-> Matthes z TechWebu: tak to by si s divil, ak chodis kazdy druhy den povolvat maticu na kluke a vdy ju poriadne namazes tak verim, ze povolis, ale 20rocnu nikdy nepovolovanu mas len 50% sancu. Bud povolis alebo nepovolis :). Ja som nepovolil. Povolena bola az zaseknutim zotrvacnika skrutkovacom a pohupanim sa v lufte 70 az 80kg chlapika za racnu.
odporucam zablokovat zotrvacnik, kvalt je nanic, ak je problem tak s kvaltom maticu nepovolis
inac neviem nakolko je ten axialny kruzok haklivy ale mne v servise (bohuzial som nedokazal povolit maticu) doslova namlatili remenicu na klukovku kladivom aj ked len tolko co slo ked bolo na aute zadne celo, a nic sa nestalo, ale skor nez som sa odhodlal vytrhnut mechanikovi kladivo z ruky a namlatit mu s nim, uz tam remenica bola
Ale prd nic sundavat nemusis, zalezi na sikovnosti, jde to na aute ze das kvalt zabrzdis, povolis remenici a stahnes ji. Ovsem nesmis vyvijet sebemensi silu na kliku jinak si shodis axial! Kdyztak vzepri nejaky klacek o sedadlo a pedal spojky aby ti pero pritlacaku drzelo kliku. Guferko vypacis sroubovakem a das novy, remenici zpet :)
-> Martin/125/: nejdřiv sundat klínovej řeměn, pak povolit šroub na řemenici, a řemenici stáhnout, měla by jít rukou nebo si jemně pomož kladivem, pak olej určitě vypustit, sundat vanu, potom sundat to čelo (prsa), vyndat starý gufero dát nový a namontovat zpět. No a ta příčka by snad vydit neměla si myslim.
Potřeboval bych vyměnit gufero na klikovce...jako tam u tý řemenice vzadu...je to nějak složitý? Musim vypustit olej? Ta řemenice jde sundat lehce? Nebude potřeba stahovák? A pujde vubec vyndat bez sundani celýho čela a tý tyče za motorem? Dik za rady