skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jake kabely ke svickam?
prohledat
80 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.09.2008 do 16.10.2008, založil/a Rider skoda
-> Bobesh: jj to bych rád...

-> Bobesh: jj to viem
-> suri: třeba,jsou řadový nebo trojúhelník
-> Bobesh: jako meli favo a feldy? tie plastove drzacky?
-> Pavel P..: Ještě si sežeň držáčky,co držej kabely pospolu,aby se neklepaly,není to životně nutný ale líp to i vypadá

-> Pavel P..: tak fajn
-> suri: já je taky ještě přemeřil podle starejch.. sloužit budou věčně oproti těm uhelnatejm šmejdům
na dvou byl kroužek jak byli nalomený a jiskřilo to tam a to byli nový.

-> Pavel P..: ja som meral podla starych kadejakych tkze cm hore dole ale to nevadi hlavne nech sluzia
-> suri: až moc, ale tim líp nejsou našponovaný... 

-> Pavel P..: dlouhý byli dosť?
-> Tuner#2: huš... jsou červený!
a volnoběh stejnej... zas takovej tjůner nejsem aby mi to přidalo výkon a zvedlo volnoběh

-> Pavel P.. 16.10.08 12:11:21: Jéééé Pavlíkovo růžovoučký kablíky. Hlavně aby to po nasazení nemělo volnoběh 3000

-> Pavel P..: Výborně, šikula.
-> FORM: dík.. a jsou červený, né růžový jak na fotce
už jsem je nasadil a zlepšení je znát hlavně to nepoškubává na volnoběh a hned to chytá.
takže jsem spokojen. vše dík za rady

-> Pavel P..: vypadá to pěkně
kamikaze 10.10.08 21:51:34 napsal:
Hmm ja nasadil měď a volnoběh mi vyskočil na 3000 1/min. a tet nevim jak sestelovat karbec. kdyz dam vzduch na doraz tak se otacky jen lehce sníží. co stim :( PS:ale tet to docela i jede

Hmm ja nasadil měď a volnoběh mi vyskočil na 3000 1/min. a tet nevim jak sestelovat karbec. kdyz dam vzduch na doraz tak se otacky jen lehce sníží. co stim :( PS:ale tet to docela i jede

-> Tuner#2: co že to máš za fáčko spotřebáka?
kabely f mědí přidal až 10 oslů volee.. maj totiž malej votpor předce, nich wahr?

kabely f mědí přidal až 10 oslů volee.. maj totiž malej votpor předce, nich wahr?

-> Pavel P..: se ti nezdá, škoda ne

-> Pavel P..: To je p*čo jak ten co čipnul BMMko za trojku a liboval si jak to táhne krásně vodspoda

-> kamikaze: zavři sytič
tohle je nějaká konina, to neni možný

-> PeterP136: No to bez debat, ale tehdy měli jen modré a jiné kabely budu dávat až tyhle začnou zlobit.

-> Tuner#2: ja mam zlte tiez usa, tie bysa k zltke viac hodili nie 

-> Tuner#2:

-> Pavel P..: Vždyť máš dle fotky nějaký růžový - na ty to ani nenastartuje

-> 105L: ještě ne... škodovka je nepojízdná zrovna
-> Tuner#2: já dám červený a ty přidaj 10HP héééč

-> Tuner#2: já dám červený a ty přidaj 10HP héééč

-> Pavel P..: Na Žlutce mám taky Tesla z USA, ale tuningové modré a ty dávaj + 5HP 

>Pavel P: Skušal si už nahodiť tie medenné káble?
-> 105L: ty z USA jsou vždycky lepší...

-> Pavel P..: u nas vsetko bezne
-> suri: jasné ale zase aby tam nepladali zbytečně dlouhý kabely.... jo zloději jsou všude. ale krást kabely je fakt zoufalost

-> Pavel P..: podle mne tim nic nezkazis mal som to na kile na poli a meral som to od oka a boli akurat az kym mi ich niekto neukradol :/
-> suri: dobrá... udělám to tak. díky 

-> Pavel P..: jojo ja mam ine koncovky tak ot vyjde trosku inak ale je to tak 2cm presne
ved je to v podstate jedno vsetky udaje zaokruhli na 25 40 55 45 a bude to ok
ved je to v podstate jedno vsetky udaje zaokruhli na 25 40 55 45 a bude to ok
Discovera 01.10.08 10:57:09 napsal:
už v tom začínám mít chaos....já kupoval na 130 Brisky je po GO fávo karb a bezkontakt kabely jsem koupil takový silikonový TESLA modrý měkké za studena i za tepla....takže hádám, že to nemá odpor??? kupoval sem je jako na favorita pravoúhlé koncovky na víku rozdělovače....a ze staré 105ky mám s rovnýma koncovkama kupené na š105 černé stejné silikonové jen o něco tenší....řekněte názory ať vím , zda nevyzkoušet něcio jiného...motor jede nádherně jen na 4ku při 60km/h velmi malinké až nepatrné cukání...že by ten chybějící odpor? Díky za odpovědi
Ten odpor je tam z důvodu zamezení vf rušení ( analog TV příjem,rádio),jiný důvod není..ale zároveň není důvod se toho odporu bát,jak už tu někdo podotknul,při napětí xy kV je úbytek několika desítek voltů na odporu vedení zanedbatelný a nemá vliv
už v tom začínám mít chaos....já kupoval na 130 Brisky je po GO fávo karb a bezkontakt kabely jsem koupil takový silikonový TESLA modrý měkké za studena i za tepla....takže hádám, že to nemá odpor??? kupoval sem je jako na favorita pravoúhlé koncovky na víku rozdělovače....a ze staré 105ky mám s rovnýma koncovkama kupené na š105 černé stejné silikonové jen o něco tenší....řekněte názory ať vím , zda nevyzkoušet něcio jiného...motor jede nádherně jen na 4ku při 60km/h velmi malinké až nepatrné cukání...že by ten chybějící odpor? Díky za odpovědi
Ten odpor je tam z důvodu zamezení vf rušení ( analog TV příjem,rádio),jiný důvod není..ale zároveň není důvod se toho odporu bát,jak už tu někdo podotknul,při napětí xy kV je úbytek několika desítek voltů na odporu vedení zanedbatelný a nemá vliv

-> suri: hele ty délky jsou včetně koncovek nebo samotný kabel? já teď měřil ty co mám doma a vyšli mi kratší.. 23/32/40/53cm a cívka 40cm...
-> Bobesh: tak už asi vim co sou ty čísla 32 bude nějakej rozměrnebo co a to číslo za tim je odpor, ty co jsou 32-5 maj 5kOhm a ty co jsou 32-1 maj 1kOhm přibližně tak nevim který radši dát k těm meděnejm kabelům, řekl bych spíš ty s většim odporem protože drát má odpor minimální oproti uhlíkovýmu kabelu.
-> Bobesh: no ty koncovky jsou nový takže jim nic nebude ale aby nebyla každá jiná, jdu je proměřit

-> Pavel P..: Vem si ohmetr a preoměř jeden po druhým,tenkrát jsem měl taky minimálně dva druhy očíslování ale hodnoty se nelišily. Většinou poznáš špatnou koncovku na potřes-je vyhřátá (vyhřeje se od volné či netěsné svíčky,takže tu taky vyměnit) a odpor tam chrastí,vzniká další jiskřiště a tím pádem taky rušení,auto nepálí jak má. Ale přesnou hodnotu si už nevspomenu,vem celou serii změřit a pokud je tam větší rozdíl,vyřadit.
-> Pavel P..: nojo proto sem je taky udelal
-> suri: mě to taky právě dělá neplechu.... měděný jsou nesmrtelný
-> Pavel P..: nemas zaco
-> Pavel P..: inak ja som kupil nove z tesly a po tyzdni dopraskali a neslo autoza mokra tak som ich rozdelal a preskladaldo medeneych tieto koncovky
-> suri: bezva, díky... zejtra to nacvakám a našroubuju koncovky.