skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Galerie fotek pro stažení třeba na Fb
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Provokácia. Odpad.
Zastavil:minno
-> aDAm: no já nevim jestli je to z tvé strany hec - hecuješ (provokuješ)?
-> Luky: nějak mi to připadá jako účelově založený téma jestli se dotyčná osoba chytne...
Hmm zní to jako hec ;) jen by mě zajímalo jak by mě "právník" hledal kdyby bylo vše "anonymně" ;) ale asi díky telepatii
-> Luky 27.01.14 11:44:12: Přesně tak, třeba moody má zrovna Rusko v oblibě a dost podchycené, tak jen -> aDAm: směle do toho, zrovna na tebe bych právníka poslal i přes omluvu...
Myslim že to asi nikdo nevyužije, zbytečná práce...
Navíc to že to taháš z Ruska by stejně zainteresované strany neoprostilo od porušování autorských práv, což je předpokládám důvod, proč se chceš "levou rukou drbat za pravým uchem"
Navíc to že to taháš z Ruska by stejně zainteresované strany neoprostilo od porušování autorských práv, což je předpokládám důvod, proč se chceš "levou rukou drbat za pravým uchem"
Tak mě napadá, měl by někdo zájem si volně stahovat fota z inet galerie a dělat s nima co chce? Tahal by to teda z ruskych serverů, podpisy původnich autorů by samo byly řízlé pryč. Jen by se zadalo odkud fota naharvestrovat a ono by to z nich udelalo galerie ;)
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Provokácia. Odpad.
Zastavil:minno