místná užovka pro závody i běžný, byť výmečný provoz) Jde mi o to jak k té hadici přidělám ty koncovky? je na to nějakej vercajk, klíč, \"nasazovák\" ???