skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
weber 40 dcoe
Dotaz.Kde mám hledat chybu pokud teče benzín z karburátoru ven,nejspíš otvorem který je na čelní straně nebo kolem trumpetek.Teče to z jednoho karburátoru,druhý je v pohodě.
Oživíme staré téma....nějaké ovládání jsem tehdy udělal,ale není to 100%.Tady mám fotku ovládání co se mi docela zamlouvá,majitel tvrdil že tento mechanizmus je jeho nápad a jeho výrobek,nicméně už jsem to viděl na více karburátorech....
no s tryskama a vzdusnikama je to hodne slozite ja si jich nechal vyrobit spoustu a zkousel jsem co jak a na co reaguje ....takze se hodi jich mit vice a ne jen jednu sadu....a ten vypocet +- sedi pak uz jde jen o to na co ten motor chces......trysky i vzdusniky muzu nechat vyrobit kdyby nekdo chtel
Ták...jelikož ted mám karbeci po tom pánovi co zde zakládat téma,zkusím to ještě jednůc jestli někdo nepřihodí nějaké šémátko.Potřebuju to na přímé sání,koukal jsem že Štěpán má na eRku nějakej mechanizmus
máte někdo foto či nápady?Budu rád než se do toho pustím a zabiju čas vymýšlením něčoho co pak vyndám a dam tam osvědčenou věc 

propojené je mám, teď už to jen vyzkoušet...

-> djzeik: koukni na www.engitec.cz/ maj tam webry a příslušenství k nim, maj tam i páku akcelerace pro propojení dvou karburátorů
dva, 40DCOE

-> djzeik: mas jeden nebo dva ty karbce ?
-> djzeik: To jsi udělal dobře někdo koupí karbce a potom hledí jak je osazen
jj podle toho programu jsem to taky obědnal, ale uvidíme, už se to blíží... o víkendu první zkouška! to bude mazec!!!! už se nemůžu dočkat 

-> djzeik: U davesa na stránkách máš program který ti zhruba spočítá jak osadit karburátor ale musíš vědět co tam máš
díky moc, už se nemůžu dočkat, o víkendu to jdu poprvé nahodit... no zrovna sem něco vymyslel na ten plyn, a funguje to, jenže neotevřu uplně klapky, co to dá, asi by to chtělo uchytit někde blíž ať tam není taková velká páka... co vy na to? a jak je to s tryskama atd? někdo mi tu říkal, že se tu musí hodně dlouho ladit, než příjdu na to jaké tam vlastně mají být aby to pořádně letělo... díky moc!
Pokud nebudeš mít plyn na podlaze tak ti AC pumpa na zkoušku postačí. Já jezdím jeden Weber na AC a vždycky v pohodě i při plném zatížení.
A ovládání plynu viz. Zazaa, tzn. jak si to kdo vyrobí.
A ovládání plynu viz. Zazaa, tzn. jak si to kdo vyrobí.
chce to aspon velkou pumpu z posledniho favorita ;)
lanko je vesmes veci tvorivosti ... zalezi jestli to mas do 120 nebo 100/R atd
vetsinou se dava nejaka pricka mezi karbce a nejak se to doladi :)
ja mam treba na jednom danou packu ze SEDRa a na sani pristoubovanej kousek jeklu s pruchodkou
na obyc AC pumpu ti to pojede, ja jelikoz nestiham furt namontovat Facetku tak jezdim s klasickou ac pumpou a pohoda (mam teda jen jeden karb na 5kanalu)
ale jde jezdit i s 2 karbcema zalezi jak se jede .... nestiha to na 8kanalech a 2karbcich pokud to clove drti naplno, ale to spis kvuli tomu ze jsou moc velke otacky a proste to nepobira membrana v AC pumpe
vetsinou se dava nejaka pricka mezi karbce a nejak se to doladi :)
ja mam treba na jednom danou packu ze SEDRa a na sani pristoubovanej kousek jeklu s pruchodkou
na obyc AC pumpu ti to pojede, ja jelikoz nestiham furt namontovat Facetku tak jezdim s klasickou ac pumpou a pohoda (mam teda jen jeden karb na 5kanalu)
ale jde jezdit i s 2 karbcema zalezi jak se jede .... nestiha to na 8kanalech a 2karbcich pokud to clove drti naplno, ale to spis kvuli tomu ze jsou moc velke otacky a proste to nepobira membrana v AC pumpe
zdravím, jak jste kdo řešili plynové lanko na webry? nemáte někdo nějaké schéma? a nevíte někdo, jestli ty webry aspoň odskouším bez palivového čerpadla? pouze obyč ac pumpou? dík!